Β Ρ Α Χ Ο Μ Ο Ρ Φ Ε Σ

 

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

 

Αυτό τον κόσμο τον παλιό , άλλοι τον είχαν πρώτα...  Στοίχοι από αξέχαστο τραγούδι του Νίκου Ξυλούρη. Ποιός καταλάβαινε τότε τι τραγουδούσε ?  Οι τεράστιες βραχομορφές που απλώνονται παντού γύρω μας δείχνουν κάποιους άλλους πολιτισμούς , ΑΛΛΩΝ όντων , πολύ περισσότερο τεχνολογικά ανεπτυγμένων από τους ανθρώπους.  Δείχνουν τους ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ που ο προφήτης ΕΝΩΧ  περιέγραψε στο 'απόκρυφο' κατά κάποιους βιβλίο του και τα άνομα τέκνα τους τους γίγαντες και τους Νεφελίμ.       Το θέμα των τεράστιων μορφών που υπάρχουν διάσπαρτες στον πλανήτη γη αποφεύγεται συστηματικά να ερευνηθεί...  τόσο ο 'πολύς' ερευνητής Εριχ Φον Ντένιγκεν , όσο και άλλοι όμοιοί του, απέφυγαν να αναφερθούν στην Ελλάδα.   Στην Ελλάδα που όταν έφθασε το πλήρωμα του χρόνου για την ΚΡΙΣΗ (ΚΡΗΤΗ)  του ΘΕΟΥ κατά των ανθρωποφάγων γιγάντων και Νεφελίμ, γεννήθηκε ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ Νεφελίμ (θεός ? ) Δίας που δημιούργησε το γένος των Ολυμπίων Νεφελίμ ή ΕΛ , πήρε την εξουσία από τους Κρόνιους νεφελίμ, μετά από 10ετή πόλεμο (ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ) με αυτούς, τους ενέκλεισε στο κέντρο της γής (ΤΑΡΤΑΡΑ)  και σταμάτησε τη βρώση (φάγωμα) των ανθρώπων από τους ομοίους του.    

 

 Aλήθεια πόσο τυχαίες μπορεί να είναι αυτές οι δύο μορφές  που εμφανίζονται παρακάτω ?  Η μία (αμέσως επόμενη σειρά 3 φωτογραφιών ) είναι  στα Γρεβενά

 

 

 

      και η άλλη   (   οι πιό κάτω φωτογραφίες )  στην ...Κρήτη (Γεωργιούπολη)

Δέστε αυτό το 'πέτρινο θηρίο' , όπως το αποκαλούν Οι σημερινοί κάτοικοι στην περιοχή... Παράξενες ομοιότητες με τη Λίγκα...   Μάλλον δεν είναι τυχαία ..πέτρινα σκαλίσματα. Ισως τελικά η ΜΕΔΟΥΣΑ να υπήρξε ..και να έδρασε κάποτε.

   

  

 

 

Βραχομορφή στα  Νησιά  Γκαλάπαγκος 

 

Ερευνώντας το παγκόσμιο διαδύκτιο χρόνια τώρα, ανακάλυψα παρόμοιες καταστάσεις και σε άλλες περιοχές. Περιοχές που έδρασαν οι 'θεοί ' του Ολύμπου κατά την Τιτανομαχία και Γιγαντομαχία . Ειδικά στο ΠΕΡΟΥ υπάρχει το γνωστό ΠΕΤΡΙΝΟ ΔΑΣΟΣ ( Marcahuasi Stone Forest ) στο οποίο υπάρχει μια πανσπερμία τεράστιων πέτρινων μορφών.

                                

Το Πέτρινο Δάσος του Marcahuasi                               Χαμένοι πολιτισμοί των Άνδεων από τον David Pratt (Ιανουάριος 2010).

Η Marcahuasi (ή Markawasi) ένα οροπέδιο, 4000 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, βρίσκεται στο Junin του Περού, 80 χλμ βορειοανατολικά της Λίμα. Εκατοντάδες τεράστιοι βράχοι υπάρχουν στο  οροπέδιο αυτό. Μια μυστηριώδης ομοιότητα με τα ζώα και τα πρόσωπα των ανθρώπων παρατηρείται όταν αυτά παρατηρούνται  από ορισμένες γωνίες και κάτω από ορισμένες συνθήκες φωτισμού.  39 άνδρες και γυναίκες διαφόρων εθνικοτήτων και φυλών μπορούν να εντοπιστούν, μαζί με μια μεγάλη ποικιλία ζώων όπως τα άλογα, καμήλες, ελέφαντες, λιοντάρια, βατράχους, φώκιες, χελώνες, σφίγγες, έναν ιπποπόταμο, θαλάσσια λιοντάρια ή σφραγίδες, ένας κροκόδειλος, και σαύρες. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτές οι μορφές δεν είναι τίποτα άλλο, αλλά φυσικά διαβρωμένα πετρώματα, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι είχαν ένα χέρι στο σκάλισμα τους. Αν και είναι γνωστό στην τοπική κοινωνία, το Marcahuasi ήταν στο προσκήνιο και  μετά ανακαλύφθηκε από τον αρχαιολόγο του Περού Ντάνιελ Ruzo το 1952. υποστήριξε ότι η «κουλτούρα Masma» είχε ζήσει εκεί περίπου 10.000 χρόνια πριν, πριν από τον «κατακλυσμό του Νώε"!                  http://davidpratt.info/andes1.htm

Ολόκληρο  Δάσος...   Παραθέτω μερικές εικόνες ακόμη.

        

  ΜΙΑ ΧΕΛΩΝΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ..ΦΥΣΙΚΗ

       

Αν το δει κανείς έτσι καλώς... Αλλά υπάρχουν και άλλα... χαμένα στοιχεία στο ΠΑΖΛ. Χαμένα ή ηθελημένα χαμένα, κοινώς αγνοημένα.  Δέστε τις 3 παρακάτω εικόνες κάποιων πανάρχαιων μνημείων στην ίδια περιοχή και συγκρίνετέ τες με όσα έχω δημοσιεύσει στον τομέα ΓΕΩΕΝΕΡΓΕΙΑ και  εργοστάσια - μηχανισμοί , εκμετάλλευσης ΟΡΓΟΝΗΣ εδώ.....   

Μήπως κάποιος αρχαιολόγος πρέπει να αρχίσει να βλέπει την ΙΣΤΟΡΙΑ του πλανήτη και λίγο πριν τους 4 κατακλυσμούς που αναφέρονται στην Ελληνική ιστορία (ο κατακλυσμός του ΝΟΑ ή ΝΩΕ αν θέλετε, είναι μόλις ο ..πρώτος , πιό πρόσφατος , από τους...11) .  Μήπως πρέπει να 'δούνε' τους ΜΥΚΗΝΑΙΚΟΥΣ   ΤΑΦΟΥΣ σε κάποια άλλη αρχαιότρη διάσταση , πριν χρησιμοποιηθούν αργότερα - πολύ αργότερα - σαν τάφοι ? Μήπως πρέπει να τα συσχετίσουν όλα αυτά...   ΠΕΡΟΥ = ΠΕΡΑ... ή Ο ΡΟΥΣ (ενεργειακός) + Πέρασμα.  

Αν δείς... ΑΝΔΕΙΣ.  Τι άλλο να δει κανείς.

   ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ...  ΧΙΛΗ (ΧΕΙΛΗ) ,  ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ , ΑΡΓΕΝ - ΤΙΝΟΙ (ΤΙΝΑ) ,  ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ (ΠΑΤΑ στη   ΓΩΝΙΑ) ...  Και χιλιάδες άλλες ονομασίες που αποκρύπτουν Μήπως κανείς δε βλέπει την Ολύμπια παράδοση εδώ ? Γιατί άραγε ?  Ατλαντοσπέρματα ... ΓΙΑΤΙ ?        Γιατί δεν είναι ευπρόσδεκτοι οι Ελληνες αρχαιολόγοι στο Περού ?

   

 

 

Δέστε ακόμα μια περίεργη βραχομορφή...   Στην ΜΙΚΡΟΝΗΣΙΑ  ... Συμπτωση.    Πάλι ΟΛΥΜΠΙΑ ονομασία.  

http://www.janeresture.com/palau/Palau.htm 4

 

 

Για τις τεράστιες βραχομορφές που βλέπουμε σήμερα, είναι δύσκολο να πει κανείς με σιγουριά, αν είναι έργο της φύσης ή έργο των Νεφελίμ του παρελθόντος.  Ομως θα πρέπει  ο ερευνητής να γνωρίζει τις τεχνολογίες των Νεφελίμ , πως κάλυπταν τις ενεργειακές τους ανάγκες,  τα περί γεωενέργειας ,  τα ενεργειακά ρεύματα της γης (εικόνα κάτω δεξιά, τα πεντάγωνα σχήματα και οι ενεργειακοί κόμβοι )  , τις χρονοπύλες  και τα ενεργειακά ρεύματα (γνωστές με την κωδική ονομασία 'σκουλικότρυπες' ) που τις συνέδεαν.   Αλλωστε οι μεγαλύτεροι θυσαυροί των Δελφών είναι οι  λεγόμενοι ΟΜΦΑΛΟΙ  (εικόνα κάτω αριστερά ) , που είναι γεμάτοι απο τους ΑΓΡΗΝΟΥΣ (εικόνα κάτω αριστερά, τα σχήματα που φέρονται σαν διαπλεκόμενα  ) , οι οποίοι καταγράφουν αυτές τις 'σκουλικότρυπες'.   

 

                

 

Κανείς δεν μπαίνει στον κόπο , έστω να εξηγήσει αυτό το φαινόμενο.  Ταξιδεύοντας προς το κέντρο της Αθήνας, στο ύψος πριν τη γέφυρα της Κηφισιάς κοιτάξτε προς την κορυφή του όρους ΠΑΡΝΙΣ και θα δείτε ένα τεράστιο πρόσωπο να κοιτά τον ουρανό με απόγνωση.  Το ίδιο να κάνετε και κινούμενοι από Δράμα προς Φιλίππους παρατηρώντας αριστερά το λόφο πάνω από τη Ληδία και την κορυφή του ΠΑΓΓΑΙΟΥ (ΠΑΝ +ΚΑΙΩ = ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙΩ) όρους. Και τόσα άλλα...

     

Eντυπωσιακότατο εύρημα στην ΑΣΤΙΚΗ περιοχή (ΑΤΤΙΚΗ μεταγενέστερα) , είναι αυτό του προσώπου της ΑΘΗΝΑΣ   Οι Αθηναίοι  χάραξαν σε μνήμη  της μεγάλης νίκης επι των Ατλάντων κάποια μνημεία. Ενα από αυτά πιστεύω ότι είναι και αυτό που παραθέτω σε φωτογραφία.  Ειναι σαφώς η κεφαλή της αρχιναυάρχου του Αθηναικού στόλου Αθηνάς, που φέρει περικεφαλαία. Το μνημείο δεν είναι εύκολα ορατό. Αν και το ύψος του  υπολογίζεται στα 70 - 100 μέτρα , κανείς δεν φαίνεται να το έχει δεί μέχρι σήμερα. Σας το παρουσιάζω σε ασπρόμαυρο φόντο και σε χρωματική μορφή.   Είναι ορατό από πολλά χιλιόμετρα.  Ακόμα και μέσα από το Σαρωνικό κόλπο.  Είναι γραμμένο από τον Πλάτωνα, ότι οι Αθηναίοι ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΝΗΜΕΙΟ ΝΙΚΗΣ ΜΕΓΑΛΟ, μετά την νίκη κατά των Ατλάντων. Μάλλον πρόκειται για αυτό το μνημείο, το οποίο έχει ύψος 75 περίπου μέτρα.   

  

            

 

    Το πρόσωπο της ΝΕΦΕΛΗΜ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ , ΑΘΗΝΑΣ. ΑΤΤΙΚΗ σε θέση περίοπτη.  

 

  Παρακάτω παρουσιάζω ανθρωπόμορφη βραχομορφή από την περιοχή κάτω από το Σπήλαιο Γρεβενών. Κοιτάζει ανατολικά. Η δεύτερη φωτογραφία που έλαβα ήταν 'κουνημένη' (κάτω δεξιά) ..

 

 

 

Κάποια παράξενα σχήματα είχαν αποτυπωθεί πάνω της. Τα δείχνω ασχολίαστα

 

 

Εντυπωσιακός είναι και ο ΠΗΓΑΣΟΣ που φαίνεται από τον ουρανό ΝΑ του ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ.

 

 

 Η παρακάτω βραχομορφή είναι από την περιοχή ΠΕΤΡΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.  Φαίνονται 4 πολεμιστές να συζητούν. Υπάρχουν βέβαια και τερατομορφές σαν αυτή στην ΚΟΝΙΣΤΡΑ ΕΥΒΟΙΑΣ (κάτω δεξιά).

 

    

 

Η παρακάτω βραχομορφή είναι από την περιοχή ΓΥΜΝΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ.  Φαίνεται καθαρά ένα τεράστιος δράκος - η κεφαλή του - .  Στην περιοχή αυτή όπου ΕΡΕΑΝ 3 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ (ΕΡΕΤΡΙΑ = ΕΡΕε ΤΡΙΑ)  έγινε η μεγαλύτερη μάχη των Ολυμπίων του Δία με τους Γίγαντες.  Είναι τα λεγόμενα ΛΙΛΑΝΤΙΑ ΠΕΔΙΑ , από τον Λίλα ποταμό .

   

 

 

 

 

  Παραθέτω παρακάτω, ασχολίαστα, μια σειρά εντυπωσιακών βραχομορφών απο τον Ελλαδικό χώρο. Στην ιστοσελίδα  http://www.geoment.e-e-e.gr/publication8.htm  υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο που μπορεί να 'φωτίσει' αυτό το ταξίδι.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

     

 

 

 

 

   

 

 

    

Εικόνα ΓΚΡΙΖΟΥ. Γράφεται ότι με αυτά τα πλάσματα ανταλλάσσουν τεχνολογίες οι ΗΠΑ

 Είναι ο περίφημος Ε.Τ. της κινηματογραφικής ταινίας του ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ. Μια προσπάθεια

προπαγάνδας στο κοινο των ΗΠΑ ώστε να τους δεχθούν σαν φίλους την κατάλληλη ώρα

που θα ανέβουν στην επιφάνεια του πλανήτη. Υπάρχουν πολλές πύλες ανόδου. Μία από αυτές -                              Ο ΕΡΩς ή δαίμων της πορνείας δια τους κατέχοντες

κατά την άποψη του καλού μου φίλου Ι.Π. ΦΟΥΡΑΚΗ είναι στην ΑΒΥΣΟΟ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ή                                                             τη γνώση...

ΛΥΚΑΒΥΣΟ ή ΛΥΚΑΒΥΤΟ....  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

  Η παραπάνω εικόνα ανήκει στην Κύπρο. Πενταδάκτυλος... Δεν είναι δάκτυλα , όπως φαίνεται. Μιά τεράστια κρόνια μορφή είναι. Ο Κρόνος ή κάποιος Γίγαντας. Εντύπωση προκαλεί το ανοικτό στόμα του. σαν να κεραυνοβολήθηκε ξαφνικά...  Αποψη από την ταράτσα του σπιτιού μου στο Στρόβολο Λευκωσίας.   

 

   

 

Και η  παραπάνω εικόνα ανήκει στην Κύπρο. Μορφή ΔΙΟΝΥΣΟΥ,  Πάνω από την Κερύνεια.   Η περιοχή ονομάζεται ακόμα και σήμερα ΠΑΝΑΓΡΑ. ΠΑΝ + ΑΓΡΑ. Εκεί που ο Πάνας άγρευε - κυνηγούσε...   Παντελή στο αφιερώνω...  Με την ευχή να ελευθερωθεί η περιοχή απο τους μογγόλους κρόνιους δούλους σύντομα.    

 

Το ταξίδι μου αρχίζει πριν από 11 χρόνια περίπου.  17  Δεκεμβρίου 1999.  Ταξιδεύοντας από την Αθήνα για Θεσσαλονίκη, στο ύψος του Ολύμπου αποφασίζω να φωτογραφίσω το ’βουνό των θεών’.   Όταν εμφανίζω τις φωτογραφίες, έκπληκτος βλέπω σε μία από αυτές, να έχει εμφανισθεί ένα μελαγχολικό πρόσωπο. Το σχήμα με παρέπεμπε στην Αθηνά, μιας και ήταν πρόδηλα γυναικείο και φορούσε κράνος.

 

 

  Η πρωτότυπη φωτογραφία με τη μορφή της Αθηνάς. Απέναντι , η χαράδρα του Ενιπέα , Όλυμπος. Να προσεχθεί η επιμετωπίδα του κράνους στο ύψος της μύτης.

 

 

 

 

 

  Η πρωτότυπη φωτογραφία με τη μορφή της Αθηνάς επεξεργασμένη.  Λίγο περισσότερο contrast αριστερά και ασπρόμαυρο φόντο δεξιά.  

 

  Η επόμενη περίεργη ’συνάντηση’ θα έρθει μερικές ημέρες μετά.  Έχοντας διαβάσει το έξοχο βιβλίο του κου Γ.Γ. Αυφαντή, τον οποίο γνώρισα προσωπικά την προηγούμενη βραδιά σε συνάντηση με τον σπηλαιολόγο ' παλαιοντολόγο Δρ. κο Άρη Πουλιανό ,  αποφασίζω ένα μικρό ταξίδι στην Βέροια , προκειμένου να θαυμάσω την βραχομορφή της Βεργίνας, που περιέγραφε στο βιβλίο του. Πλησιάζοντας στον Αλιάκμονα από την επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης - Βέροιας, βλέπω τη μορφή της κόρης (παρακάτω εικόνα). Μόνο που αυτή η μορφή δεν είναι ανθρώπινη... Έχει πολύ  μακρύ πρόσωπο. Καμία σχέση με άνθρωπο και ειδικά με την εποχή στην οποία αναφερόμαστε... Την εποχή της πριγκίπισσας ...Βεργίνας.

 

 

  Φθάνοντας στον Αλιάκμονα αποφάσισα να κάνω άλλη μια επίσκεψη στην αρχαιολογική περιοχή της Βεργίνας. Φθάνοντας στην Νότια πλευρά της κοίτης του Αλιάκμονα  (Αλια + ακμων =  συγκέντρωση λαού   +  ο λίθος που έπεσε από τον ουρανό, δηλαδή ξεπεσμένες οντότητες =  το σύνολο των ξεπεσμένων οντοτήτων.. που αναφέρεται ? στους Ελοχίμ ? στους ανθρώπους ? ). κάτι περίεργο μου συμβαίνει. Τα χέρια μου άρχισαν να οδηγούν μόνα τους. Εγώ απλά  κοιτάζω.  Όπως ήταν φυσικό τα έχασα. Μετά λίγα μόλις λεπτά ανακτώ τον έλεγχο των χεριών μου. Σταματώ το αυτοκίνητό μου δεξιά, προς την κοίτη του  ποταμού.  Βγαίνω αμέσως έξω. Το βλέμμα μου με οδηγεί (κυριολεκτικά) στην απέναντι όχθη. Σε ένα βράχο που είχε τη μορφή κεφαλής Σειληνού.  Παραθέτω  παρακάτω τη μορφή του σε σχετικές φωτογραφίες. Τότε δεν είχα ιδέα τι ήταν οι νεφελήμ. Ήταν η πρώτη ενσυνείδητη συνάντηση με βραχομορφή.

 

 

Έτσι , πριν από 11  περίπου χρόνια, έχοντας εντοπίσει  πολλές αρχαίες βραχομορφές, άρχισα να ερευνώ το λόγο της ύπαρξής τους. Είναι δύσκολο να οριοθετήσει κανείς ποιές από αυτές είναι τεχνητές (και δεν αναφέρομαι σε κατασκευή από ανθρώπους , μόνο, ούτε φυσικά με τεχνολογίες  που είναι γνωστές σήμερα) και ποιές αποτελούν απλά παιχνίδια της φύσης, ή μάλλον των ατελέστατων 'φυσικών, οργάνων μας, των οφθαλμών μας...   

 

  

 

Aλλά τι να πει κανείς για την 'κυρία' στην παραπάνω εικόνα ? Πόσο φυσικό μπορεί να είναι αυτό το δημιούργημα?  Ποιά είναι αυτή η 'κυρία' που στέκεται μπροστά σε αυτό το περίεργο - μη αναγνωρίσιμο - χειριστήριο ?  Θα τη βρείτε εύκολα στην αριστερή πλευρά της χαράδρας κινούμενοι από Λεωνίδιο (ΊΔΙΟ του ΛΕΩΝ = περιοχή  - νεφελήμ -  λεοντόμορφων, σαν αυτούς που έκοβε τα κεφάλια και τα φόραγε σαν τρόπαια ο Ηρακλής...) προς Σπάρτη, πριν τον Αγιο Βασίλειο.  Η παράδοση και πολλοί γέροντες μιλάνε για περιοχή με συχνές εμφανίσεις νεράιδων στην περιοχή αυτή ακόμα και σήμερα...

 

       

 

 

Η περιοχή των λεοντόμορφων νεφελήμ εσημαίνετο πάνω σε τεράστιους βράχους. Στην άνω αριστερή εικόνα βλέπουμε ένα από αυτούς (κίτρινο τετράγωνο) να κάθεται πάνω από το κεφάλι ενός πιθήκου (κόκκινος κύκλος). Οι πίθηκοι υπάρχουν παντού σε βραχομορφές. Και στην Κύπρο, στον πενταδάκτυλο. Ιδια μορφή ακριβώς. Δεξιά υπάρχει ένας θλιμμένος - νικημένος ? - λεοντόμορφος  (κίτρινο τετράγωνο) με μάτια κλειστά και αυτιά κατεβασμένα...  πάνω δεξιά η μορφή ενός ανθρώπου. Λεπτομέρεια από την παρακάτω εικόνα σε κορυφή στην ίδια πλευρά του δρόμου.  Ολοι οι βράχοι είναι 'κόκκινοι'.  Το πορτοκαλόχρουν αυτό πιθανώς να είναι αποτέλεσμα δράσης απίστευτων οπλικών συστημάτων που χρησιμοποιήθηκαν κατά την ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ. Οταν ο 'αποστάτης'  νεφελήμ ΔΙΑΣ, υιός Κρόνου, αποφάσισε να υποτάξει γίγαντες και ΤΙΤΑΝΕΣ (= ΤΙ  ΗΤΑΝ ?  έλα ντε... νεφελήμ ήταν...) . Στο Λεωνίδιο , όταν ρώτησα τους κατοίκους πως λένε αυτούς τους τεράστιους βράχους μου απάντησαν 'ΚΟΚΚΙΝΟΒΡΑΧΟΥΣ' ...  Αυτά θέλουν να πιστεύουμε... Εμείς οι ΑΟΜΜΑΤΟΙ... και ανιστόρητοι συγχρόνως νεοέλληνες...  

 

 

 

 

 

 

Εν κατακλείδι , τα  μέχρι στιγμής αποτελέσματα της προσωπικής έρευνάς μου δείχνουν σαφώς ότι  Βραχομορφές 

 

  1.   Κατασκευάσθηκαν για τη σήμανση περιοχών με ύπαρξη οργόνης ή υπερινών ή γοργονίου ή πράνα ή κοσμικής ενέργειας.

  2.   Υπάρχουν κατασκευασμένες τεχνητά για κατάδειξη περιοχών ύπαρξης τελλουριακών ρευμάτων.

  3 Τεχνητά λαξευμένες ώστε να δείχνουν κάποιο σημαντικό ιστορικό γεγονός στην ιστορία των Νεφελήμ

  4.  Δημιουργήθηκαν για τη σήμανση περιοχών -  βασιλείων των Νεφελήμ.
  5.  Δημιούργησαν οι ίδιοι οι Νεφελήμ με σκοπό να αποτρέψουν την προσέγγιση ανθρώπων σε ιδιαίτερες για αυτούς περιοχές.
  6Ίσως να είναι και κάποιες ψηγμένες οντότητες (μύθος ? της ΜΕΔΟΥΣΑΣ) που κάποτε είχαν ψυχή.

 

   Είναι τόσα πολλά αυτά αυτά τα βραχογραφήματα  που έχω συναντήσει από τότε που μου είναι μάλλον δυσχερές να τα κατηγοριοποιήσω. Αλλά και να τα δημοσιεύσω.

 

  Παραθέτω εδώ, δύο γνωστές βραχομορφές, όπως αυτή του προσώπου του ΔΙΑ στον Όλυμπο (κάτω αριστερή εικόνα) Είναι ένα εμφανώς ανθρώπινο πρόσωπο. Λέγεται ότι αριστερά υπάρχει η βραχομορφή της Αθηνάς.  Για κάποιον που δεν έχει εμπειρία σε βραχομορφές , ίσως... Το πρόσωπο αυτό όμως αν το κοιτάξεις κάτω από τα μάτια , στο ύψος της μύτης, ( δεξιά κάτω εικόνα)   δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, εμφανώς όχι ανθρώπινο ...  Και δεξιά διακρίνονται αχνά διάφορες μορφές σαυροειδών όντων...   ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ , ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΛΑ , ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΟΧΙ 'ΤΥΧΑΙΕΣ' ΒΡΑΧΟΜΟΡΦΕΣ , ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ή ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟΙ ΒΡΑΧΟΙ , ΑΛΛΑ ΣΑΦΗ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΟΔΟΔΕΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ή ΚΑΤΙ.

 

  

 

 

ΘΑ    ΔΩΣΩ    ΑΛΛΟ    ΕΝΑ    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

H γνωστή βραχομορφή  μιας άγνωστης ανθρώπινης(?) μορφής στην νότια πλευρά του βράχου της Ακροπόλεως (κάτω εικόνα).  Προσωπικά πιστεύω ότι παριστά τον Κέκρωπα, βασιλέα των Κεκροπίδων.  Οι κέκροπες ή κεκροπιδή, ήσαν άνθρωποι από τη μέση και επάνω και ψάρια από τη μέση και κάτω. Οι γνωστές γοργόνες, μάλλον ήσαν τέτοιας υφής.  Τώρα πόσο μύθος μπορεί να είναι αυτή  η ιστορία που έχει ο ίδιος ο Πλάτων καταγράψει δεν γνωρίζω.  Είμαστε στην ανατολική πλευρά του βράχου της Ακροπόλεως. Στην ΒΑ, ποιό συγκεκριμένα, κοιτώντας αυτήν την εικόνα.

 

 

 

 

 Ένα πλάσμα πάντως που μοιάζει με την περιγραφή  του Κεκρωπα , έχει φωτογραφηθεί στον Περσικό κόλπο, στην ΝΔ ακτή του...  εικόνα του υπάρχει παρακάτω (αριστερή εικόνα) .  Αναφέρονται ότι θεάθηκαν  3.500 τέτοια πλάσματα.  Τους κεκρωπες έδιωξαν οι Ολύμπιοι νεφελήμ ή ΕΛ κατ' άλλους.  Η Αθηνά , στον περίφημο 'διαγωνισμό' της με τον Ποσειδώνα , βασιλιά των θαλάσσιων όντων και προφανώς προστάτη των μισοψαροσώματων Κεκρωπίδων.  Η Αθηνά επεκράτησε και τα κεκρωπιδη μετέφεραν την πρωτεύουσά τους στην 2η Αθήνα, στη σημερινή περιοχή της Λίχας, στη Β.Ευβοια.  Κάποιος Κεκρωπες μάλιστα φέρεται σαν ο πρώτος κάτοικος της Κύπρου.  Αλλά υπάρχει και η εκδοχή η ανθρωπόμορφη βραχομορφή της ακρόπολης να ανήκει σε Ερεχθέα. Ένα άλλο γένος ανθρώπων κατά Πλάτωνα.  ΤΩΝ ΕΡΕΧΘΕΩΝ. ΕΞ ΟΥ ΤΟ ’ΕΡΕΧΘΕΙΟ’ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣΤα πλάσματα αυτά ήσαν από τη μέση και κάτω φίδια...  Σαν και αυτό της παρακάτω εικόνας ...  (δεξιά εικόνα).

 

            

 

Αριστερά εικόνα.  Κεκρωπες (?)  στον Περσικό κόλπο. Κάπου στη Σαουδική Αραβία. Οι κεκρωπες κατά τον Πλάτωνα και τη μυθολογία, ήσαν άνθρωποι αλλά από τη μέση και κάτω ψάρια.  Ο Κέκρωψ, βασιλιάς τους, ήταν ο πρώτος κάτοικος της  Κύπρου. Δεξιά εικόνα. Ένα περίεργο ον που βρέθηκε στη Μαλαισία. Με σώμα πύθωνα και κεφάλι ανθρώπινο, λεπτά αδύνατα χέρια, μακριά ξανθά μαλλιά και μικρό ξανθό γενάκι. Οι ιθαγενείς που το έπιασαν ισχυρίζονται ότι ήταν δύο από αυτά, αλλά κατάφεραν να πιάσουν μόνο το θηλυκό. Το αρσενικό είχε κοντά μαύρα μαλλιά και μαύρο μούσι.   Υπάρχει βέβαια και σχετικό video. Δες Video (wmv):FIDI ME ANUROPINO KEFALI.mpg    Η Ελληνική μυθολογία αναφέρει ότι όταν γεννήθηκε ο ΕΡΕΧΘΕΑΣ, η ΑΘΗΝΑ έβαλε το Βρέφος σε ένα κιβώτιο και ανέθεσε τη φύλαξη στις Τρεις Κόρες.    Από περιέργεια όμως το κιβώτιο ανοίχτηκε και μέσα ήταν ο ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣ ΟΦΙΣ της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ.   Στη θέασή του οι τρεις κόρες του ΑΓΛΑΥΡΟΥ τρελάθηκαν και έπεσαν από τον Ιερό Βράχο.

 

  Μέχρι εδώ καλά. Αλλά ας δούμε τη βραχομορφή αυτή, από τη νότια πλευρά του Βράχου της Ακροπόλεως.  Η πάνω αριστερή εικόνα , είναι από τέτοια προσανατολισμένη λήψη.  Εδώ υπάρχει σαφώς ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΙΔΙ  (γαλάζιο περίγραμμα . Με το κόκκινο περίγραμμα περιγράφω τον οφθαλμό του)  ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ..ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ...     Αν μεταφερθούμε στην ανατολική πλευρά του Βράχου της Ακροπόλεως,  (πάνω δεξιά εικόνα)  θα ξαναδούμε το ανθρώπινο κεφάλι (Με το κόκκινο περίγραμμα περιγράφω την μύτη του).    Ας μεταφερθούμε τώρα πάλι στην νότια πλευρά του Βράχου της Ακροπόλεως,  (κάτω αριστερή  εικόνα).   Δεν υπάρχει ανθρώπινο κεφάλι.  Υπάρχει η κεφαλή ενός ΛΕΟΝΤΑ. Εκεί που πριν ήταν η Μύτη του ανθρώπου, τώρα υπάρχει ο αριστερός οφθαλμός του λέοντα. Δεξιός οφθαλμός (αριστερός ουσιαστικά για το αντικείμενο ) δεν υπάρχει.    Λεπτομέρεια με τον όφι  (το κίτρινο περίγραμμα )  στην κεφαλή του λέοντα,  υπάρχει στην κάτω κεντρική εικόνα.   Λεπτομέρεια με το που είναι η μύτη  (το μπλέ περίγραμμα ) και ο αριστερός οφθαλμός (το ερυθρό περίγραμμα) του λέοντα,  υπάρχει στην κάτω δεξιά εικόνα.   Βλέπουμε λοιπόν μια τεράστια βραχομορφή που εμπεριέχει 3 μορφές, του ΟΦΙ, του ΛΕΟΝΤΑ και του ΑΝΘΡΩΠΟΥ ταυτόχρονα, αλλά πρέπει ο παρατηρητής να αλλάξει προσανατολισμό για να τα δεί όλα αυτά. Ποιό είναι το μήνυμα της βραχομορφής ?   ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΦΙΟΓΕΝΕΙΣ ή ΕΡΕΧΘΕΙΣ ? ΚΑΙ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ ?  Που είναι κυρίαρχη μορφή τόσο στην μυθολογία όσο και στην ορθοδοξία. Τι παριστά άραγε. Τον εγωισμό κατά  την Ορθοδοξία ? ή τους λεοντόμορφους νεφελήμ, τους οποίους ο Ηρακλής έγδαρε ώστε να είναι το φόβητρό τους, φορώντας τη γδαρμένη προσωπίδα τους επί κεφαλής?  Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι αυτή η συγκεκριμένη βραχομορφή, κρύβει πολλά μηνύματα. Και τρομερά μυστικά για όλους εμάς. Άλλωστε γιατί θα έκλειναν όλα τα περάσματα κάτω και γύρω από την Ακρόπολη οι σημερινοί δυνάστες των ανθρώπων ?   Τι φοβούνται άραγε ?

 

 

 

Bραχομορφές σε άλλους πλανήτες.   Έχουν έρθει στο φως τεράστιοι ορθόλιθοι σε Σελήνη και Άρη. Και όχι μόνο.

 

  Θα πρέπει να αναφέρουμε εδώ ότι υπάρχουν  περιοχές στον πλανήτη, όπου για εκατοντάδες χιλιόμετρα υπάρχουν τεράστιες βράχυνες στήλες με εμφανείς βραχομορφές. Μία από αυτές ευρίσκεται στα Ουράλια όρη, στη Ρωσία. Ονομάζονται οι ορθόλιθοι του ΛΕΝΑ (ποταμός στη Σιβηρία). Το τοπίο είναι εξώκοσμο , και πολύ όμορφο. 

 

 

 

 

 Υπάρχουν επίσης ονομασίες - και είναι κυρίως Ελληνογενής η ρίζα τους - που σε προϊδεάζουν ότι αυτό που βλέπεις εκεί κάτι κρύβει. Πως θα μπορούσα να εξηγήσω αλλιώς την  ονομασία που έχει δοθεί σε αυτά τα υψώματα κάπου στη Β.Ιταλία ?  DOLIMITES. ΔΟΛΟΜΥΤΕΣ επί το Ελληνικότερον.   Δηλαδή ΟΙ ΜΥΤΕΣ που έχουν ΔΟΛΟ.  Μύτες είναι οι κορυφές που θα πρέπει να τις δούμε σαν σημεία εκροής ενέργειας.  Κάτι σαν κεραίες δηλαδή. Ο ’δόλος’ φυσικά είναι το καλά κρυμμένο μυστικό της αόρατης άγνωστης ενέργειας ..  Της οργόνης ?  του αιθέρα ?   της κοσμικής ενέργειας ? του πράνα ? του γοργονίου ?  Κάθε 'φυλή' έχει δική της ονομασία για το φως του Προμηθέα....

 

 

Θα πρέπει πάντως σε κάθε περίπτωση να είμαστε προσεκτικοί στις εκτιμήσεις μας για το αν πρόκειται για βραχομορφή ή απλό φυσικό φαινόμενο.

Πχ δεν μπορώ να πω σε καμία περίπτωση ότι αυτό το πρόσωπο που σχηματίζεται σε αυτό το όρος της Αφρικής είναι τεχνητή βραχομορφή. Θα πρέπει να έχω σοβαρές ενδείξεις για την μυθολογία και προιστορία της περιοχής. Για την περιοχή της Ελλάδας πάντως τα πράγματα είναι σαφώς ξεκάθαρα. Μιάς και είναι , ήταν και θα είναι το σημαντικότερο κέντρο εξέλιξης γεγονότων για όλο το σύμπαν...   Οι Ολύμπιοι νεφελήμ  φρόντισαν για τούτο

 

 

 

 Θα συνιστούσα όμως, πριν ξεκινήσει αυτό το αλλόκοτο ταξίδι στην φανταστική πραγματικότητα, να μελετηθεί αυτός εδώ ο σύνδεσμος,  προκειμένου να γίνουν καταληπτές οι ’μορφές’  στα βράχια που θα συναντήσουμε...

 Γιατί η μέχρι σήμερα έρευνά μου, έδειξε ότι το σύνολο των μορφών αυτών αναφέρονται σε αυτούς που αποκαλούνται ΤΙΤΑΝΕΣ ή ΝΕΦΕΛΗΜ ή θεοί του Ολύμπου ή ΕΙΔΩΛΑ ή ΓΟΡΓΟΝΙΑ ή ΔΡΑΚΟΙ απλούστερα....  Επίσης οι βραχομορφές που θα συναντήσετε σε αυτό τον ιστότοπο, αναφέρονται και σε μερικά 'δημιουργήματά'  τους, τερατόμορφα συνήθως.