Αρχική σελίδα                               TO ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ          η ιστοσελίδα εις την Αγγλικήν        

                                       

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ;  

TΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ 

ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ, ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΥΕΣΑΙ ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΓΕΩΠΑΘΟΓΟΝΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ 

Αναλογίσθηκες ποτέ γιατί οι παππούδες σου  που ζούσαν σε πλινθόκτιστα κτίσματα δεν νοσούσαν τόσο συχνά από την επάρατη νόσο; Γιατί τα τελευταία χρόνια ο καρκίνος αυξήθηκε υπέρμετρα;  Γιατί παρά τις θεραπευτικές αγωγές πολλά συμπτώματα ασθενειών δεν βελτιώνονται  αλλά αντίθετα χειροτερεύουν;  Σκέφθηκες ποτέ τις συνέπειες του να ζεις σε σύγχρονες’, ‘πολυτελείς’ οικίες με φέροντα οργανισμό μπετόν και σιδηρό οπλισμό; Γνωρίζεις ότι καθημερινά από τα έγκατα της γης εκπέμπονται πάμπολλες χαμηλόσυχνες βλαβερές για την υγεία σου, ακτινοβολίες που σε βομβαρδίζουν; Σου είπαν ποτέ ότι συγκεντρώσεις ή διατιμήσεις τέτοιων ακτινοβολιών – ειδικά τις νυκτερινές ώρες – παρακωλύουν τις λειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος  του ανθρώπινου οργανισμού, προκαλώντας μακροπρόθεσμα εκδήλωση σοβαρών παθήσεων ;

Η Λακατάμια είναι μία περιοχή νότια της Λευκωσίας.  Αποτελεί τη φυσική συνέχεια του προαστείου Στρόβολος. Μία πολύ ιδιαίτερη περιοχή της Λακατάμιας είναι η περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Στη συγκεκριμένη αυτή περιοχή, η καρκινοπάθεια άξιξε το 89%, τα τελευταία 35 χρόνια... Ετσι ξαφνικά...

Τα στοιχεία που μας δόθηκαν μας έκαναν να στραφούμε στον κο Πούμο, ο οποίος διαθέτει ένα ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων στην περιοχή.  Προχωρήσαμε με την άδεια του κου Πούμου, σε λήψη μετρήσεων  3 φορές την περιοχή του εργαστηρίου του κου Πούμου, το οποίο εφάπτεται στην παλαιά οδό Στρόβολος - λακατάμια -Δευτερά (παρακάτω εικόνα) . Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά ... Επικίνδυνα εντυπωσιακά...  Τόσο μέσα στο εργαστήριο, όσο και σε ακτίνα 100 μέτρων γύρω από αυτό , μέσα στην οικία του κου Πούμου.   Το μαγνητόμετρο έδειξε το απόλυτο '6' !!!   6 nanotesla.  H απόλυτη γεωπάθεια.  Στο κέντρο  της αυλής , μπροστά από τον πάγκο εργασίας του εργαστηρίου, διασταυρώνονται ένα Black Stream και ένα 400άρι ενεργειακό πλέγμα.... ότι χειρότερο δηλαδή απο πλευράς γεωπαθογόνων ακτινοβολιών...  Στη συνέχεια μετρήσαμε και πάλι τις ακτινοβολίες  με το σύστημα WTMS-G (κατοχυρωμένη τεχνολογία μας στον Ελληνικό Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, αρ. Ευρεσιτεχνίας GR20060100352,  GR20070100067, και GR1005224)  wtmspres.htm, της οποίας η  αρχή  λειτουργίας βασίζεται στο μαγνητικό συντονισμό  wtmspresgr.htm,  που  δημιουργεί  η γεωπαθογόνος ακτινοβολία στις κεραίες - κατευθυντήρες του συστήματος. geopatheticgeogr.htm.

Και πάλι τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά... Πρωτόγνωρα θα λέγαμε. Πρωτη φορά είδαμε αποτύπωση μαγνητικών γραμμών, τόσο καθαρών , πάνω στο γραφικό περιβάλλον του φασματογράφου που λειτουργεί σε συνδυασμό με την έξοδο του συστήματος  WTMS-G , σε υπολογιστή.

Τα στατιστικά στοιχεία για την καρκινοπάθεια στην περιοχή, μας τα έδωσε ο κος Πούμος, τον οποίο εκ βαθέων ευχαριστούμε και του συμπαραστεκόμεθα στον προσωπικό αγώνα που κάνει να ακουσθεί το πολύ σοβαρό αυτό πρόβλημα στην περιοχή, όσο και στο προσωπικό του πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

  

 

 

 

 

 

   


 

   

 

  copyright © ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ