Γ   Ε   Ω   Ε   Ν   Ε   Ρ   Γ   Ε   Ι   Α

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ  ΕΝΟΤΗΤΕΣ

 

Εισαγωγή στις Φυσικές Ενέργειες-Δυνάμεις που επηρεάζουν τη γαία

   in english  

Ανάπτυξη Εργαλείων

Τεχνολογίες εντοπισμού 

Τελλουρικά ρεύματα

Γεωπαθογόνες Ακτινοβολίες

Γεωενεργειακά Ρευστά (ΓΡ)

Ενεργειακές Λιθοτράπεζες

Ενεργειακοί εξισορροπητές ΓΡ

Σήμανση Γεωενεργ. Ρευστών

Γεωενεργειακές Ακίδες

Ασκληπιεία και ΓΡ

Πυκνωτές ΓΡ   ( Κύκλο ΤΡΟΝ )

Συγκεντρωτές ΓΡ ( Θέα ΤΡΟΝ )

 Χωροταξία Ελληνικών ναών

Ελλάς  Εξισορροπητές  ΓΡ

Κύπρος Εξισοροπητές ΓΡ

ΟΦΙΣ ως σύμβολο Eνέργειας

Αστρονομικοί σχηματισμοί λίθων

Ιαρή Γεωγραφία  Γης

Βραχομορφές εκτός Γης

 


Πολλά είδη  ΦΥΣΙΚΩΝ ΄΄ενεργειών΄΄, που κατά το ρου της ιστορίας οι φυλές της γης ονόμαζαν ΄΄θετικές΄΄ και ΄΄αρνητικές΄΄ περιβάλουν τη γη, δημιουργώντας και άλλες ίσως δυνάμεις που απορρέουν από αυτές.  Ενέργειες που δεν έχουν να κάνουν με τη σημερινή τεχνητή ενεργειακή επιβάρυνση από των ανθρώπων έργα. Ενέργειες όπως οι γεωπαθογόνες ακτινοβολίες και τα τελλουρικά ρεύματα ή απλά τελλούρια.

Αλλη μορφή ενέργειας είναι το λεγόμενο 'ΓΟΡΓΟΝΙΟ', ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ...  ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΑΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ  υποτιθέμενοι 'θεοι' νεφελήμ ?   Στο τέλος του κειμένου αυτού έχω συγγράψει σχετικό άρθρο για τις ΥΠΕΡΙΝΕΣ που υπάρχουν στην ΑΛΑΣΙΑ (Κύπρο).

Φυσικά όλες αυτές οι  ’άγνωστες’ τάχα, στο ευρύ κοινό, μορφές ενέργειας, διέρχονται, επηρεάζονται και αλληλεπηδρούν με αυτό που οι αρχαίοι Ελληνες ονόμαζαν ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΝ  (πέμπτη ουσία , μετά τα ΧΟΥΣ - ΑΗΡ - ΥΔΩΡ - ΠΥΡ ) .  Σε άλλη ιστοσελίδα υπάρχουν στοιχεία αλλά και σύγχρονη δημοσιευμένη φωτογραφία του ΑΙΘΕΡΟΣ.

Το ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ, είναι ταυτόσημο με την ΟΡΓΟΝΗ που έψαχναν οι ΕΣ-ΕΣ (μηυμένα τάγματα στην μαύρη αδελφότητα των νεφελήμ μπαχωμέχ ή για τους λοιπούς θνητούς η περιβόητη στοά της ΘΟΥΛΗΣ (ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΙΒΕΤΙΑΝΗ 'ΘΡΗΣΚΕΙΑ'. ).  Tα Κοίλα , ένα νησάκι στην κεντρική ΕΥΒΟΙΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΚΕΙ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ - ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΠΛΟΙΑ - είχαν πέσει στην αντίληψη των Ναζί,επειδή στην Δήλο,στους Δελφούς και άλλα μέρη,έψαχναν αποδείξεις για την θεωρία της Κοίλης Γής-Die hohle Erde-. Οι αποκρυφιστές Ναζί Η λέξη Κοίλα τους κίνησε το ενδιαφέρον.Το 1943 στον Οξύλιθο κοντά στην Κύμη,είχαν μεταβεί για έρευνες στο Ηφαίστειο του Οξυλίθου γερμανοί με επικεφαλής τον Κουρτ Βαλντχαιμ (μετέπειτα γ.γ. του ΟΗΕ... ) .Την ομάδα αποτελούσαν 13 γερμανοί μηχανικοί.
 Οι Ναζι έψαχναν τις διόδους προς τα τάρταρα (δηλαδή στο κέντρο της γης, το ΦΡΕΑΡ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ (ΤΑΡ -  ΤΑΡ, προφέρεται δις, διότι είναι δισ-δια-στατο. Αναφέρεται στην αραιή και πυκνύ κατάσταση , στον πνευματικό και υλικό δηλαδή κόσμο )  , όπως αναφέρεται εις την του Ιωάννου ‘Αποκάλυψιν’ εν Πάτμω) για να συναντήσουν τους εκεί εγκλεισμένους (ΕΓΚΛΕΙΣΜΕΝ -> ΕNGLISMEN  ?? τα σχόλια δικά σας) τιτάνες, δηλαδή νεφελήμ υιούς του νεφελήμ Κρόνου και όχι μόνον. Αυτούς που ο νεφελήμ ( στην Ορθοδοξία ονομάζονται ‘είδωλα’  καθότι τα πλάσματα αυτά έχουν την ικανότητα να αλλάζουν μορφή και να μετασχηματίζονται σε ότι σκεφθούν. Οι γνωστές ‘σκεπτομορφές’. Επίσης μπορούν να υλοποιούνται και να απουλοποιούνται. Να μεταβαίνουν δηλαδή από την αραιοτέρα (πνευματική) κατάσταση σε αυτή της πυκνοτέρας (ύλη).  Υ –> Λ -> Η . Από μόνη της η λέξη μας περιγράφει τη σημασία της.  Υ είναι η πνευματική κατάσταση. Το ‘δισκοπότηρο , θωρώ. Όχι βέβαια το ΆΓΙΟ. Γιατί όπως διαβάζουμε στο βιβλίο του προφήτη ΕΝΩΧ (Π.Διαθήκη) οι νεφελήμ προέκυψαν από την συνουσία των ΕΛΟΧΗΜ (ΕΛ + ΟΧΗΜα = η υλοποίηση ήταν το ‘όχημα’ αυτών που εκδήλωσαν (Ε) το (Λ) τΤο ‘Λ’ σαν ιδεόγραμμα δείχνει τη διφυή κατάσταση.  Νους και ψυχή για τον άνθρωπο. Υλη και πνεύμα για τις λοιπές οντότητες. ) με θνητές γυναίκες. Οσον αφορά το ιδεόγραμμα ‘Η’ , από μόνο του φανερώνει την ΗΤΤΑ της οντότητας που θα επιχειρήσει..  Είναι τα διιστάμενα. Τα διεστώτα , όπως ονομάζονται στην Ορθοδοξία. Δηλαδή ο αποχωρισμός του ΑΔΑΜ (νου) από την ΕΥΑ (ψυχή). Είναι το σημείο του σταυρού (που δείχνει την ισορροπία την εκ ΘΕΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙΣΑ) το οποίο έγινε διιστάμενο (κάθετος άξων) με πρωτοβουλία του ιδίου του όντος, στο οποίο Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ εκχώρησε το δικαίωμα του ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ.

 Ας προσέξουμε εδώ ότι στο πρώτο επίπεδο της Ελληνικής νοηματικής, το ΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ, η λέξη ‘ΥΛΗ’, ηχεί το ίδιο ανα-γιγνοσκόμενη και αντίστροφα. ΗΛΥ.  Ας θυμηθούμε τα ΗΛΙΣΙΑ ΠΕΔΙΑ… (= Η ΛΥΣΗ + Α = η λύση άνθρωπέ μου… δηλαδή ο θάνατός σου θα σου δώσει την απάντηση της εδώ στη γη παρουσίας σου … Σαρκασμός των Ελοχήμ που ‘έδωσαν’ την Ελληνική νοηματική στους κατώτερους πνευματικά ανθρώπους.. ). Η -> Λ -> Υ . Τι σημαίνει αυτό ? Την 

μεταμόρφωση του όντος από την υλική στην πνευματική μορφή.  Ας θυμηθούμε την μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας. ΤΗΝ ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, στο όρος Θαβώρ. Γιατί άλλωστε να ήθελε Ο Κύριος να δουν οι άνθρωποι αυτή τη διαδικασία ?      Ο κος Γεράσιμος ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ  ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΑ Βιβλία ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 'Ε', ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ...   ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΘΟΥΝ TA BIBλία  TOY, ειδικά ‘η διαθήκη του Προμηθέα’  .

 ΕΧΟΝΤΑΣ  ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΡΩΝΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (ΜΙΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, Ο ΜΕΓΑΣ ΑΡΩΝ,  ΕΝΩ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΦ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ, ΚΥΠΡΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΧΙΜΩΝΙΔΗ) ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΓΟΡΓΟΝΙΟ. ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΓΟΝΕΣ ... ΕΡΕΥΝΕΣ, ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΣ …www.cgri.gr\geoenergia.htm    ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ…  ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ  υπάρχουν κάποιες αναφορές στο  www.cgri.gr\kiprosejisoropites.htm    

 ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...  ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ...  ΤΟ ‘ΠΡΑΝΑ’ ΤΩΝ ΒΟΥΔΙΣΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑΥΤΟΣΙΜΗ ΕΝΝΟΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ. ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΟΥΣΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ.  Ο 'ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΗΣ' ΤΟΥ ΓΟΡΓΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΓΕΝΗΣ ΣΥΝΕΚΤΙΚΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟΥ...   ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΟΠΤΡΟ - ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ... 

 ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ’ΑΓΡΑΣ’ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΟΡΓΟΝΙΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..’ΠΑΝ’.  ΠΑΝ +  ΑΓΡΑ =  ΠΑΝΑΓΡΑ. ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ…

 Είχα αρχίσει να δημοσιεύω κάποια στοιχεία από τις έρευνές μου  ()   , και στη συνέχεια, 2 χρόνια μετά ο Δ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΕ ΤΟΝ ΤΌΜΟ 12 ΤΟΥ ΖΟΎΝ ΑΝΆΜΕΣΆ Μας, στον οποίο περιέχονται πάμπολα στοιχεία για τις αναφερόμενες ως ‘ΥΠΕΡΙΝΕΣ’ ( ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΥΠΕΡΙΝΑΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ..), δηλαδή το ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ, ή ΟΡΓΌΝΗ ή ΠΡΑΝΑ ή ΘΕΤΙΚΗ και ΑΡΝΗΤΙΚΗ κοσμική ενέργεια ή ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΤΟΙΧΟς για κάποιους άλλους, που βέβαια δεν μελέτησαν την αρχαία Ελληνική ιστορία, το Ναζισμό και το βουδισμό.

Ολα αυτά τα σημεία συγκέντρωσης - ανάκλασης κλπ της αόρατης ενέργειας και όχι μόνο , φαίνεται ότι εσημαίνοντο με τρομακτικές βραχομορφές, ώστε να απωθούν τους φοβισμένους δούλους - ανθρώπους.  Μέχρι που ο ΤΙΤΑΝΑΣ ( ΤΙΤΑΝ = ΤΙ + (Η)ΤΑΝ = οι νεφελήμ. Λογοπαίγνιο εις βάρος των αφελών τότε ανθρώπων...) ΠΡΟ ΜΗ ΘΕΑΣ (αυτός που πρότερον δεν ήταν γοργός σαν αστραπή, δηλαδή νεφελήμ... εκ του θεάω - θεώ = κινούμαι αστραπιαία , γοργά, εξ ου και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ονομασία ΓΟΡΓΟΙ ΝΟΕΣ = ΓΟΡΓΟΝΟΥΣ = ΓΟΡΓΟΝΙΟΝ , για τους νεφελήμ ή εγρήγορους).

 

Οι Ολύμπιοι ή ‘Ε’ ή ‘ΕΛ’ για κάποιους, ανεξάρτητα με τη μορφή που υπήρξαν (άνθρωποι που έφθασαν σε πολύ προηγμένο πολιτισμό, αποσχησθέντες Νεφελήμ , Εγρήγοροι (;) Αγγελοι, Ελοχήμ, γοργόνια, τιτάνες ή κάτι διαφορετικό) , φαίνεται ότι γνώριζαν πολύ περισσότερα από ότι εμείς σήμερα. Ο μύθος του τιτάνα Προμηθέα που αν και βοήθησε  το Δία στην τιτανομαχία τιμωρήθηκε αυστηρά, γιατί έδωσε το ‘φως’ στους ανθρώπους. Το ‘φως’ αντιπροσώπευε κάποια μορφή γνώσης. Αλλά και κάποια μορφή ‘δωρεάν’ ενέργειας.  Όπως και σήμερα έτσι και τότε, δεν ήθελαν οι ‘προστάτες’ μας, Ολύμπιοι ‘θεοί’ , οι άνθρωποι να είναι γνώστες του υπερβατικού κόσμου και του τρόπου άντλησης της ενέργειας που είναι άφθονη και μας περιβάλει.  Αντίθετα μάλιστα.

 

 Έπρεπε να υποτάσσονται στη δύναμη των εκάστοτε ‘θεών’. Έτσι δημιούργησαν τον όρο ΤΡΑΓΩΔΙΑ (η τύπου ‘Τ’ Ροή άγει στο Δία … η ροή του ‘ακέφαλου’ σταυρού ή του νεκρωμένου , ‘ακέφαλου’ πνευματικά , ανθρώπου της ύλης).  Μάζευαν κάθε τόσο το λαό στα θέατρα και εκεί όλοι έβλεπαν ένα έργο το τέλος του οποίου ήταν πάντα το ίδιο.. Η τιμωρία του θνητού που παρενέβη το νόμο του Δία.  Η τρομοκρατία σε μορφή… τέχνης. Το ‘βελούδινο’ σφάξιμο  του

ανθρώπου.  Και αν δεν υπήκουε κάποιος έπεφτε και κανένας κεραυνός και τον έκαιγε…

Η τέλεια ΝΕΑ ΤΑΞΗ είχε εφαρμοσθεί για τον άμοιρο άνθρωπο… Έτσι λοιπόν, οι γνώσεις κρύφτηκαν μέσα σε λέξεις.  Δεν έχουμε παρά να τις από-μυθοποιήσουμε. Και αυτό κάναμε από τότε που αυτή η συνειδητότητα μπήκε βαθιά μέσα μας.

 

Σήμερα βέβαια κάποια από αυτά τα μυστικά έρχονται σιγά σιγά στο φως.  Στο άρθρο μου 'Η ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ  ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ '  , προσπαθώ να δώσω κάποια στοιχεία σχετικά με τα παραπάνω.

 

Αλλωστε οι ’γνώσεις’ μας πάνω σε πολλά πράγματα έχουν ’βελτιωθεί’ και το κουτόχορτο των Μέσων Μαζική Αποβλάκωσης πλέον δεν ανθεί εύκολα.

 

Αναφορές μου όπως οι  Μηχανισμοί πρόκλησης κατακλυσμών, η Αποκρυπτογράφηση της Ελληνικής

μυθολογίας(ο Μαίανδρος ήταν οπλικό σύστημα;) και O τάφος του Μ. Αλεξάνδρου, έχουν κλονίσει σοβαρά

τον σύγχρονο πνευματικό  ’μύθο του σπηλαίου’ ....

 

Η παραπάνω εικόνα δείχνει μιά γιγάντια ανθρωπόμορφη φυσιογνωμία. Κάπου στην Καστοριά.  Ας προσεχθεί η ενέργεια που κατευθύνεται (μέσα στο δεξιό  κύκλο) στην κεφαλή του  (στο νού)  του όντος.  Η έστω αυτή αμυδρή εικόνα της ενεργειακής στήλης , έγινε δυνατή με την προσθήκη CONTRAST  στην ηλεκτρονική φωτογραφία. Η επεξεργασία έγινε με το λογισμικό  MS POWER POINT , χωρίς καμία άλλη προσθήκη στην εικόνα.  Θεωρώ ότι είναι κάποια ενεργειακή υπερίνα , από άλλο άστρο ερχόμενη.  Aυτό πιστεύω ότι αποδεικνύεται και από την ταύτηση κάποιων σημείων τα οποία ο συνάδελφος και ερευνητής   κος Καλογεράκης στα βιβλία του μας δείχνει σαν σημεία συγκέντρωσης υπερινών, πάνω στα οποία υπήρχαν αρχαίες πόλεις. Αλλά στα σημεία αυτά  έχω καταγράψει ιδιαίτερς και σημαντικές ΒΡΑΧΟΜΟΡΦΕΣ,  όπως αυτή του ήρωα ΚΑΣΤΟΡΑ στο ... ΚΑΣΤΟΡΙ Πελοποννήσου. 

 

Πολά τέτοια σημεία ύπαρξης περιοχών Γοργονίου - υπερινών - πράνα- οργόνης κλπ έχει αποκαλύψει στο βιβλίο του 'Ζούν ανάμεσά μας' ο συγγραφέας Δ.Λιακόπουλος.  Ενα συνταρακτικό σύγγραμα που αξίζει να διαβάσει κανείς.

 

 Η ενέργεια αυτή έρχεται από άλλα αστρικά συστήματα σαν υπερ -ίνες , είναι αόρατη αλλά ορατή για τους νεφελήμ - θεούς που καταδυναστεύουν τον πλανήτη για δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια προ Χριστού.

 

κάθε δέσμη υπερ- ινών που προέρχεται από άστρα την ονομάζουν 'ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ' και προσπαθούν να τον αποδώσουν στους ανθρώπους σαν κάποιο γνωστό σχήμα της εποχής. Ζώο , θρύλο, ήρωα κλπ... 

 

Από την ενέργεια αυτή λειτουργούν τα πάντα στον πλανήτη για χιλιάδες χρόνια.  Φυσικά όλα αυτά οι θεοί - νεφελήμ τα έχουν επτασφράγιστα μυστικά τους. Οι άνθρωποι δεν έπρεπε να μάθουν για αυτή την τεράστια δύναμη, να την τιθασεύσουν και να τη χρησιμοποιήσουν εναντίον τους.. Αλλά ο Προμηθέας νεφελήμ (τιτάνας = Τί ήταν ?) φαίνεται ότι την κάνει γνωστή στους ανθρώπους και διασώζει το γένος των ανθρώπων από τη μανία του νεφελήμ Δία, που δεν θέλει με τίποτα οι άνθρωποι να μάθουν το μυστικό...  Το ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝ-ΔΩΡΑΣ, είναι οι σημερινές τεχνολογίες του ηλεκτρισμού κλπ, οι οποίες αν και φαινομενικά δώρα, ουσιαστικά είναι ρυπογόνες και καταστροφικές και θα καταστρέψουν τον πλανήτη.

 

Στην φωτογραφία κάτω παρουσιάζω την ενεργειακή περιοχή ΠΑΡΝ ΗΣΟΥ (Παρνασού) - ΑΘΗΝΑΙΟΥ (σημερινά ΓΙΑΛΤΡΑ ΕΥΒΟΙΑΣ) - ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ. Υπάρχουν συγκεκριμένες βραχομορφές προσώπων με προσανατολισμό σε συγκεκριμένους αστερισμούς. ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΟΥΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΑ.

 

 

 

Μερικά στοιχεία για τις τεχνολογίες αυτές περιγράφω και αποκρυπτογραφώ εδώ.

 

Την ενέργεια αυτή την συλλέγουν με ειδικούς συλλέκτες σε εργοστάσια μετατροπής ενέργειας , το οποία είναι τεράστιοι ορεινοί όγκοι συνήθως  (ο βράχος των ορέων , που για μας είναι μια απλή πέτρα στην ουσία είναι κρυσταλλικής δομής. Ο ΛΑΣ ή ΛΑΑΣ στα δωρικά...  Για το λόγο αυτό ο ΟΡΦΕΑΣ ονομάζει τους κρυστάλλους ΛΙΘΟΥΣ κια συγγράφει τα περίφημα 'ΛΙΘΙΚΑ' που αν κάποιος τα αποκρυπτογραφήσει θα φθάσει στη ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ή ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ή ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟ του Τόμας Μπίρντεν.  )

 

Χρησιμοποιούν δεξαμενή ύδατος (το ύδωρ έχει ΜΝΗΜΗ και δεν είναι απλή ουσία. Αλλωστε με αυτο ΣΥΝ -τελείται η ΑΝΑ - βάθμιση του πνεύματος σε ΘΕΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, με την βάπτιση των χριστιανών αλλά και άλλων θρησκειών. Είναι τα ΠΤΩΤΙΚΑ (ενεργειακά) ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΕΣΗΣ ) για ναμεταφέρουν τη ΘΕΤΙΚΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και άλλη δεξαμενή ύδατος για να μεταφέρουν την ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Εκεί που μεταφέρεται η αρνητική κοσμική ενέργεια, στο νερό, πεθαίνουν τα πάντα και δημιουργείται ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΛΑΣΑ.... (σας λέει τίποτα το όνομα? περιοχή Ισραήλ...) 

 

 Στις παρακάτω εικόνες εικονίζεται τεράστιος ορεινός όγκος στα Ιμαλάια (7.000 μέτρα ύψος σχεδόν) , όπου χρησιμοποιείτο μάλλον για αυτό το σκοπό. Διακρίνεται πυραμίδα ( ενεργειακή ακίδα ) στον ερυθρό κύκλο.

 

 

Το τεράστιο όρος με την ονομασία ΚΑΛΑΙΣ  (καλά + εί +S  =  είναι καλή η κυματοδέσμη υπερινών, που αποσυμβολίζεται με το  σύμβολο 'S'  . Το σύμβολο αυτό οριζόντιο, είναι το σύμβολο της μετάδοσης των πάσης φύσεως κυμάτων στην παγκόσμια γλώσσα της φυσικής...  Φυσικά εδώ είναι κάθετο, διότι η ενέργεια έρχεται από τον ουρανό,  από πάνω...  Ενώ στη γη έχουμε εγκάρσια  ' σχετικά ' μετάδοση κυμάτων...    Στην πιό κάτω εικόνα φαίνονται οι πλευρές του όρους που έχουν μορφή ΚΟΙΛΗ,  ή θρόνου ...  Δηλαδή συλλέκτη  ' ανακλαστήρα.

 

 

Δορυφορική απεικόνιση του όρους από το GOGLE. Η εκτίμηση για την κατεύθυνση των ενεργειών θετικής και αρνητικής. Η μία από τις λίμνες είναι όντως ΝΕΚΡΗ βιολογικά.

 

 

Λεπτομέρεια με εκτίμηση του πώς συλλέγεται το γοργόνιο. Οι συλλέκτες - ανακλαστήρες  παριστώνται με ερυθρό, οι υπερίνες με κίτρινο και η πυραμίς (ΠΥΡ + εμείς = εκεί που συλλέγεται το πυρ= ενέργεια ? ) με κυανούν χρώμα.  Η εκροή της ενέργειας προς τις 2 λίμνες παριστάται με διακεκομμένες γραμμές.

 

 

Παρσακάτω υπάρχουν 3 εικόνες από το άλλο τεράστιο όρος στο ΔΑΛΑΙ ΣΑΓΚΑΡ (ΙΜΑΛΑΙΑ) στην τοπική διάλεκτο  σημαίνει το όρος των θεών. Τyaleisagar. Ετσι γράφεται.  ΘΑ ΛΕΕΙ ΣΑ ΓΑΡ.  ΓΑΡΓΑΡΟ βέβαια είναι το ΚΑΘΑΡΟ...  Και επειδή λειτουργεί και στα δύο επίπεδα (υλικό - πνευματικό ) επαναλαμβάνεται δίς το ΓΑΡ..  Οπως ΤΑΡ-ΤΑΡ -α (εκεί που οι 'θεοί' - νεφελήμ Ολύμπιοι έκλεισαν τους 'θεούς' - νεφελήμ που δεν υπήκουαν σε αυτούς) , ΜΑΡ - ΜΑΡ -ο  (το αγαπημένο ζωικό κρύσταλλο των 'θεών' ) κλπ

Παρατηρείστε το σχήμα του τεράστιου όγκου.  Πτηνό καθισμένο με τα πτερά ανοικτά.(κάτω δεξιά). Το πτηνό παριστά το πνεύμα και το 'καθιστό' συμβολίζει την κάθοδο και παραμονή στην ύλη ...  Συν - πτώσεις.

 

 

 

 

 

 

Στην αρχαία Ελλάδα αυτή η τεχνολογία ονομαζόταν ΚΥΚΛΟΤΡΟΝΙΚΗ.

 

Το    ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ ήταν τεράστια ΚΟΙΛΑ κάτοπτρα , που συνέλλεγαν αυτή την ενέργεια.   Ο κεραυνός του ΔΙΑ από τέτοιο  μηχανισμό ή  ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ μηχανισμών αντλούσε την ισχύ του.  Το σύμβολο του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑ , το 6ο γράμμα της Ελληνικής διαλεκτικής, ήταν το σύμβολο του κεραυνού (δηλαδή το 'S' παραποιημένο σε σφηνοειδή γραφή) ... 

 

 ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ  =   ΚΥΚΛΟς Των ΡΟώΝ 

 

Σήμερα προσπαθούν να ξαναφθάσουν σε αυτή την τεχνολογία με την κατασκευή τεράστιων επιταχυντών σωματιδίων.  Οπως το περιβόητο CERN.  Αλλά αντί να λαμβάνουν δωρεάν ενέργεια από τα άστρα,  καταναλώνουν τεράστια ποσά ενέργεια από τους φυσικούς πόρους του πλανήτη γαία.

 

Κάποια ψήγματα της τεχνολογίας αυτής μέσω του Προμηθέα, μεταδόθηκαν με τα ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ σε κάποιους ανθρώπους.    Ο Ελληνικής καταγωγής ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ ήταν ένας εξ’ αυτών.  

 

Ενα τέτοιο τεράστοιο φυσικό (?) κύκλοτρον είναι αυτό του όρους ΚΥΛΛΗΝΗ , ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ (Ρ). Παρατηρείστε πως εισέρχεται η ροή ( κίτρινες γραμμές) , περιστρέφεται στο φυσικό κάτοπτρο ( Κ) και στη συνέχεια εκτοξεύεται από το φυσικό (?) στόμιο (ανοικτού ημι - σωληνοειδούς σχήματος (Θ)   ) που υπάρχει στο όρος αυτό.  Ολη η ενέργεια (ΚΌΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΉ) κατευθύνεται στην περιοχή της Κορίνθου (κόκκινος κύκλος) .  Το όνομα και μόνο του όρους Κυλλήνη μας λέει ΤΟ ΈΡΓΟ ΤΟΥ.    ΚΥΛΛΗΝΗ  =  ΚΕΙ ΛΥΝΕΙ , δηλαδή εκεί ΄΄λύνονται΄΄ κάποιες ενέργειες. Φαίνεται ότι Ενεργειακά η περιοχή της ΚΟΡΙΝΘΟΥ πρέπει να συνδέεται με την ΚΥΛΛΗΝΗ. 

 

 

Παρακάτω υπάρχουν εικόνες από παρόμοιο εργοστάσιο που πιστεύω ότι κάποτε λειτουργούσε στην περιοχή όπου η κοσμική ενέργεια ΄ΕΛΟΥΕ  (ΛΟΥΤΡΟΝ - > ΛΟΥΤΡΑ  εκεί ->  ΛΟΥΤΡΑΚΙ ..)  την περιοχή...  Παρακάτω φαίνεται  Κύκλοτρον με δύο ενεργειακές ακίδες (=  εστία )  στα Γεράνεια, πάνω από την πόλη του Λουτρακίου. Οι οξείς βράχοι , είναι ενεργειακές ακίδες (κίτρινο τρίγωνο) , ενώ οι κυρτοί ογγώδεις βράχοι, είναι οι πυκνωτές - συγκεντρωτές ενέργειας (κόκκιινο κυρτό σχήμα).  

 

 

 

Κάτω φωτογραφία.  Η εκροή ενέργειας εδώ φαίνεται να κατευθύνεται προς το ΛΕΧΙΟ (κίτινη γραμμή)  και την  (κυανή γραμμή) τεχνητή λίμνη  που υπάρχει παρά το ΗΡΑΙΟ, στο Λουτράκι  (Βουλιαγμένη).  Ο συγκεντρωτής  (γκρίζο κοίλο σχήμα) ΛΕΧΙΟΥ (ΑΚΡΟΚΟΡΙΝΘΟΥ) φαίνεται να έχει κάποια λειτουργία στο όλο ενεργειακό πλέγμα των υπερινών (κόκκινη γραμμή). 

 

 

 

Στην παρακάτω εικόνα η τεχνητή λίμνη ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ. Είναι θαλάσσιο νερό εγκλοβισμένο με φράγμα...  Ιδανική κατάσταση για χρήση ως αποθήκη ενέργειας ... Κάτω ακριβώς από τον ενεργειακό συλλέκτη.

 

 

παρακάτω φαίνεται καθαρά στο κέντρο της εικόνας ο ΑΚΡΟ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ (ενεργειακός συγκεντρωτής ΛΕΧΙΟΥ)  και δίπλα του ένας τεράστιος , οξύς ορθόλιθος ,  που πιστεύω ότι ήταν κάποια ενεργειακή ακίδα.   ΚΟΡΙ = ΡΟΙ +Κ = η ροή του 'Κ'.  ΝΘΟΣ = ΑΝΘΟΣ...  Ενεργειακός ανθός, δηλαδή το καθαρό μέρος της ενέργειας.. Αυτό που ...  ανθεί.

 

 

  Το ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ του ΑΚΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (ΛΕΧΙΟΥ) ...  σήμερα.

 

 

 

 

 

Η εκροή ενέργειας εδώ φαίνεται να κατευθύνεται προς το ΛΕΧΙΟ ή την μάλλον τεχνητή λίμνη

που υπάρχει παρά το ΗΡΑΙΟ, στο Λουτράκι. 

 

Αλλο φυσικό κύκλοτρον είναι αυτό του όρους ΟΛΥΜΠΟΣ.   Παρατηρείστε πως εισέρχεται η ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΗ ροή ( κόκκινη  γραμμή )  εκτοξεύεται από το φυσικό (?) στόμιο  που υπάρχει στο όρος αυτό και κατευθύνεται στην περιοχή της ΕΠΑΝΟΜΗΣ  , ανατολικά της Θεσσαλονίκης.  Το όνομα και μόνο ΕΠΑΝΟΜΗ (επάνω + νομή, δηλαδή η ενέρεγια κατευθύνεται επάνω στη νομή)  και εδώ μας  λέει ΤΟ ΈΡΓΟ ΤΟΥ. 

 

 

 

   Περισσότερα για το  ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ

 

Αυτές τις ενέργειες - δυνάμεις, που θα τις καλούμε γενικά με τον όρο Γεωενεργειακά ρευστά ή απλά ΄΄ΓΕΩΕΝΕΡΓΕΙΑ΄΄, φαίνεται ότι τα αρχαία ιερατεία των φυλών με κάποιο τρόπο γνώριζαν, τις εκμεταλλεύονταν κατά κάποιο τρόπο και με βάση το αν αυτές ήταν ΄΄θετικές΄΄ , όριζαν τις θέσεις των κτιρίων, των ιερών, ακροπόλεων , αλλά και ολόκληρων πόλεων.  Επί πλέον είχαν την ευθύνη να χαράξουν τα όρια ενός ιερού χώρου και να προσδιορίσουν ακόμα και την οδό που θα συνέδεε ένα δίκτυο ιερών τόπων ή ναών.  Γνωρίζουμε ότι για πολλά χρόνια το περίφημο μαντείο των Δελφών έπαιζε φανερά αυτό το ρόλο. Με τον τρόπο αυτό σήμερα διαπιστώνουμε ότι όλα τα αρχαία Ελληνικά ιερά έχουν κατασκευασθεί σε ακριβή γεωμετρικά σχήματα. Αυτή είναι η ΄΄ιερή γεωμετρία΄΄ των αρχαίων Ελληνικών ιερών , όπως την αποκαλούν Την ανέδειξε στις αρχές του αιώνα μας , ο Θ. Μανιάς. Στην αρχαία Ελλάδα όλες αυτές οι ενέργειες συμβολίζονταν με τον ΟΦΙ   (φίδι)..

Προκατακλυσμιαίοι πολιτισμοί διατηρούσαν αναμνήσεις πολύ προηγμένων επιστημονικών γνώσεων ενός απώτερου προκατακλυσμιαίου παρελθόντος και φαίνεται ότι είχαν φθάσει σε πολύ υψηλό τεχνολογικό επίπεδο που ακόμα και σήμερα προσπαθούμε να κατανοήσουμε.  Ιεροί τόποι σε όλη τη γη, εγκατεστημένοι με σαφή γεωδαιτική διάταξη, σταθερά ενός παγκόσμιου γεωδαιτικού συστήματος, κατασκευασμένου με απόλυτη ακρίβεια από κάποιον πανάρχαιο πολιτισμό. Λίθινες ΄΄σημαδούρες΄΄ δημιουργούν αστρονομικούς και γεωμετρικούς σχηματισμούς, με σκοπό να δρουν σαν αγωγοί, πυκνωτές, μεταλλάκτες και συσσωρευτές ενέργειας. Η καταστροφή των κατασκευών αυτών ελαχιστοποίησε την ένταση του γήινου ενεργειακού μαγνητικού πεδίου, ενώ η ταχύτητα περιστροφής της γης περί τον άξονα της έχει αρχίσει να επιβραδύνεται.  Φαίνεται ότι τα σε σφαιρικά τρίγωνα κείμενα και μη, ποικίλα μεγαλιθικά μνημεία παγκόσμια, δημιουργούσαν κάποτε ένα τεράστιο ενεργειακό δίκτυο εξισορρόπησης αρνητικών και θετικών ενεργειών στην επιφάνεια, και στο εσωτερικό του πλανήτη που σκοπό είχε την ομαλή ροή της μαγνητικής ενέργειας που ο πυρήνας της γης αυτοπαράγει, καθότι γνώριζαν ότι η εξασθένισή του, θα είχε σαν αποτέλεσμα φαινόμενα αποσταθεροποίησης των μαγνητικών πόλων του πλανήτη, επηρεασμό της ταχύτητας περιστροφής του, μη αποδεκτές βαρυτικές συμπεριφορές  και  τελικά ανατροπή του, φαινόμενο που έχει συμβεί κατά το παρελθόν με ολέθρια αποτελέσματα για τον έμβιο πληθυσμό του.

Τις κομβικές θέσεις των ενεργειών αυτών, σήμαιναν με τρόπο που τρόμαζε τον ΄΄αμύητο΄΄ επισκέπτη και τον έκανε να αλλάξει κατεύθυνση, να κινηθεί σε κατεύθυνση που οι μυημένοι ήθελαν... Μία τερατόμορφη πρόσοψη, κατασκευή, άγαλμα ή κάτι παρόμοιο. Αυτός ήταν ο ρόλος κάποιων εντυπωσιακών βραχομορφών που έχω ανακαλύψει σε Ελλάδα και Κύπρο, χρησιμοποιώντας δικές μου ευρεσιτεχνίες και μικροηλεκτρονικά συστήματα.

 

 

 Κων/νος Ε. Στρωματιάς      Πρόεδρος Ινστιτούτου Γεωπαθητικών Ερευνών  Κύπρου      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     
 
 
 


   
   
  copyright © ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ