Ιστορική - Aρχαιολογική έρευνα  

επιστροφή

 

Ο Mηχανισμός δημιουργίας των κατακλυσμών

   in english  

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Υπάρχουν στον πλανήτη μας πολλά είδη  ΦΥΣΙΚΩΝ ΄΄ενεργειών - Δυνάμεων΄΄, που δεν έχουν να κάνουν με τη σημερινή τεχνητή ενεργειακή επιβάρυνση από τον άνθρωπο, όπως οι γεωπαθογόνες ακτινοβολίες και τα τελλουριακά ρεύματα ή απλά τελλούρια. Αυτές τις ενέργειες - δυνάμεις, που θα τις καλούμε γενικά με τον όρο ΄΄ΓΕΩΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΡΕΥΣΤΑ΄΄ή απλά ΓΕΩΕΝΕΡΓΕΡΙΑ, φαίνεται ότι τα αρχαία ιερατεία γνώριζαν  και με βάση αυτές όριζαν τις θέσεις των κτιρίων, των ιερών, ακροπόλεων , αλλά και ολόκληρων πόλεων. 

 

Γνωρίζουμε ότι για πολλά χρόνια το περίφημο μαντείο των Δελφών έπαιζε φανερά αυτό το ρόλο. Με τον τρόπο αυτό σήμερα διαπιστώνουμε ότι όλα τα αρχαία Ελληνικά ιερά έχουν κατασκευασθεί σε ακριβή γεωμετρικά σχήματα, με βάση την ΄΄ιερή γεωμετρία΄΄ των αρχαίων Ελληνικών ιερών, όπως την αποκαλούν Στην αρχαία Ελλάδα, αλλά και σε άλλους πολιτισμούς,  όλες αυτές οι ενέργειες συμβολίζονταν με τον ΟΦΙ   (φίδι).

 

Γνωρίζουμε καλά σήμερα ότι προκατακλυσμιαίοι πολιτισμοί διατηρούσαν αναμνήσεις πολύ προηγμένων επιστημονικών γνώσεων ενός απώτερου προκατακλυσμιαίου παρελθόντος και φαίνεται ότι είχαν φθάσει σε πολύ υψηλό τεχνολογικό επίπεδο που ακόμα και σήμερα προσπαθούμε να κατανοήσουμε.  Ιεροί τόποι σε όλη τη γη, εγκατεστημένοι με σαφή γεωδαιτική διάταξη, σταθερά ενός παγκόσμιου γεωδαιτικού συστήματος, κατασκευασμένου με απόλυτη ακρίβεια από κάποιον πανάρχαιο πολιτισμό. Λίθινες ΄΄σημαδούρες΄΄ δημιουργούν αστρονομικούς και γεωμετρικούς σχηματισμούς, με σκοπό να δρουν σαν αγωγοί, πυκνωτές, μεταλλάκτες και συσσωρευτές ενέργειας. Η καταστροφή των κατασκευών αυτών ελαχιστοποίησε την ένταση του γήινου ενεργειακού μαγνητικού πεδίου, ενώ η ταχύτητα περιστροφής της γης περί τον άξονα της έχει αρχίσει να επιβραδύνεται.  

 

Φαίνεται ότι τα ποικίλα μεγαλιθικά μνημεία παγκόσμια, δημιουργούσαν κάποτε ένα τεράστιο ενεργειακό δίκτυο εξισορρόπησης αρνητικών και θετικών ενεργειών στην επιφάνεια, και στο εσωτερικό του πλανήτη που σκοπό είχε την ομαλή ροή της μαγνητικής ενέργειας που ο πυρήνας της γης αυτοπαράγει, καθότι γνώριζαν ότι η εξασθένισή του, θα είχε σαν αποτέλεσμα φαινόμενα αποσταθεροποίησης των μαγνητικών πόλων του πλανήτη, επηρεασμό της ταχύτητας περιστροφής του, μη αποδεκτές βαρυτικές συμπεριφορές  και  τελικά ανατροπή του, φαινόμενο που έχει συμβεί κατά το παρελθόν με ολέθρια αποτελέσματα για τον έμβιο πληθυσμό   του.

 

 ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΄΄ΑΦΑΝΙΣΕΙ΄΄ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

 

  Ο Θεός, δημιουργός και πλάστης των κατ΄ εικόνα ποιημάτων Του, ποτέ δε θα αφάνιζε ανθρώπους. Τα έργα των ανθρώπων πάντα - όπως και σήμερα άλλωστε - καταστρέφουν τις ισορροπίες στον πλανήτη. Και η ίδια η φύση, που είναι Θεική φύση, όχι αγγελική, αντιδρά, αναστρέφει και επαν - ισορροπεί τις ενέργειές της.  Τόσο απλά, σαν ένα απλό, απλούστατο λογισμικό σε ένα μικρό ηλεκτρονικό κύκλωμα, που έχει τον έλεγχο των λειτουργιών μιάς  ολόκληρης συσκευής..  Τι κάνει η φύση για να αυτοπροστατευθεί

 

Eνα ded start κάνει. Απλά δηλαδή κάποια στιγμή Χ , σταματά ή αρχικοποιεί τις παραμέτρους λειτουργίας του πυρήνα της ( ΠΥΡ + ΗΝ =  είναι πύρινος , δηλαδή όλος φωτιά, δηλαδή ΚΟΛΑΣΗ) , αυτόματα αλλάζει πόλωση στο μαγνητικό της πεδίο , με αποτέλεσμα την ανατροπή της (κοινώς φέρνει τούμπα ..) που έχει σαν συνέπεια την βίαια κίνηση των ρευστών (νερών ) στην επιφάνεια του πλανήτη.  Αυτός είναι ο κατακλυσμός.

 

 Αν θέλουμε να το κάνουμε πιο απλό, παρατηρείστε πως λειτουργεί σήνερα η ηλεκτρική οικιακή συσκευή πλυντήριο. Όσο περιστρέφεται με σταθερή ταχύτητα η μάζα ύδατος - ενδυμάτων, περιστρέφεται σταθερά και η γή με τα ύδατα επ΄ αυτής. Οταν δοθεί η εντολή από το πρόγραμμα να σταματήσει η περιστροφή, τότε τα ύδατα ανατρέπονται...  

 

Αναλογισθείτε τώρα το γιατί ο Σλήμαν βρήκε την ακρόπολη των Μη κυνών 40 μέτρα κάτω από το έδαφος. Γιατί οι Μη κύνες, ήταν κατασκευασμένες πριν από τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα ή Νώε...  Θεωρούμε ότι αυτή είναι η ορθή γραφή Μη Κύνες, και όχι μυκήνες. Σημαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν ήσαν από τους άλλους, τους κύνες. Δεν γνωρίζουμε αν αναφέρεται στη φυλή των κυνοκεφάλων που όντως υπήρχε και μεταχριστιανικά στον πλανήτη (ο Αγιος Χριστόφορος , προστάτης των ταξιδιωτών, ήταν κυνοκέφαλος και παρίσταται σε πολλές εικόνες έτσι) ή αναφέρεται στη μη δαιμονοποιημένη κατάσταση του ανθρώπου.

 

 

Παραθέτω παρακάτω λαξευμένη σε βράχο εικόνα εικόνα - από κάποιο σπήλαιο στην Ελληνική επικράτεια -  στην οποία παρίσταται ΚΥΝΟΚΕΦΑΛΟΣ.

 

  

 

Ως γνωστόν τη μορφή κύνα έχει το πρόσωπο των δαιμόνων , αλλά και των ανθρώπινων ψυχών που δεν αποδεικνύονται ικανές να επιστρέψουν στον ουρανό. Κυνόμορφες είναι και οι τεράστιες μορφές των αγαλμάτων που έχουν βρεθεί στην απομονωμένη νήσο του Ειρηνικού ωκεανού , Μάτε κίτε ράνι. Δηλαδή Μάταια κείνται (εκεί οι μορφές και το κύμα τις ) ραίνει.  Τα αυτιά των αγαλμάτων δείχνουν το κυνόμορφό τους.

 

 

 

Πιθανότατα η μετονομασθείσα αργότερα Νήσος του Πάσχα , ήταν η κορυφή μιάς από τις 7 τεράστιες νήσους της Ατλαντίδας. Και θα πρέπει να ήταν από τους Άτλαντες που ήταν καλοί και θεοσεβούμενοι, αν κρίνουμε το περίλυπο βλέμμα των μορφών αυτών, που κοιτά με απόγνωση προς το Θεό. Κυνοκέφαλος ΄΄θεός΄΄ υπάρχει και στην Αίγυπτο.

 

 Εικόνες των κυνικεφάλων πλασμάτων, έχουν αποτυπωθεί σε βράχο μάλλον από κάποιας μορφής πυρηνικής έκρηξης στο παρελθόν. Η συγκεκριμένη φωτογραφία (κάτω αριστερά) είναι από περιοχή της Ελλάδος.  Παραθέτω και εικόνα του κυνοκέφαλου Αιγύπτιου θεού ΡΑ , μαζί με τα περιγράμματά τους.

 

  

 

 

Οι διάφορες επιδράσεις  του γήινου μαγνητικού πεδίου με αυτές τις ενέργειες δημιουργούν διάφορες καταστάσεις, όπως πιστεύουμε ότι είναι και οι λεγόμενες 'καιρικές καταστάσεις'. Στις ενέργειες αυτές συμπεριλαμβάνουμε και τη λεγόμενη 'κοσμική ακτινοβολία' που είναι ενέργειες από άλλα ουράνια σώματα ή αόρατες στο μάτι του ανθρώπου ενεργειακές μηχανές, όπως πχ είναι οι λεγόμενες 'μαύρες τρύπες'  που ρουφούν τεράστια ποσά ενέργειας και ύλης (πιθανότατα η ΑΒΥΣΣΟΣ των αρχαίων Ελλήνων)... Πρόκειται προφανώς για ενεργειακούς μετατροπής της ύλης', σε κάποια μορφή ενέργειας που εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε.  Ισως απλά να μεταφέρουν αυτή την ενέργεια σε παράλληλα σύμπαντα και κόσμους. Ο τρόπος άλλωστε του στροβιλισμού με τον οποίο μας έχουν δείξει ότι ενεργούν, θυμίζει έντονα το ενεργειακό σιφόνι.  Τι ακριβώς είναι το ενεργειακό σιφόνι θα προσπαθήσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε στις παρακάτω εικόνες... Σαν πρότυπο χρησιμοποιούμε τη δημιουργία ενός κυκλώνα στη γη..  Μιά ματιά στα παρακάτω σχήματα θα μας δείξει γιατί ο ΟΦΙΣ συμβολίζει τα ενεργειακά ρεύματα.

 

 

Αν η παραπάνω θεωρεία μας ευσταθεί, τότε η ΣΠΕΙΡΑ , αρχαιότατο σύμβολο σε πολλές φυλές, θα πρέπει να είναι η σύζευξη δύο αντιθέτων ενεργειών που παράγει διάφορα ορατά και μη αποτελέσματα και είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία του σύμπαντος. Αυτά θα πρέπει να συμβόλιζαν τα φίδια του Ασκληπιού και γενικά όλα τα φίδια (ΟΦΙΣ) στους προκατακλυσμιαίους λαούς.  Ειδικά όταν αυτές οι συστρεφόμενες ενέργειες εμφανίζονταν σε μέρη όπου υπήρχαν εμφανίσεις 'θεών '  .. Οι θεοί , βέβαια, όπως αναφέρεται στο βιβλίο του ΕΝΩΧ , δεν ήσαν παρά απλοί άγγελοι... Η εμφάνιση των αγγέλων ή άλλων πνευμάτων (τα γνωστά 'είδωλα' , διότι παρέβησαν το νόμο του θεού και συνευρέθησαν με θνητές γυναίκες, παίρνοντας μορφή ανθρώπων προφανώς)  προφανώς γινόταν σε τέτοιες περιοχές.. Τις συστρεφόμενες ενέργειες τις κρυπτογράφησαν με ζευγάρωμα όφεων...  Το στόμα του όφη είναι η είσοδος της ενέργειας και η ουρά το τέλος της..

Εαν δει κάποιος τις συστρεφόμενες ενέργειες από κάτω η από επάνω (κάθετα δηλαδή) τότε σχηματίζεται το σύμβολο της ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ.

Παρακάτω παρίστανται 2 καταστάσεις 2πλών ενεργειακών ρευμάτων (όφεων). Αριστερά στην εικόνα είναι αδρανοποιημένα , υπό την ένια ότι δεν ακουμπά ενεργειακά το ένα (μπλέ χρώμα = θετικό κατά συνθήκη) τό άλλο (κόκκινο χρώμα, αρνητικό κατά συνθήκη). Δεξιά στην εικόνα , τα ενεργειακά ρεύματα έχουν συμπλεχθεί ενεργειακά ( δηλαδή το ένα επηρεάζει με κάποιο τρόπο, ενεργειακά το άλλο). Εδώ έχουμε το σχήμα της ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ, διότι παρουσιάζεται ενεργειακή ροπή και αρχίζουν αλληλεπιδράσεις στο χωροχρόνο. Εδώ ακριβώς ταιριάζει η μυστικιστική παράσταση των όφεων που συζεύγνηνται . Η σύζευξη των όφεων, γεννά άλλον ή άλλους όφις, δηλαδή άλλες ενεργειακές καταστάσεις.

Εαν όμως βλέπαμε δύο παράλληλα ενεργοποιούμενες ενέργειες-δυνάμεις από κάτω η από επάνω (κάθετα δηλαδή) τότε σχηματίζεται το σύμβολο που έχουν  όλοι οι κίωνες των αρχαιοελληνικών ναών. 

 

Ενα τέτοιο παράδειγμα , με διπλή ενεργοποίηση γεωενεργειακών ρευστών , θεωρώ ότι υπάρχει στην αρχέγονη περιοχή του ΑΡΩΝΑ (το όνομα από μόνο του μας παραπέμπει σε ενεργειακά πεδία) στην Κύπρο, κοντά στην Λευκωσία. ΑΡΩΝ είναι αυτός που άρει ,δηλαδή εξουδετερώνει κάποια κακή ενεργειακή κατάσταση. Η περιοχή αποτελείται από δύο λίθινα (κρυσταλλικής δομής) υψώματα , τον μικρό (κάτω ολοκόκκινου χρώματος , διπολικό σχήμα στην αριστερή κάτω εικόνα) και τον μεγάλο ΑΡΩΝΑ (πάνω, επίσης ολοκόκκινου χρώματος , λεπτότερου όμως με διπολικό σχήμα στην αριστερή κάτω εικόνα) . Δυστυχώς το πρώτο είναι στρατικοποιημένη ζώνη και το δεύτερο κατέχεται από Τουρκικά στρατεύματα. Δεν είναι εύκολη υπόθεση μία προσπάθεια μέτρησης των ακτινοβολιών εκεί.

  

Ενδιάμεσα υφίσταται μία οξεία ενεργειακή ακίδα, εν είδη λίθινου βράχου ( στο μέσον μέσα σε κόκκινου χρώματος κύκλο στην πάνω αριστερή εικόνα)  , ενώ ένας περίπου ίδιος λίθινος βράχος  ευρίσκεται ακριβώς δεξιά (ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ) του (στο μέσον μέσα σε κόκκινου χρώματος κύκλο στην πάνω αριστερή εικόνα ).  Ο συγκεκριμένος βράχος  - ακίδα, είναι σεσημασμένος με μία περίεργη βραχομορφή στην κορυφή του, που παριστά μάλλον κυνοκέφαλο άνθρωπο ή τερατόμορφο πλάσμα (θυμίζει τα αντίστοιχα 'αγάλματα' στη νήσο Μάτε - κίτε - ράνει,- προφανώς απο το Ελληνικόν ΜΑΤΑΙΑ ΚΕΙΤΑΙ και τα ΡΑΙΝΕΙ, δηλαδή οι μορφές κείνται εκεί ματαίως και τις βρέχει η θάλασσα, γιατί προφανώς αυτός που τις τιμώρησε, δεν θα τους δώσει ποτέ συγχώρεση)  ή νήσο του Πάσχα για τους Σαξωνολατίνους,   υπάρχει στην Κύπρο, λίγο έξω από τη Λευκωσία. Ο βράχος είναι εύκολα ορατός από το δρόμο που οδηγεί στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.  Το αξιοπερίεργο είναι ότι στη μικρής ανάλυσης φωτογραφία έχει σχηματισθεί μία μώβ αύρα γύρω από τη βραχομορφή. Η νήσος του Πάσχα, κείται στο μέσον του Ειρηνικού ωκεανού και είναι μάλλον απομεινάρι μιάς από τις 7 τεράστιες Ατλάντιες νήσους.  H περιοχή δεν είναι προσβάσιμη σήμερα λόγω της Τουρκικής κατοχής του νησιού. Πάντως παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον από πλευράς γεωενεργειακών ρευστών , για το οποίο αναφερόμαστε σε άλλη ιστοσελίδα μας.

 

 

 Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί ο όγκος επιχωμάτωσης πάνω από την ακρόπολη των Μη κυνών  ;

 

Και επειδή η μετάβαση της γαίας στο χρονικό σημείο Χ , δε γίνεται αυτόματα, υπάρχουν οι μαγνητικές διαταραχές που προειδοποιούν για αυτά που θάρθουν. Οι μαγνητικές διαταραχές, επιδρούν σαφώς στο κλίμα του πλανήτη και αρχίζουν συνεχείς νεροποντές και ασταμάτητη κακοκαιρία.. Τα σημάδια είναι από πριν ορατά.

 

  Σχετικό άρθρο έχει δημοσιευθεί στο περιοδικό ’Μυστική Ελλάδα’ 

                                                                    Κ.Ε.Σ     Πρόεδρος Ινστιτούτου Γεωπαθητικών Ερευνών  Κύπρου            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     
 
 
 


Ο
 
  copyright © ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ