MΗΠΩΣ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ;

 

ΜΙΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ, ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ

 

ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

  Μ Α Γ Ν Η Τ Ι Κ Ο Υ    Σ Υ Ν Τ Ο Ν Ι Σ Μ Ο Υ

ΣΕ   ΜΙΑ ΠΛΕΙΑΔΑ  ΔΙΑΚΡΙΤΩΝ  ΥΛΙΚΩΝ   ΔΟΜΩΝ

 

Πόσο μύθος είναι τελικά ο ομιλούν λίθος που φέρεται να υπήρξε στη περιοχή του  Αραξου ;

 

Είναι δυνατόν η ύλη να απαντά στο κάλεσμα του ανθρώπου ;

 

 

Μια σειρά εφευρέσεων που τείνουν να αποδείξουν ότι όντως η ύλη ανταποκρίνεται και απαντά με τον τρόπο της σε μια σειρά επιλεκτικών καλεσμάτων.  Η απόκριση της ύλης εκδηλώνεται με τη δημιουργία ιδιαίτερου μαγνητικού πεδίου γύρω από αυτή και την εμφάνιση του φαινομένου του μαγνητικού συντονισμού με την καλούσα μηχανή, που την βομβαρδίζει συνεχώς με ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες.  Τόσο δε ισχυρή είναι αυτή η έλξη ώστε ακόμη και μικροποσότητα 100 γραμμαρίων τρινιτροτολουόλης (γνωστότερη σαν εκρηκτική ύλη ΤΝΤ) έλκει συσκευή 1,5 κιλών - που λειτουργεί όπως η μαγνητική πυξίδααπό αποστάσεις πλέον των 1000 μέτρων.

 

Kων/νου  Ε. Στρωματιά, σχεδιαστή συστημάτων, εφευρέτη - ερευνητή

 

Ο καθηγητής Popp θεωρείται αυθεντία στο πεδίο της ενέργειας, το οποίο δεν μπορεί να μετρηθεί φυσικά. Ανάπτυξε επίσης εξελιγμένες συσκευές μετρήσεων για αυτό το είδος ενέργειας. Πιστεύει ότι δεν υπάρχουν μετρήσιμα ηλεκτρομαγνητικά πεδία γύρω από ουσίες όπως τα ομοιοπαθητικά φάρμακα, τα αιθέρια έλαια, οι πολύτιμοι λίθοι κλπ, που θα μπορούσαν να έχουν κάποια επίδραση στο σώμα. Πιστεύει ότι η επίδραση πιθανόν προκαλείται από ένα είδος φαινομένου «αντήχησης», όπου το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ανθρώπινου σώματος αντιδρά, όπως το υπερηχητικό σήμα που μεταφέρεται από τις νυχτερίδες για να ελίσσονται στην πτήση τους σύμφωνα με τις ανακλώμενες δονήσεις  (*). Τα διάφορα ηλεκτρομαγνητικά πεδία πιθανόν διέρχονται μέσα από το φάρμακο που είναι σε δερματική επαφή με το σώμα και επιστρέφουν στο σώμα αμετάβλητα. Αυτό το επιστρεφόμενο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο μπορεί να περιέχει τη συγκεκριμένη πληροφορία του φαρμάκου. Μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στη βασική ουσία με ταλαντώσεις που συντελούνται μέσα στο σώμα, προκαλώντας έτσι τις αλλαγές που συλλέγονται με το μυϊκό έλεγχο.”

 

(*) Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ανθρώπινου σώματος, που αναφέρει παραπάνω ο καθηγητής Popp, φαίνεται στην παρακάτω τυχαία φωτογραφία και την επεξεργασία στην οποία την υπέβαλα.

 

OYTE YΨΩMA OYTE BAΘOΣ OYTE TIΣ KTIΣIΣ ETEPA ΔYNHΣETAI HMAΣ XΩPIΣAI AΠO THΣ AΓAΠHΣ TOY ΘEOY THΣ EN XPIΣTΩ IHΣOY TΩ KYPIΩ HMΩN Απ. Παύλου, Προς Pωμαίους επιστολή  8:39.   Η φράση του  Αποστόλου των εθνών Παύλου, περί ετέρας κτίσεως, δηλαδή ύπαρξης και άλλου κτιστού υλικού και όχι άυλου, πνευματικού κόσμου εκτός από αυτόν που εμείς βιώνουμε εδώ στη γη, είναι μία σοβαρή ένδειξη ύπαρξης των παράλληλων κόσμων.  Ένα δεύτερο σημαντικό γεγονός που επιβεβαιώνει την ύπαρξη των ψυχών ή βιοενέργειας κατ άλλους είναι αυτό που διαδραματίσθηκε  κατά τη διάρκεια της 1ης οικουμενικής συνόδου.  Ο  Σπυρίδων, μετέπειτα γνωστός Αγιος εν τω μέσω διενέξεως περί της του Αρείου θεωρίας άδραξε ένα απλό τούβλο, το οποίο μπροστά στα μάτια των έκπληκτων συνέδρων αυτοδιαλύεται σε  σκόνη και νερό που πέφτουν στο έδαφος ενώ παράλληλα μία φλόγα βγαίνει από αυτό και χάνεται στον ουρανό. Hταν η εκ Θεού απόδειξις ότι και τα κτιστά , ΟΛΑ ΤΑ ΚΤΙΣΤΑ (υλικά ) όντα έχουν κάποιου είδους ΨΥΧΗ, αυτό το έμπυρο που είδαν έκπληκτοι οι σύνεδροι να αποδίδεται πίσω στον ουράνιο Πατέρα και κτίστη του.  Στο Γεροντικό του Αγίου Όρους, ένα φαινομενικά απλό σύγγραμμα, όπου αναφέρονται σαφέστατες περί ψυχής πληροφορίες, γίνεται αναφορά στα πέντε μέρη της, ένα εκ των οποίων φέρεται ως καθαρή ενέργεια.

 

 

   

 

Η πρωτότυπη φωτογραφία, από την οποία με την προσθήκη contrast και αφαίρεση φωτός έγινε ορατό το πεδίο της λεγόμενης βιοενέργειας(16). Το σχήμα  απλά παριστά το εύρος αυτού του πεδίου και την κατανομή του στην φωτογραφία. Το μυστικό έγκειται ΣΤΟ ΧΩΡΟ στον οποίο λήφθηκε η φωτογραφία. Προφανώς ο χώρος - που δεν αποκαλύπτεται - αυτός διαρέεται από ιδιαίτερα ενεργειακά πεδία τα οποία ενεργοποιούν τη διαφορά δυναμικού στο ανθρώπινο σώμα και την καταστούν τέτοια ώστε να είναι ορατή στο απειροελάχιστο εκείνο φάσμα που ο ανθρώπινος οφθαλμός αναγνωρίζει .

 

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι τίποτα από αυτά δεν έρχεται σε αντίθεση με αυτά που έχουν καταγράψει οι προαναερθέντες δύο φιλόσοφοι - πρόγονοί μας, θεμελιωτές της μυστικιστικής βάσης ψυχή , αόρατος κόσμος κλπ των δύο μεγάλων εκκλησιών, της Ανατολικής Ορθοδόξου, ο πρώτος και της δυτικής Καθολικής, ο δεύτερος.  Στον υλικό κόσμο του σήμερα αυτή η ενέργεια της ψυχής των όντων και του ανθρώπου κατ επέκταση παράγει διάφορα ενεργειακά πεδία (όπως τη λεγόμενη βιοενέργεια, ένα ορατό φάσμα της οποίας φαίνεται στισ παρακάτω φωτογραφίες) και αλληλεπιδρά συνεχώς με άλλες οντότητες, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες 3 και 4.  Το ηλεκτρικό πεδίο άλλωστε του ανθρώπου έχει πολλάκις καταμετρηθεί. Αυτό ο καθένας μας μπορεί να το κάνει πιάνοντας απλά τους δύο ακροδέκτες ενός  ευαίσθητου μετρητού ηλεκτρικής ενέργειας και κυμαίνεται μεταξύ + - 7 mvolt , φθάνοντας ενίοτε και τα 40 mvolt , ενέργεια που αποδίδεται προφανώς από την ψυχή του ανθρώπου και κινεί το φορέα(σώμα, δέμα, σκήνωμα, κορμί κλπ).  Η κίνηση του μάγματος (θερμά μέταλλα) στο εσωτερικό της γής δημιουργεί την τέλεια μηχανή παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.  To δυναμικό πεδίο της γης είναι της τάξης των 150 volt, σε ιονισμένες περιοχές.  Ο ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ είχε αποδείξει την ύπαρξή του βάζοντας λαμπτήρες στην επιφάνεια της γης και οι οποίοι λαμπτήρες άναβαν μόνοι τους. Η γη συμπεριφέρεται σαν αρνητικός πόλος ως προς τον ήλιο που είναι ο τέλειος θετικός πόλος του ηλιακού αυτού συστήματος

 

        

 

Η ενέργεια της ψυχής των όντων παράγει διάφορα πεδία, όπως η λεγόμενη βιοενέργεια, ένα ορατό φάσμα της οποίας φαίνεται στις παραπάνω φωτογραφίες (περισσότερα στην ιστοσελίδα  http://www.geoment.e-e-e.gr/HUMANS_BIO_UNKNOWN.HTM)       

Η λεγόμενη βιοενέργεια, ορατό φάσμα της οποίας φαίνεται στις παραπάνω φωτογραφίες, αναπτύσσεται γύρω από το ανθρώπινο σώμα και προκαλείται από την διαρκή κίνηση των ηλεκτρονίων του ανθρώπινου οργανισμού τα οποία δημιουργούν διαφορά δυναμικού κυμαινόμενη από +7,5 mv  έως7,5  mv, που μπορεί να φθάσει ακόμη και τα 40mv . Η φωτογραφία  λήφθηκε από τον  εφευρέτη, κάπου στην Ελλάδα, με χρήση κοινής φωτογραφικής μηχανής 4 megapixels το 2002. Πολύ απλά με την προσθήκη contrast και αφαίρεση φωτός έγινε ορατό το πεδίο της λεγόμενης βιοενέργειας.

 

Δεν μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι η αντιστροφή καλίου και νατρίου που καταγράφεται επιστημονικά και τεκμηριωμένα σαφώς  στους νευρώνες του ανθρώπου, είναι ικανή να παράγει αυτή την ενέργεια συνεχώς ώστε να τροφοδοτεί και την καρδιά μας. Αυτό ισχυρίζεται μεγάλη ομάδα διανοούμενων, όπως επίσης το ότι για τον ίδιο λόγο δεν κουρεύονται ούτε ξυρίζονται, επειδή αυτοί θεωρούν ότι το κάλιο και νάτριο προσλαμβάνεται από τις τρίχες που λειτουργούν σαν κεραίες  από το περιβάλλον. Παραδόξως αυτό συμβαίνει στους Ιερείς, που επιδιώκουν την πνευματική ανάταση και επικοινωνία με το Δημιουργό (αυτό άλλωστε σημαίνει  λειτουργώ το Θεό),  ενώ αντίθετα αιχμάλωτοι και φυλακισμένοι κουρεύονται επιτακτικά ανά τους αιώνες.  Ρώσοι επιστήμονες  έχουν εργασθεί πάνω στη λεγόμενη ψυχοτρονική αλλά και την ψυονική (από τα φερόμενα ως ψυόνια) τεχνολογία έχουν καταφέρει να φωτογραφήσουν με χρήση ειδικών φασματογράφων το λεγόμενο εκτόπλασμα. Το εκτόπλασμα για κάποιους είναι η ενέργεια που η ψυχή του ανθρώπου  παράγει κατά τον εγκλοβισμό της μέσα στο υλικό σώμα.  Φωτογραφία του εκτοπλάσματος υπάρχει στο βιβλίο ΨΥΧΙΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ της DION FORTUNE. Φαίνεται ότι οι ταλαντώσεις της ύλης δημιουργούν ένα ισχυρό μαγνητικό πεδίο εγκλοβισμού και είναι αυτές που δεν επιτρέπουν στην ψυχή του ανθρώπου να απεγκλοβισθεί από αυτό.  Το ΑΡΩΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΕΙ ίσως τελικά να μην είναι μία απλή προτροπή του Θεανθρώπου αλλά  οδηγία σαφής για το πώς ο εγκλοβισμένος και διασπασμένος ταυτόχρονα άνθρωπος πνεύμα, θα ΑΡΕΙ ( = θα απεγκλοβήσει από την ύλη) την ουσία (ΕΥΑ ή ΘΗΛΥ ή απλούστερα ψυχή) και το πνεύμα (ΑΔΑΜ ή ΑΡΣΕΝ ή απλούστερα νού) ψυχής που αυτά τα δύο επανενωμένα είναι ο  αρχικά ΠΟΙΗΘΕΙΣ κατ εικόνα του ΘΕΟΥ άνθρωπος.  Η ίδια η λέξη  ΘΗΛΥ, είναι το γράμμα του ΘΕΟΥ , το Θ και η ΥΛΗ.  Η ΕΥΑ άλλωστε επλάσθη από τον ΑΔΑΜ , δηλαδή εκ του νοός που είναι καθαρή θεική ουσία .  Και αν νομίζετε ότι δεν υπάρχει ΑΔΑΜ στην Ελληνική μυθολογία απατάσθε,  διότι είναι ο Κ-ΑΔΜ-ΟΣ. ΟΣ= αυτός, ο ΑΔΑμ που προήλθε από το Κ. Πατήρ του  είναι ο ΘΕΟΣ (ΑΓΗΝΩΡ  = ο άναρχος , αυτός που δεν γεννήθηκε) και γεννιέται στη ΘΗΒΑ που αποτελεί σαφή αναγραμματισμό του ΒΑ-ΘΗ, όπου υπονοείται η άβυσσος, ή κόλαση, ο τόπος κατοικίας των δαιμόνων και των ψυχών που δεν θα καταφέρουν να αρθούν και να επανενωθούν με τον θεό. 

   Αλλωστε ακόμη και αυτή η μυθολογία (μη-θεολογία)  είναι σαφέστατη επί του προκειμένου. Ο ΑΤΛΑΣ είναι αυτός που κρατά τη γή στους ώμους του, άρα είναι υπό την γη (χθώνα), άρα υπο-χθόνιος.  

Σημαντικά είναι τα λήμματα ΕΛ-ΛΑΣ και ΑΤ-ΛΑΣ.  Το ΛΑΣ στην Δωρική διάλεκτο σήμαινε τον λίθο και κατ επέκταση την ύλη, σαν την βαρύτερη μορφή ενέργειας, αυτή την πυκνή κατάσταση, που εγκλοβίζει το κατά πολύ αραιότερο πνεύμα.  Αλλωστε ο ίδιος ο ΘΕΟΣ Δημιουργός του πνευματικού ανθρώπου τον είχε προειδοποιήσει για το ενδεχόμενο που ο τελευταίος θα επιχειρούσε κατάβαση σε βαρύτερες ενεργειακές σφαίρες, όπως είναι η ΚΤΙΣΙ ή υλικός κόσμος που τον βιώνουμε εμείς τώρα. ΕΙ ΒΡΩΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ , ΘΑΝΑΤΩ ΑΠΟΘΑΝΕΙΤΕ, .ΜΗ ΓΝΩΝΑΙ ΚΑΚΟΝ Κ ΑΓΑΘΟΝ .. Η λέξη θάνατος κατά τους ορθόδοξους πατέρες είναι ο διαχωρισμός ψυχής (Εύας) και νου (ΑΔΑΜ). Για εμάς τους εγκλοβισμένους στα υλικά σώματα  θάνατος είναι ο αποχωρισμός  των ΝΟΥ-ΨΥΧΗ (αυτό πιθανότατα υπονοείται με το ΑΡΩΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟΝ ΣΟΥ) από το φθαρτό υλικό σώμα (..ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΕΙ).  Εξάλλου η λέξη ΑΤΛΑΣ  πασιφανώς περιγράφει την ΤΑΛΑ-ΝΤ-ΩΣΗ.    ΑΤΛΑΣ μάλλον είναι ο μη (Α στερητικό) ορθά ΤΛΑΣ ή ΤΑΛΑ ή ταλαντούμενος, αυτός που έχει πιθανότατα εγκλοβισθεί , όχι όμως σε υλικό σώμα , αλλά σαν πνεύμα γύρω από αυτό τον ΠΛΑΝΗΤΗ (εκ του ΠΛΑΝΗ = παραίσθηση όσον αφορά τον πνευματικό άνθρωπο που με τις γήινες αισθήσεις δεν βλέπει τον πνευματικό κόσμο) και δεν μπορεί να περάσει τα 7 σφαιρικά ενεργειακά στρώματα που χωρίζουν γη από τον ΟΥΡΑ-ΝΟ. ΟΥΡΑΝΟΣ= ΟΥΡΑ +ΝΟΣ = ΝΟΟΣ = ΝΟΥΣ, δηλαδή η ουρά του νου, είναι ο ουρανός. Η ουρά συμβολίζει πιθανότατα την στιγμή της πτώσης του νου από τα πνευματικά στρώματα –ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ - στην ύλη. 

 

 

 

 

 

                        

Η φωτογραφία αριστερά αυτή έχει ληφθεί στο Αγιο Όρος από μία παρέα προσκυνητών. Είναι αυθεντική και έχει δημοσιευθεί στο περιοδικό STRANGE αρχικά και την εφημερίδα Α1 αργότερα. Οι πατέρες όταν την είδαν αναγνώρισαν τις λευκές οντότητες ως ψυχές των πατέρων που έζησαν κάποτε στο όρος, δηλαδή ΕΠΑΝΑΘΕΩΜΕΝΟΥΣ ανθρώπους.  Η εικόνα δεξιά είναι μεγέθυνση τμήματος της αριστερής εικόνας και μας θυμίζει γιατί φοράμε το σταυρό στο στήθος μας, σαν ενθύμηση της θυσίας του θεανθρώπου και σαν επιθυμία μας να επανέλθουμε στο φυσικό μας σχήμα και κατάσταση, σύμβολο που είναι  γνωστό από την Αρχαία Ελλάδα.  Επίσης εξηγεί γιατί το Αγιο Πνεύμα που είναι το τρίτο συστατικό του Θεού και του κατ εικόνα ανθρώπου έχει σχήμα λευκού περιστεριού.. Η συνταρακτική  εικόνα μιλά από μόνη της ..

 

Αν θελήσουμε να προσεγγίσουμε το νόημα ΠΑΡΑ-Δ-Ε-ΙΣΟΣ, η ίδια η λέξη μαρτυρεί περί του χώρου του πνευματικού (ΠΝΕΥΜΑ +ΟΙΚΩ = η κατοικία των πνευμάτων)όπου το Δ (το Δ είναι το σύμβολο της Αγίας Τριάδος, δηλαδή του θεού και του κατ εικόνα ποιηθέντος ανθρώπου) όταν Εκδηλωθεί (περάσει από μήτρα ανθρώπινη και επαναθεωθεί) γίνεται ΙΣΟΣ ΠΑΡΑ τω θεώ. Δεν είναι τυχαίο βέβαια το ότι η Ελληνική γλώσσα είναι η γλώσσα των ΕΥ-ΑΓΓΕΛΙΩΝ (σωστών, Θεικών ανακοινώσεων) , ούτε το ότι εγράφησαν όλα κατ οικονομία (δηλαδή ΝΟΜΟΣ + ΟΙΚΟΣ = κατά το νόμο του ΘΕΟΥ στον ΟΙΚΟ Του) στην Ελληνική.  Η παραπάνω δοκιμασία πτώσης του πνευματικού ανθρώπου στην ύλη για να περάσει από το κατ΄εικόνα στο καθ ομοίωση, δηλαδή να γίνει όμοιος με το θεό δημιουργό του φανερώνεται άλλωστε και από το όνομά του.

ΑΝ –Θ –ΡΟΠ- ΟΣ = είναι αυτός (ΟΣ) ο οποίος ΑΝ σαν Θ (δηλαδή ο αρχικά ποιηθείς εκ Θεού ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΣ πνευματικός άνθρωπος), αποκτήσει ΡΟΠή πέσει στην ύλη (το οποίο τόσο απλοικά στην παλαιά Διαθήκη αναφέρεται ως αμάρτημα των πρωτοπλάστων).

 

 

 

 

 

 Ελληνικό ειδώλιο του 3000 πχ. Παριστά όρθιο άνδρα (ΑΔΑΜ ή ΝΟΥΣ) και κάθετα στη μέση γυναίκα (ΕΥΑ ή ΘΗΛΥ).  Ενας Ελληνικός Σταυρός 3000 χρόνια πρό Χριστού ... Το ότι η κεφαλή του ΑΝΔΡΑ ή ΝΟΑ ή ΑΔΑΜ ή ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ έχει το σχήμα καρδίας είναι μάλλον τυχαίο.. Ή μήπως όχι ;   Ο νούς και η ψυχή , τα συστατικά του πνευματικού ανθρώπου γνωστά και τέλεια αναπαριστώμενα 3.000 χρόνια πχ.

 

Αυτοί που αναζητούν του άτλαντες, μάλλον θα πρέπει να ψάχνουν για τους πρότερους ανθρώπους πνευματικές ψυχές, τους μη δυνάμενους να ταλαντωθούν ώστε να ξεφύγουν από τη βαρύτητα που η ύλη δημιουργεί στο πνεύμα. Και αν θελήσουμε να τους προσδιορίσουμε ή θα πρέπει να τους αναζητήσουμε στις ψυχές των ανθρώπων που έζησαν πριν τον τελευταίο μεγάλο κατακλυσμό ή στο πεσμένο στην ύλη τάγμα των αγγέλων (τους δαίμονες δηλαδή) που ακολούθησαν το διάβολο στην ύλη - κτίσι. Ένα σοβαρότατο στοιχείο που μας οδηγεί σε αυτή τη σκέψη είναι βέβαια το όνομα του ΝΩΕ, που Εβραιστί είναι ΝΟΗΑ , δηλαδή ΝΟΑ (τον νόα, αιτιατική πτώση, δηλαδή  ή ΑΙΤΙΑ της ΠΤΩΣΗΣ) δηλαδή ΝΟΥΣ ή ΑΔΑΜ  . Ισως έτσι να εξηγείται γιατί στην Γένεση ο ΘΕΟΣ δεν ποιεί τον ΑΔΑΜ (ΝΟΥ) αλλά τον Ε-Π-ΛΑΣ-Ε. Δηλαδή ο ΘΕΟΣ επιτρέπει στις περιφερόμενες (Εκδηλωμένες = αυτές που εγκατέλειψαν τον Παράδεισο για να πέσουν αυτοβούλως στην ύλη)  ψυχές των ανθρώπων στην γη να Περάσουν στην ΥΛΗ (ΛΑΣ) , προκειμένου μέσα από το υλικό αυτό κουκούλι (το σώμα ή δέμα ή σκήνωμα ή κορμί) να κατορθώσουν να επανενωθούν ξανά και να ξαναγίνουν άνθρωποι πνευματικοί και αδιαίρετοι.  Η πανάρχαια μυστικιστική παράσταση άλλωστε της ανθρώπινης ψυχής σαν χρυσαλίδες πεταλούδες που βγαίνει από το κουκούλι της (σώμα) τι νόημα θα είχε ;

Έχοντας προσγειωθεί πλέον στην υλική και γήινη πραγματικότητα, θα αναφερθούμε σε μία σειρά από προηγμένα συστήματα που χρησιμοποιούν μία νέα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - όπως διαφαίνεται και από την σχετική (παγκόσμιας εμβέλειας) έκθεση έρευνας που διενήργησε ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) προκειμένου να αποδώσει σχετικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με τη χρήση των οποίων ανιχνεύονται και εντοπίζονται όλες οι γνωστές διακριτές υλικές δομές, δίδοντας όλες εκείνες τις τεχνικά αποδεσμεύσιμες πληροφορίες, στην έκταση που μας επιτρέπεται σε μία χωρικά περιορισμένη αναφορά.  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι αναφερόμαστε σε ανίχνευση και εντοπισμό διακριτών υλικών δομών (εκρηκτικών υλών, μετάλλων και αμέταλλων δομών, πλαστικών ξύλινων και μεταλλικών ναρκών, οχημάτων, αρμάτων μάχης, υδατίνων στρωμάτων, οπλικών συστημάτων,  ζώντων ανθρώπων, ανθρωπίνων οστών, οστών ζώων, ναρκωτικών ουσιών κλπ ) σε ακτίνα που κυμαίνεται σήμερα από τα 1000 έως 8.000 μέτρα και βάθη μεγαλύτερα των 8 μέτρων σε συνεκτικό έδαφος και κάτω από το νερό. 

 

 

 

 

  Η ενέργεια της ψυχής των διάφορων άυλων όντων φαίνεται ότι παράγει διάφορα πεδία, όπως η λεγόμενη βιοενέργεια, ένα ορατό φάσμα της οποίας φαίνεται στην φωτογραφία. Η φωτογραφία  λήφθηκε στο διοικητήριο του 3ου Σώματος Στρατού, στη Θεσσαλονίκη  την 31 Ιουλίου  του 2000. Πάνω από το χέρι του εφευρέτη πλανάται κάποια άγνωστη οντότητα, όχι και τόσο φωτεινή ,  το φάσμα της οποίας έχει περιέργως αποτυπωθεί σε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Το όν αυτό κατά την άποψη κάποιου αγαπητού φίλουεπιστήμονα παριστά δορυφόρο..  Ισως η φωτογραφία να θεωρείτο απλά περίεργη αν την προηγούμενη ημέρα ο ίδιος άνθρωπος, δεν είχε αποτυπώσει πλήθος όμοιες οντότητες μέσα στο Κορύκειο άντρο, το γνωστό σπήλαιο πάνω από τους Δελφούς (απεικονίζονται στις εικόνες 5 και 6)..  Δορυ-φόρος βέβαια είναι αυτός που φέρει δόρυ. Και το δόρυ είναι όπλο που φονεύει τον άνθρωπο.  Επομένως ο δορυφόρος (οπλίτης που κατά την αρχαιότητα οι βασιλείς είχαν πάντα δίπλα τους για προστασία) δεν είναι κατ ανάγκη και προστάτης του ανθρώπου.

 

Για την ιστορία οι ερευνητές ή εντοπιστές αντικειμένων είναι φορητά μηχανήματα τα όποια έχουν την ιδιότητα να ανακαλύπτουν μεταλλικά αντικείμενα. Είναι ειδικώς κατασκευασμένοι για να εντοπίζουν μεταλλικά υλικά (χρυσό, άργυρο, νάρκες κλπ). Η παρουσία ενός μεταλλικού αντι­κειμένου γίνεται αντιληπτή, αφ' ενός μεν δια της αποκλίσεως ενός δείκτου επί του μετρητού, αφ ετέρου δε δια της ακοής ενός ήχου.

Οι τεχνολογίες που θα παρουσιασθούν παρακάτω διαφέρουν ριζικά από όλα τα παραπάνω συστήματα καθότι έχουν την ικανότητα να εντοπίζουν σχεδόν όλες τις υλικές δομές, ανεξάρτητα αν αυτές είναι μεταλλικές ή όχι, σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν υπάρχουν. Επί παραδείγματι εντοπίζουν όλα τα είδη των πλαστικών εκρηκτικών, ύαλο, ξύλο, ανθρώπινη ύπαρξη, οστά ζώων και πλείστα όσα άλλα  είδη υλικών δομών.

Όπως γίνεται αντιληπτό με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας παρέχεται τεράστια δυνατότητα καταπολέμησης της εμπορικής απάτης, λόγω των ικανοτήτων που έχουν τα συγκεκριμένα συστήματα που την εφαρμόζουν στο να εντοπίζουν τη συγκεκριμένη υλική δομή κάθε υλικού σώματος αναλύοντας την ηλεκτρονική υπογραφή του, ξεχωρίζοντάς τα από τις ψεύτικες, τις νοθευμένες, τυχόν άλλες παρόμοιες δομές ή ακόμη και από συστήματα παραπλάνησης.

 

 

  

Στη φωτογραφία  έχουν αποτυπωθεί πλήθος οντότητες μέσα στο Κορύκειο άντρο, το γνωστό σπήλαιο πάνω από τους Δελφούς, σε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

 

Η λειτουργία της στάθμης αυτής της τεχνολογίας υποστηρίζεται σήμερα από 7 γενιές απλών φορητών συσκευών, που δεν αποτελούν πηγή κινδύνου για το περιβάλλον ή τον χειριστή ή σε αλλά εμπλεκόμενα άτομα ή ζώα. Γενικά παρέχεται εκτός από την ανίχνευση εκρηκτικών υλών, η δυνατότητα  εντοπισμού ΔΙΑΚΡΙΤΩΝ υλικών δομών, ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΖΩΝΤΩΝ ή ανθρωπίνων οστών, σύμφωνα με την επιθυμία του χρήστη. Αντίθετα υπάρχουσες συναφείς ευρεσιτεχνίες έχουν ως αρχή λειτουργίας εκπομπή ακτίνων  Χ ή γ που είναι εξαιρετικά επικίνδυνες για το περιβάλλον, το χειριστή και τους ζώντες οργανισμούς γενικά. Πρόσφατα εμφανίσθηκε φορητό σύστημα με χρήση ηλεκτροστατικής τεχνολογίας, όμως αυτή η τεχνολογία έχει να κάνει με ιόντα, πράγμα που συνεπάγεται πολλά μειονεκτήματα, που δεν μπορούν να αναλυθούν επί του παρόντος. 

 

Ο ΜΑΝΙΤΟΥ, ο φασματογράφος και οι Ghostbusters (κυνηγοί φαντασμάτων)

Κάποιο βράδυ του Αυγούστου του 2006 αποφάσισα να πάω σε ένα νεκροταφείο, στις παρυφές του όρους  ΥΜΙΣΟΥ  ή ΥΜΗΤΤΟΥ για του πολλούς.   Είχα έμπνευση και ήθελα να κάνω μετρήσεις με κάποια από τις συσκευές στο πουθενά.   Πήγα λοιπόν λίγο μακρύτερα από τα 50 μέτρα από το κοιμητήριο και έστησα τα μηχανήματά μου. Ένας φορητός φασματογράφος με ιδιαίτερους αισθητήρες αναπτύχθηκε ώστε να λαμβάνει, καταγράφει και αναπαριστά σε γραφική μορφή (αυτές που φαίνονται στις εικόνες 13 - 16)  τα σήματα (ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες) που δέχεται από το περιβάλλον. Ενεργοποίησα τη συσκευή μου σε ένα σύνθετο εύρος συχνοτήτων που δεν είχα δοκιμάσει μέχρι τότε.

 

  Παρατηρείστε στην εικόνα ένα κοντινό πλάνο μίας από τις οντότητες της προηγούμενης φωτογραφίας (ιπτάμενες, αόρατες, οντότητες μέσα στο Κορύκειο άντρο). Η ομοιότητά της με τις ασπίδες των ιθαγενών της Αφρικής είναι πασιφανής. άραγε είναι τυχαίο το ότι κραδάζουν τέτοιες ασπίδες οι ιθαγενείς όταν χορεύουν γύρω από τη φωτιά για το θεό τους, σε νυκτερινές πάντα τελετές ; Ποιος είναι ο θεός της φωτιάς ή  ενεργειακής κόλασης ;  Και μία χρήσιμη πληροφορία για όσους νομίζουν ότι ΑΣΠΙΣ είναι το όργανο που προστατεύει τον άνθρωπο.. ΑΣΠΙΣ είναι και ένα πολύ δηλητηριώδες φίδι, είδος φονικότατης ΟΧΙΑΣ. Από αυτές τις τελετές άγουν την καταγωγή τους τα spirituals (πνευματικά) , τραγούδια και κραυγές των μαύρων της αφρικής και πρόγονοι της σημερινής jazz και άλλων μουσικών ειδών.

 

Το  εύρος εκπομπής της συσκευής ρυθμίσθηκε σε παραπλήσιο πλάτος με το συγκεκριμένο εύρος στο οποίο η μηχανή πιστοποιημένα εντοπίζει ζώντες οργανισμούς (ανθρώπους).  Ξαφνικά άρχισα να λαμβάνω περίεργες απαντήσεις στο φασματογράφο.  Σήματα που δεν είχα δει ποτέ έως τώρα. Ή μάλλον είχα δει, αλλά δεν τολμούσα να κάνω σύγκριση με την πραγματικότητα.  Το περίεργο είναι πως με τη  συσκευή στόχευα σκόπιμα στο πουθενά ή για να είμαι αληθής, σκόπευα ακριβώς πάνω από το κοιμητήριο. Εκπομπές άλλες δεν υπήρχαν στην περιοχή ούτε από επίγειους σταθμούς   ούτε από άλλη πηγή εκεί κοντά. Ακρα του τάφου σιγή.  Λάτρης των ταινιών της άγριας δύσης όταν ήμουν μικρός έβλεπα μπροστά στην οθόνη του φασματογράφου να αναπαριστάται η εικόνα ενός ινδιάνικου τοτέμ. Μάλιστα ο αετός στο κέντρο του ήταν αρκετά ορατός. 

Ταράχθηκα, λίγο το περιβάλλον δεν ήταν και τόσο φιλικό για ένα μη νεκρόφιλο και αμέσως έσβησα τη μηχανή. Από το φασματογράφο δεν έπαιρνα κανένα σήμα ή παράσταση. Ξαναενεργοποίησα τη μηχανή και να πάλι η ίδια μορφή στην οθόνη. Δεν μπορώ να εξηγήσω εκείνο το περίεργο συναίσθημα, αλλά αισθανόμουνα ότι πάνω από το νεκροταφείο ήταν το πνεύμα του Μανιτού , του θεού πνεύματος των ινδιάνων. Κάθησα αρκετές ώρες εκείνο το βράδυ έχοντας ενεργοποιημένη συνεχώς τη μηχανή με στόχο τον εναέριο χώρο πάνω από το κοιμητήριο του χωριού.  Και άλλες μορφές παρήλλασαν εκείνο το βράδυ  στην οθόνη του φασματογράφου μου. Θυμήθηκα εκείνο το υπέροχο τραγούδι μελωδία με τους μακάβριους όμως στοίχους.  Δεν ξέρω γιατί αλλά αισθάνθηκα ότι ήμουν μέσα στο Hotel Callifornia και ας μην υπήρχε πουθενά.

 

Στις φωτογραφίες της ιστοσελίδας http://www.geoment.e-e-e.gr/MATTERIALS_BIO_UNKNOWN.HTM αποτυπώνεται η μορφή ενός . ινδιάνικου ξόανου (αναπαράσταση θεικής οντότητας σκαλισμένη σε κορμό ξύλου σε σχήμα αετού με ανοικτές πτέρυγες). Είναι η γραφική αναπαράσταση σε μηχανή ανάλυσης φάσματος, των επιστρεφόμενων σημάτων από κάποια προφανώς - άυλη μορφή λόγω ενεργοποίησης  της συσκευής AL6,  πάνω από  κοιμητήριο. Στη δεξιά φωτογραφία υπάρχει αντίστοιχη αναπαράσταση άλλης μορφής.  Στα άνω τμήματα των εικόνων φαίνονται τα γραφήματα των συχνοτήτων  των υποτιθέμενων οντοτήτων. Στις παραπάνω φωτογραφίες  αποτυπώνονται άλλα δύο παράξενα μορφώματα, σαν γραφική αναπαράσταση φασματογράφου, των επιστρεφόμενων σημάτων από κάποιες προφανώς - άυλες υπάρξεις λόγω ενεργοποίησης  της συσκευής AL6,  πάνω από το συγκεκριμένο  κοιμητήριο στο όρος που άγνωστο γιατί αποκαλούσαν ΜΙΣΟ (ΥΜΙΣΥ  ,  ΥΜΙΣ –ΟΣ ,   ΥΜΗΤΤΟΣ).      

 

Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι αυτή η συσκευή με κάποιο τρόπο ενεργοποιεί ψυχές άυλων οντοτήτων (πνευμάτων). Ποιός άλλωστε θα μπορούσε να το ισχυρισθεί με βεβαιότητα όταν η ύπαρξη πνευμάτων σήμερα δεν μπορεί να πιστοποιηθεί με κάποια μέθοδο που να είναι αποδεκτή από τις αισθήσεις μας, αλλά και την ανθρωπότητα γενικότερα. Εδώ θα σημειώσω ότι προσωπικά δεν συμφωνώ και θα αναφέρω μόνο τον περίεργο φόβο και το περίεργο σφίξιμο χαμηλά στο στομάχι που αισθάνεται κάποιος σε μερικά ιδιαίτερα ιστορικά σπήλαια,  όπως το Κορύκειο Αντρο στους Δελφούς, στο σπήλαιο του Απόλλωνα στην Πεντέλη (γνωστότερο και σαν σπηλιά του Νταβέλη από το αγγλικό devil που σημαίνει διάβολος) και αρκετά άλλα. Σε όλα τα παραπάνω μέρη έχω αισθανθεί το ίδιο περίεργα και έχω αποκομίσει φωτογραφίες στις οποίες υπερίπτανται άγνωστες οντότητες που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι.  Και οι φωτογραφίες αυτές είναι πολλές για να αποτελούν σύν-πτωση.  Και υπάρχουν και πολλές άλλες παρόμοιες φωτογραφίες στην κατοχή μου πολύ πιο σοκαριστικές με πολύ πιο γνωστές μορφές από την Ελληνική μη-θεολογία.                

 

Η τεχνολογία εντοπισμού υλικών δομών με την χρήση τεχνολογίας δημιουργίας μαγνητικού συντονισμού

 

Αρχικά στο σχεδιασμό της ομάδας των δύο Ελλήνων εφευρετών ήταν η εύρεση μιας μεθόδου με  συμβατικό τεχνολογικό υπόβαθρο που θα οδηγούσε στη λύση του σύγχρονου παγκόσμιου προβλήματος, της λαίλαπας  των σύγχρονων καμικάζι, του οποίου η μόνη λύση φαίνεται να είναι ο εντοπισμός από ικανή απόσταση των φερόμενων εκρηκτικών υλών.  Μόνο έτσι θα ήταν δυνατή η έγκαιρη εξουδετέρωση τρομοκρατών που ζώνονται εκρηκτικά και  σπέρνουν   το   θάνατο   σε   ανύποπτους ανθρώπους, αλλά και των προτοποθετούμενων εκρηκτικών υλών σε κτίρια και μέσα μεταφοράς.

Αρχική απαίτηση που τέθηκε ήταν η  ανεύρεση  μιας  νέας παγκόσμια μεθόδου ανίχνευσης ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΥΛΩΝ και ΜΙΓΜΑΤΩΝ, καθότι οι υπάρχουσες μεθοδολογίες που αφορούν στην εφαρμογή ακτίνων Χ και γ που αφενός είναι επικίνδυνες για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, και για το λόγο αυτό δεν μπορούν  να  εφαρμοσθούν  σε  αποστάσεις άνω των 5 μέτρων. Επρεπε να προχωρήσουν σε τεχνολογίες που θα έδιναν τη δυνατότητα ανίχνευσης απόλυτα και μόνο της δομής των εκρηκτικών υλών, που θα είναι σταθερά τοποθετημένες ή θα κινούνται σε αποστάσεις μεγαλύτερες των 1000 μέτρων.

 

Στην ιστοσελίδα http://www.geoment.e-e-e.gr/techmagntune.htm υπάρχει μεταξύ άλλων και η αρχή λειτουργίας της τεχνολογίας εντοπισμού υλικής δομής με την δημιουργία  μαγνητικού συντονισμού που βασίζεται στην  ισχυρή μαγνητική  ΕΛΞΗ  που  δημιουργείται μεταξύ της ερευνόμενης διακριτής υλικής δομής και των κεραιών - κατευθυντήρων του συστήματος, μετά το βομβαρδισμό του υλικού  από μη  επικίνδυνη ηλεκτρομαγνητική  ακτινοβολία  που εκπέμπεται από το σύστημα.

 

Στην πράξη η τεχνολογία   αυτή   σήμερα   έχει  υπερβεί τα 8000 μέτρα   στον  εντοπισμό διακριτών υλικών δομών. 

Τον Μάιο του 2006 κλήθηκα με την ομάδα μου στην στην Κύπρο από πολύ γνωστό επιχειρηματία του νησιού, για να διαπιστώσω από κάτοχο παλαιού ορυχείου χρυσού την ύπαρξη αξιοποιήσιμου κοιτάσματος χρυσού. Με τη χρήση μιάς από τις συσκευές που χρησιμοποιούν την παραπάνω τεχνολογία εντόπισε  κοίτασμα  χρυσού στο λόφο του Μιτσερού, μέσα από κινούμενο με 80 χλμ όχημα, από την περιοχή της Χρυσοσπηλιώτισσας (απόσταση περί τα 8.000 μέτρα περίπου). 

Φαίνεται ότι στις μέρες μας έχουμε πλέον ανακαλύψει   ένα   καλά  κρυμμένο   μυστικό  που   σχεδόν  όλες (τουλάχιστον αυτές με  τις  οποίες  πειραματισθήκαμε  μέχρι σήμερα στο  πεδίο)  οι   μορφές ύλης φέρουν  μέσα στη δομή τους.  Εχουμε καταφέρει  από   την  ίδια  την  ύλη να μας επιστρέφει την ηλεκτρονική υπογραφή της ανάμεσα σε χιλιάδες  άλλες  πληροφορίες, τις  οποίες απομονώσαμε και τελικά απορρίψαμε.. Κανένα σύστημα παγκόσμια δεν χρησιμοποιεί σήμερα  τεχνολογία αυτής της στάθμης.  Η έρευνα πάνω στα συνολικά 5 υπάρχοντα διπλώματα ευρεσιτεχνίας παγκόσμια το επιβεβαιώνουν. 

Η αρχή λειτουργίας της συσκευής στηρίχθηκε στην ύπαρξη και σταδιακά γνώση της συμπεριφοράς των εκ των πειραμάτων μετρήσιμων συχνοτήτων από το ανακλώμενο ηλεκτρομαγνητικό φάσμα, για κάθε είδος υλικής δομής (και από όλες τις γνωστές εκρηκτικές ύλες) με τις οποίες πειραματισθήκαμε. Η ένταση, η χροιά και η εν γένει συμπεριφορά των ανακλώμενων συχνοτήτων από τα επιστρεφόμενα σήματα παρατηρήθηκε στην πράξη ότι μας οδηγεί με ακρίβεια στον απόλυτο διαχωρισμό, ανίχνευση και εντοπισμό των συγκεκριμένων προαναφερθέντων υλικών δομών.

Η αρχή της λειτουργίας (σχήμα 2) βασίζεται στην  ισχυρή μαγνητική  ΕΛΞΗ  που  δημιουργείται μεταξύ της ερευνόμενης διακριτής υλικής δομής (18) και των κεραιών - κατευθυντήρων του συστήματος (15), φαινόμενο που βασίζεται στο μαγνητικό συντονισμό του  βομβαρδιζόμενου υλικού  από μη  επικίνδυνη ηλεκτρομαγνητική  ακτινοβολία  (22) που εκπέμπεται από κεραία εκπομπό του συστήματος.

Το φαινόμενο της δημιουργίας του μαγνητικού κόμβου (μαγνητικού συντονισμού)  αναπαριστάται στην απλή μορφή  ενός μαγνήτη στο σχήμα 2.  Το μαγνητικό (96) πεδίο που δημιουργείται (97) από την οριζόντια κίνηση των κεραιών (15) της συσκευής (1). Παρίσταται η κίνηση (95) του βραχίονα (94) του χρήστη για τη δημιουργία του πεδίου.  

Στο σχήμα 3 αναπαριστάται με λεπτομέρεια το φαινόμενο του μαγνητικού συντονισμού. Ο κατευθυντήρας (71) ταλαντώνεται δημιουργώντας ιδιαίτερο μαγνητικό πεδίο (101) το οποίο συντονίζεται (100) με το μαγνητικό πεδίο (97) που δημιουργεί ο χειριστής της συσκευής (102), αλληλεπιδρώντας με το μαγνητικό πεδίο (103) της γης (99), γνωστό και σαν το φαινόμενο του HALL.  Ένα άλλο οριζόντιο (22) μαγνητικό  πεδίο (96), παράλληλο με το οριζόντιο επίπεδο της γης (104)  δημιουργείται από την οριζόντια κίνηση των κεραιών (15) της συσκευής (1) που και αυτές επιδρούν με το μαγνητικό πεδίο της γης, με τον ίδιο τρόπο ως ανωτέρω.  Το τελευταίο αυτό μαγνητικό πεδίο είναι κάθετο ως προς τα δύο άλλα, προηγούμενα πεδία, αλλά και στο μαγνητικό πεδίο της γης (103). Η συνισταμένη των δύο μαγνητικών πεδίων, του ανθρώπου (97) και του κατευθυντήρα(101), συντονίζεται με το μαγνητικό πεδίο (96) που προκαλείται από την κίνηση των τριών οριζόντιων κεραιών (15) και το όλο σύστημα (συνισταμένη του) αλληλεπιδρά με το ιδιαίτερο μαγνητικό πεδίο (98) που προκαλεί ο βομβαρδισμός των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που εκπέμπονται από τη συσκευή (1) στην προς εντοπισμό υλική δομή (18) δημιουργώντας το φαινόμενο του μαγνητικού συντονισμού.

Το  ενιαίο σύστημα ανθρώπου (102)κατευθυντήρα (1)κεντρικής κεραίας (15) της συσκευής δημιουργεί τον ένα νοητό μαγνητικό πόλο (108) ενώ η υλική δομή (18) τον άλλο νοητό μαγνητικό πόλο (109), ενός αόρατου μαγνήτη. Ο μεγάλος άξονάς του  κείται επί νοητής τους ευθείας (22), σχηματίζοντας δυναμικές μαγνητικές γραμμές (106) και αναγκάζοντας την κεντρική κεραία (15) της συσκευής να ακολουθεί πάντα τις ισχυρότερες (105) δυναμικές γραμμές αυτού του ιδιόμορφου πεδίου, το  οποίο  έλκει συνεχώς και κατευθύνει την κεντρική κεραία (15) της συσκευής εν είδη πυξίδος πάντα προς την υλική δομή (18) όσο διαρκεί η εκπομπή των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων από την παλμογεννήτρια (βομβαρδισμός με φωτόνια) της συσκευής.

Τα πέντε μαγνητικά πεδία που σε κάποιο βαθμό αλληλεπιδρούν και συμμετέχουν στη δημιουργία του μαγνητικού κόμβου (μαγνητικός συντονισμός) αναπαριστώνται σε μορφή απλού μαγνήτη για το κάθε μαγνητικό πεδίο, στο σχήμα 4.  

 

Στην ιστοσελίδα http://www.geoment.e-e-e.gr/wtmspres.htm υπάρχει μεταξύ άλλων και αναπαράσταση (υπό τη μορφή απλού μαγνήτη) των πέντε μαγνητικών πεδίων που σε κάποιο βαθμό αλληλεπιδρούν και συμμετέχουν στη δημιουργία του μαγνητικού κόμβου (μαγνητικός συντονισμός) κατά την έρευνα υλικής δομής

 

  Το σύνθετο αυτό μοντέλο των πέντε μαγνητικών πεδίων που συμμετέχουν στη δημιουργία και αναπαραγωγή του προαναφερθέντος φαινομένου αναπαριστώνται με τη μορφή απλών νοητών μαγνητών στο σχήμα 18.  Είναι προφανές ότι η κατεύθυνση του μεγάλου άξονα (22) του μαγνητικού πεδίου (106) που σχηματίζεται στην ανιχνευόμενη  υλική δομή (18) μετά τον βομβαρδισμό της από τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα της συσκευής δεν είναι σταθερή και εξαρτάται από την υφή της, την κινητική της κατάσταση, το σχήμα, τη θέση της κάθε φορά στο χώρο ως προς την εκπέμπουσα συσκευή και τα στοιχεία του ιδιόμορφου μαγνητικού πεδίου της γης (103).  

Όσο ο χειριστής κατευθύνεται σαρώνοντας προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση που τον οδηγεί η μεσαία κεραία (15) της συσκευής, πλησιάζοντας σε όλο και μικρότερη απόσταση από την προς έρευνα υλική δομή, τόσο περισσότερο το μικροηλεκτρονικό κύκλωμα που λειτουργεί σαν μικρομετρικός ενισχυτής των επιστρεφόμενων ανακλώμενων ηλεκτρομαγνητικών σημάτων,  σταθεροποιεί την κατεύθυνση της μεσαίας κεραίας προς το στόχο (υλική δομή).  Η διαδικασία επαναλαμβάνεται συνεχώς μέχρις ότου αυτή η απόσταση γίνει πολύ μικρή και ο χειριστής της συσκευής μπορέσει να αντιληφθεί πλέον την ύπαρξη της εκρηκτικής ύλης (18) μικρομετρικά, χρησιμοποιώντας τις δικές του αισθήσεις (εξ όψεως). Ένας άλλος τρόπος για να αντιληφθεί την ύπαρξη του στόχου του είναι η αλλαγή κατεύθυνσης των κεραιών προς τα πλάγια την ώρα που τον προσπερνά. Εκεί θα αντιληφθεί τον στόχο με νέα μικρής έκτασης έρευνα προς την αντίθετη κατεύθυνση της προτέρας κίνησής του (προς τα πίσω) αυτή τη φορά.

  Η υψηλή ενεργειακή δυνατότητα της συσκευής που καθορίζεται από τη σχέση ευαισθησίας και έντασης της γεννήτριας συχνοτήτων, επιτυγχάνει την αποτελεσματική ανίχνευση πολλών υλικών δομών και όλων των γνωστών εκρηκτικών υλών με τις οποίες πειραματισθήκαμε, ακόμα και μέσα στις οικοδομήσεις κτιρίων που περιλαμβάνουν ενισχυμένους τοίχους ή περιτυλιγμένα με οποιοδήποτε μονωτικό υλικό εμπόδια.

Το υλοποιημένο εργαστηριακό πρωτότυπο σύστημα που αναπτύχθηκε κατά τη φάση της πιστοποίησης παρουσίασε υψηλή σχέση ταχύτητας σε σχέση με την επιτυγχανόμενη σάρωση στην πράξη. Η κεραία στενής δέσμης ακτίνων σάρωσης ανίχνευσε και εντόπισε με ακρίβεια όλους τους στόχους που τέθηκαν προς τούτο. Με την χρησιμοποίηση κατάλληλων ηλεκτρονικών φίλτρων που σχεδιάσθηκαν και υλοποιήθηκαν στο μικροηλεκτρονικό κύκλωμα ταυτοποίησης του ανιχνευτή επετεύχθη απόλυτη διακριτότητα  ¶τόσο μεταξύ των διάφορων υλικών δομών με τις οποίες πειραματισθήκαμε όσο και μεταξύ πραγματικών  υλικών δομών και ψεύτικων στόχων΄΄ (συσκευών παραπλάνησης) που χρησιμοποιήθηκαν. 

Η συσκευή με την λατινοφανή ονομασία AL6 (είναι βέβαια τα αρχικά ΑΛ-ΕΞ, εκ του ονόματος  του μεγίστου των Ελλήνων ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ) αποτελεί εφαρμογή της παραπάνω μεθόδου. Είναι ένα αυτόνομο ενεργειακά σύστημα υπό μορφή φορητής συσκευής μικρού βάρους, που μακροσκοπικά  από απόσταση πλέον των 1000 μέτρων,  με  ακτίνα περιμετρικής σάρωσης 360 μοιρών στο οριζόντιο επίπεδο εντοπίζει διακριτές υλικές δομές μεταφερόμενες ή σταθερά εγκατεστημένες, χωρίς να επηρεάζεται από τυχόν προκείμενους υλικούς όγκους. Ο εντοπισμός της συγκεκριμένης υλικής δομής (18)στόχου που σαρώνεται κάθε φορά από το σύστημα ανίχνευσης υλικών δομών, γίνεται εφικτός στο χειριστή του με την έγκαιρη κατάδειξη της ακριβής κατεύθυνσης (24) της θέσης της από τις κεραίες  της συσκευής και την κίνηση του χειριστή της προς αυτή.

Το σύστημα συσκευή  μακροσκοπικής περιμετρικής ακτίνας σάρωσης για τον εντοπισμό διακριτών υλικών δομών διαθέτει έξι συνολικά βαθμίδες (7), οι οποίες ενεργοποιούνται  χειροκίνητα από τον χρήστη με την μετακίνηση μηχανικού δρομέα (10) έξι θέσεων.

Κάθε βαθμίδα ενεργοποιεί υποσύστημα παραγωγής ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων συγκεκριμένων χαρακτηριστικών που εντοπίζουν αυστηρά συγκεκριμένη και προκαθορισμένη υλική δομή. Μόνο μία βαθμίδα είναι δυνατόν να είναι ενεργοποιημένη κάθε φορά που σαρώνει το σύστημα ανίχνευσης υλικών δομών.

Στο σχήμα 5 παρίσταται μέρος των εκπεμπόμενων από τη συσκευή (20) σημάτων τα οποία θεωρητικά θα ανακλασθούν (σχήμα 6) επί της υλικής δομής (18), θα αλλάξουν κατεύθυνση  και θα κινηθούν προς το υποσύστημα κεραιών (14) και (16) της συσκευής (45).   Το αζιμούθιο (η κατεύθυνση στο οριζόντιο επίπεδο της γης) της κεντρικής κεραίας παραμένει (23)  όπως στην αρχική κατεύθυνση του σχήματος.

 Μόλις τα επιστρεφόμενα σήματα από την υλική δομή (18) εισέλθουν στο υποσύστημα ταυτοποίησης και επεξεργασθούν, ενισχυθούν δε κατάλληλα από το υποσύστημα ενίσχυσης, ένα νέο ηλεκτρομαγνητικό κύμα (21) θα αρχίσει να εκπέμπεται προς το νέο αζιμούθιο (κατεύθυνση) (24) που ευρίσκεται η υλική δομή.

Όπως φαίνεται σε κάτοψη στο σχήμα 7 o κορμός της συσκευής, παρασυρόμενος από το σύστημα των κεραιών, αυτόματα και χωρίς την επέμβαση του χρήστη στρέφεται (28) ως προς οριζόντιο άξονα και κινείται στην κατεύθυνση (27) της υλικής δομής.  Η κεντρική κεραία (15) άγεται σε νέα θέση (29) ευθυγραμμιζόμενη προς την κατεύθυνση της προς ανίχνευση υλικής δομής συμπαρασύροντας και τις δίδυμες κεραίες (14) και (16) να κινηθούν ανάλογα σε νέες θέσεις (28) και (30), όχι ευθυγραμμιζόμενες απόλυτα με την κατεύθυνση της ανιχνευθείσας υλικής δομής, αλλά διατηρώντας σταθερή την απόσταση μεταξύ τους, όσο και από την ενδιάμεση κεραία.   

Η αρχή της λειτουργίας που βασίζεται στην  μαγνητική  ΕΛΞΗ  που  δημιουργεί  η διακριτή υλική δομή στις κεραίες κατευθυντήρες του συστήματος, φαινόμενο που βασίζεται στο μαγνητικό συντονισμό του  βομβαρδιζόμενου υλικού  από την  μη  επικίνδυνη ηλεκτρομαγνητική  ακτινοβολία  που εκπέμπεται από την κεραία εκπομπό του συστήματος.

Όπως διαπιστώνεται από τον αναλυτή φάσματος, οι συγκεκριμένες και απόλυτα διακριτές για κάθε υλική δομή, εκπεμπόμενες από το σύστημα A L6 συχνότητες αλληλεπιδρούν για κάποιο λόγο με το ιδιαίτερο ηλεκτρομαγνητικό της πεδίο, δημιουργώντας μαγνητικό κόμβο στην υλική δομή (http://www.geoment.e-e-e.gr/wtmspres.htm), σύμφωνα με τη θεωρεία του φαινομένου του μαγνητικού συντονισμού  Ο δημιουργούμενος στο υλικό ηλεκτρομαγνητικός κόμβος εκπέμπει αυτόματα σπειροειδώς στο περιβάλλον, εν είδη αποκρίσεως, συνεχώς για όσο χρόνο δέχεται ακτινοβολίες, αναγνωρίσιμη και διακριτή συχνότητα, η οποία συλλέγεται από τις  μεταλλικές κεραίες του συστήματος –συσκευής.

Από πολύμηνους πειραματισμούς που ενεργήσαμε τόσο στο πεδίο όσο και στο εργαστήριο, παρατηρήσαμε ότι συγκεκριμένες υλικές δομές με τις οποίες πειραματισθήκαμε, προκαλούσαν ανάκλαση συχνοτήτων του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος και οι οποίες κατέστη δυνατόν να μετρηθούν από εργαστηριακά όργανα και δη από αναλυτή φάσματος, επιβεβαιώνοντας έτσι το πείραμα και επιστημονικά.

 Διαπιστώθηκε ότι  ¶το μερικώς ανακλώμενο φάσμα από τις υλικές δομές (18) με τις οποίες πειραματισθήκαμε δεν ήταν διαφορετικό από αυτό που παρήγετο από τη συσκευή και εξεπέμπετο από τις κεραίες (33).  Από την  φασματική ανάλυση των επιστρεφόμενων σημάτων  παρατηρήθηκε απόλυτη διακριτότητα στις υλικές δομές με τις οποίες πειραματισθήκαμε και ανεφάνη η δυνατότητα επακριβούς προσδιορισμού συγκεκριμένων προς εντοπισμό υλικών δομών, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και όλες οι μορφές των γνωστών εκρηκτικών υλών και μειγμάτων. Τα επιστρεφόμενα αυτά σήματα ήταν απόλυτα διακριτά, τόσο που ακόμα και όταν αυτές οι υλικές δομές  τοποθετήθηκαν πλησίον σε άλλα αντικείμενα με παρόμοιες με αυτά υλικές δομές και ιδιότητες υπήρξε σαφής διάκρισή τους. Διαπιστώθηκε ωσαύτως ότι ήταν δυνατός ο επακριβής προσδιορισμός των συγκεκριμένων υλικών δομών στόχων, ακόμα και όταν αυτοί τοποθετήθηκαν σε βάθη πάνω από οκτώ μέτρα, πίσω από κτίρια, κάτω από το νερό ή άλλα εμπόδια αλλά και όταν αυτοί τοποθετήθηκαν πλησίον σε άλλα αντικείμενα  με παρόμοιες ιδιότητες  με αυτά. Οι αποτυπώσεις των ηλεκτρονικών υπογραφών δύο υλικών δομών (εκρηκτικού ΤΝΤ και ζώντος ανθρώπου) που μας έδωσε ο φασματικός αναλυτής αποδεικνύουν την παραπάνω  θεώρηση.

Αναπαράσταση λειτουργίας της συσκευής ΑΛΕΞ στον εντοπισμό μεταλλικού αγγείου μέσα στο έδαφος υπάρχει στον ιστότοπο http://www.geoment.e-e-e.gr/wtmspres.htm. Ο μωβ κύκλος είναι το μαγνητικό πεδίο που δημιουργεί η συσκευή, ενώ ο κίτρινος κύκλος είναι το μαγνητικό πεδίο που παράγει η υλική δομή (μεταλλικό αγγείο). Στην δεξιότερη εικόνα το συντονισμένο μαγνητικό πεδίο έλκει τις τρεις κεραίες της συσκευής στην κατεύθυνση της υλικής δομής.

 

Τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί  από τους δύο Ελληνες Εφευρέτες στο συγκεκριμένο τομέα

Συνεχίζοντας θα αναφέρουμε στο σημείο αυτό κάποιες από τις συσκευές αυτές, δεδομένου ότι από την έρευνα της ομάδας σήμερα έχουν σχεδιασθεί και αναπτυχθεί περισσότερες από 7 γενιές πλήρως λειτουργικών συστημάτων - συσκευών. Για όλες αυτές υπάρχουν αντίστοιχα διπλώματα ευρεσιτεχνίας,  τα οποία είναι μοναδικά παγκόσμια όσον αφορά την αρχή λειτουργίας τους , δηλαδή την ελεγχόμενη δημιουργία μαγνητικού συντονισμού μεταξύ της προς εντοπισμό υλικής δομής και της συσκευής : 

 

1.    Σύστημα 1ης Γενιάς    Κωδική ονομασία : ALEX Ι    EMBEΛΕΙΑ : 10  METPA           BAΘΟΣ  :  3-4 METPA 

( υπάρχει στον ιστότοπο http://www.geoment.e-e-e.gr/wtmspres.htm , με όλα τα επόμενα συστήματα , κατά χρονολογική σειρά ανάπτυξης)

 2.    Σύστημα 2 ης Γενιάς    Κωδική ονομασία : ALEX ΙΙ   EMBEΛΕΙΑ : 300  METPA                BAΘΟΣ  :  4-5  METPA 

3.    Σύστημα 3ης Γενιάς    Κωδική ονομασία : ALEX ΙΙΙ    EMBEΛΕΙΑ : 600  METPA                BAΘΟΣ  :  7 METPA

 4.    Σύστημα 4ης Γενιάς    Κωδική ονομασία : ALEX IV  EMBEΛΕΙΑ : 100METPA             BAΘΟΣ  :  8 METPA 

5.    Σύστημα 5ης Γενιάς    Κωδική ονομασία : ALEX V    EMBEΛΕΙΑ : 500METPA             BAΘΟΣ  :  20 METPA

6.    Σύστημα 6ης Γενιάς    Κωδική ονομασία : ALEX  VΙ  EMBEΛΕΙΑ : 8.00METPA            BAΘΟΣ  :  30 METPA

 7.    Σύστημα 7ης Γενιάς   Κωδική ονομασία : ALEX V ΙΙ  EMBEΛΕΙΑ : > 10.000  METPA      BAΘΟΣ  :  40 METPA

 

Μερικές από τις δυνατότητες που παρέχει η αποκωδικοποίηση αυτής της τεχνολογίας σήμερα

 

Πιστεύουμε ότι με τη χρήση αυτού του συστήματος –συσκευής οι αρμόδιες Υπηρεσίες θα μπορούσαν να αποκτήσουν αρκετές νέες επιχειρησιακές δυνατότητες, όπως:

Tα τμήματα ασφάλειας και διαφύλαξης χώρων μέσωνVIP - εγκαταστάσεων αλλά και προσωπικού που αποτελούν στόχους επίθεσης με εκρηκτικές ύλες, θα αποκτήσουν μεγάλη ικανότητα εντοπισμού των εκρηκτικών υλών από ικανή απόσταση ώστε να μπορούν να αντιδρούν έγκαιρα και αποτελεσματικά. Η παραπάνω δυνατότητα είναι απόρροια της ικανότητας του συστήματός μας να παρακολουθεί συνεχώς και σε πραγματικό χρόνο, τις κινήσεις μη φίλιων τμημάτων ανταρτών πόλεων, τρομοκρατών καμικάζι και κάθε λογής δολιοφθορέων που θα επιχειρούν να πλησιάσουν σε φυλασσόμενες περιοχές, λόγω της ανίχνευσης των εκρηκτικών υλών που οι τελευταίοι θα φέρουν μαζί τους.

Θα είναι δυνατή στην πράξη η δημιουργία ειδικών τμημάτων ελέγχου και εντοπισμού από απόσταση πλέον των 1000 μέτρων, σε βάθη εντός συνεκτικού εδάφους ή ύδατος πλέον των 8 μέτρων και σε γωνία έρευνας 360 μοιρών από σημείο στάσης, κάθε όπλου ή συσκευής που φέρει εκρηκτικό μηχανισμό. Με τον τρόπο αυτό είναι δυνατή η ανίχνευση ανταρτών πόλεων ή άλλων δολιοφθορέων που κατέχουν επικίνδυνα όπλα όπως :

αντιαεροπορικοί πύραυλοι STINGER, αντιαρματικά όπλα και RPGS, ρουκέτες, νάρκες, ακόμη και πυρομαχικά που φέρουν μαύρη πυρίτιδα αν είναι σε αρκετή ποσότητα. Υπόψη ότι η ανίχνευση της συσκευής με τα παραπάνω χαρακτηριστικά δεν εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την παρεμβολή κτιρίων ή άλλων όγκων. Ενδεικτικά είναι τόσο το σχήμα 11 που απεικονίζει  φύλαξη σημαντικού υδατοφράγματος όσο και η φωτογραφία 28 στην οποία φαίνεται σε δορυφορική εικόνα το Ελληνικό πεντάγωνο (η φωτογραφία υπάρχει στο πρόγραμμα gogle στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ).   

Τα συστήματα AL-6 εντοπίζουν είτε το εκρηκτικό γέμισμα είτε το μεταλλικό περίβλημα βλημάτων όλμων, πυροβολικού, πυραύλων και λοιπών  πυρομαχικών σε μεγάλες αποστάσεις. Το μεγάλο σχετικό βάθος εντοπισμού που παρέχει η συσκευή μας εγγυάται την επίλυση του προβλήματος των μη εκραγέντων βλημάτων τόσο στο πεδίο  όσο και εντός κατοικημένων περιοχών, επιλύοντας σοβαρά προβλήματα που άπτονται της ασφάλειας των πολιτών αλλά και του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων. Επίσης μπορεί να αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά το πρόβλημα των κλοπών πυρομαχικών και εκρηκτικών, τα οποία θα εντοπίζονται εύκολα και από μεγάλες αποστάσεις. Το σύστημα  A L6 δεν απαιτεί ειδικές στρατιωτικές προδιαγραφές και προστασία καθότι μπορεί να ανιχνεύει υλικές δομές μέσα από κτίρια, αυτοκίνητα, σκηνές, σκοπιές και γενικά κλειστούς χώρους με την ίδια ευχέρεια που τις ανιχνεύει  στο πεδίο, μη επηρεαζόμενο ιδιαίτερα από προκαλύπτοντες όγκους και άλλες υλικές δομές.  

Από αυτά που έχουν εκτεθεί διαφαίνεται ότι η εφαρμογή των σχεδίων που αφορούν φύλαξη χώρων από επιθέσεις ή προσβολές σε έκρυθμες καταστάσεις, στην ειρήνη αλλά και σε περιόδους έντασης θα γίνει πλέον ουσιαστική και αποτελεσματική συνάμα, με τα τμήματα ασφαλείας να έχουν στην κατοχή τους ένα χρήσιμο όπλο με το οποίο όχι μόνο θα ανιχνεύουν τις εκρηκτικές ύλες αλλά να μπορούν να γνωρίζουν και την σε πραγματικό χρόνο κατεύθυνση (αζιμούθιο) προσέγγισης παντός δολιοφθορέα από απόσταση πλέον των 1000 μέτρων, χωρίς καν ο τελευταίος να το γνωρίζει ή να μπορεί να το εξακριβώσει.

 

Στην πράξη με τη συσκευή εντοπισμού εκρηκτικών AL-6 4ης γενιάς, ο χειριστής της ευρισκόμενος  στην πλατεία Ομονοίας, το κέντρο της πόλης των Αθηνών, μπορεί να ελέγχει συνεχώς για ύπαρξη εκρηκτικών σε ακτίνα, η  περιφέρεια της οποίας περιλαμβάνει και την πλατεία Συντάγματος

 

 Θα τονίσουμε για ακόμη μία φορά ότι το πολύ μεγάλο σχετικό βάθος εντοπισμού σε σχέση με το μεγάλο βεληνεκές εντοπισμού που διαθέτει η συσκευή μας, εγγυάται τον εντοπισμό εύκολα και από μεγάλες αποστάσεις  αρμάτων μάχης, τεθωρακισμένων και μη οχημάτων μάχης, οπλικών συστημάτων, προσωπικού καλυμμένου ή ακάλυπτου, μέσα σε σπήλαια, ορύγματα, σήραγγες, λαγούμια και λοιπά έργα μάχης.  Η συσκευή AL6 θα μπορούσε πλέον των επιχειρησιακών σχεδιασμών και προβλημάτων να επιλύσει σημαντικά καθημερινά προβλήματα φύλαξης τόσο των στρατοπέδων που θα τα διαθέτουν όσο και αποθηκών πυρομαχικών, ή άλλων χώρων  αλλά και έλεγχο δημόσιων ή στρατιωτικών χώρων από ύπαρξη εκρηκτικών ή άλλων ουσιών.

Υπάρχει επίσης ενδιαφέρον για την ανεύρεση μη εντοπισμένων λειψάνων Ελλήνων στρατιωτών που έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος το 1940 στην περιοχή της Αλβανίας, πιστεύουμε ότι με τη χρήση αυτού του συστήματος συσκευής θα έχετε τη δυνατότητα ανίχνευσης από μεγάλες αποστάσεις και σε σχετικά μεγάλα βάθη μέσα στο έδαφος ανθρώπινων οστών και συνέχεια επακριβούς εντοπισμού των.  

 

Στον ιστότοπο http://www.geoment.e-e-e.gr/wtmspres.htm απεικονίζεται σε δορυφορική εικόνα το Ελληνικό πεντάγωνο και ο τρόπος με τον οποίο όλο το Υπουργείο μπορεί να προφυλαχθεί με χρήση ενός μόνο συστήματος ΑL-6 τοποθετημένου στη ταράτσα του κτιρίου, από τρομοκρατική ενέργεια (πχ κατάρριψη ελικοπτέρου που θα προσγειωθεί η απογειωθεί  στο ελικοδρόμιο του υπουργείου από ελαφρό πύραυλο STINGER ή ανάλογο που μπορεί να εκτοξευθεί από μεγάλη απόσταση εκτός του υπουργείου..) 

 

ατάκτων τμημάτων,  καταδρομέων   του   εχθρού   ή   τρομοκρατών καμικάζι  ή  απλών δολιοφθορέων  που θα επιχειρούν να πλησιάσουν  σε  φυλασσόμενες  περιοχές που  διαθέτουν   τέτοια  συσκευή.  Η εφαρμογή των σχεδίων  που  αφορούν   φύλαξη χώρων από καταδρομικές επιθέσεις στον πόλεμο, στην ειρήνη  αλλά και σε περιόδους έντασης γίνεται πλέον πιο  ουσιαστική  με τα τμήματα να έχουν πλέον στην κατοχή τους ένα χρήσιμο όπλο με το οποίο όχι μόνο θα ανιχνεύουν τις εκρηκτικές ύλες αλλά θα μπορούν να γνωρίζουν και την σε πραγματικό χρόνο προσέγγιση ατάκτων τμημάτων δολιοφθορέων από απόσταση πλέον των 1000 μέτρων,  χωρίς οι τελευταίοι να το γνωρίζουν.

Είναι πλέον δυνατή η ανίχνευση ανταρτών πόλεων ή άλλων δολιοφθορέων που κατέχουν επικίνδυνα όπλα όπως οι αντιαεροπορικοί πύραυλοι STINGER, αντιαρματικά όπλα (RPGS κλπ),  ρουκέτες, νάρκες, ακόμη και πυρομαχικά που φέρουν μαύρη πυρίτιδα αν είναι σε αρκετή ποσότητα.

Ειδικά το φορητό σύστημα ΑL - 6 που σήμερα αποτελεί και βιομηχανικό προιόν  και η κατοχυρωμένη τεχνολογία περιμετρικής ακτίνας σάρωσης ανταποκρίνονται άριστα στις παρούσες προκλήσεις ασφάλειας με την παροχή στο χρήστη δυνατότητας ολόπλευρης έρευνας 360 μοιρών σε ελάχιστο χρόνο με ικανότητα εντοπισμού άπειρου αριθμού διακριτών υλικών δομών, ενσωματώνοντας μία σειρά αποδεδειγμένων λύσεων που παρέχουν μεγάλες δυνατότητες λόγω της ικανότητας εντοπισμού εκτός των άλλων και  όλων  των  γνωστών εκρηκτικών υλών από αποστάσεις  πλέον των 1000 μέτρων, ανεξαρτήτως προκαλύπτοντος όγκου ή  κτιρίων,  επιτρέποντας γρήγορες, αξιόπιστες και οικονομικώς αποδοτικές   λύσεις  στην  επιθεώρηση εμπορευματοκιβωτίων, οχημάτων, φορτίων,   χώρων  και   ανθρώπων,  παρέχοντας ασφαλή πρόσβαση  σε λιμάνια, εμπορικούς  ή άλλους σταθμούς και εγκαταστάσεις, αεροδρόμια, εμπορικές και ειδικές εγκαταστάσεις, σιδηροδρόμους,   σύνορα, στρατιωτικά σημεία ελέγχου και επιθεώρησης και βέβαια σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και γενικά ιδιαίτερα ευπαθείς στόχους παγκοσμίως, αποτελώντας  παγκόσμιο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας(αρ. καταχώρησης 005224, Oργανισμός Bιομηχανικής Iδιοκτησίας). Tο φορητό  σύστημα AL-6 μπορεί να εντοπίσει, μεταξύ άλλων υλικών δομών:

 Ύπαρξη ζώντος ανθρώπου, ύπαρξη  οστών  μη ζώντος ανθρώπου, ξύλα, ύδωρ  γενικά μεταλλικές ύλες πάσης φύσεως, ύαλο και πολλά άλλα. 

Ειδικότερα περί εκρηκτικών υλών έχει πιστοποιηθεί ο εντοπισμός των ουσιών - μειγμάτων :

TNT   (Τρινιτροτολουόλη), C4, Μαύρη πυρίτιδα, RDX, Μ2-Μ3, Ακαπνη πυρίτιδα, Φιτίλια ακαριαία, PETN, γόμωση βλημάτων, Πυροξυλίνη, Octogene, Semtex, Νιτρογλυκερίνη, Δυναμίτιδα, Νιτρικό αμμώνιο, Tορτίλη, Πλαστικό ενισχυτικό γέμισμα, Εκρηκτικές ύλες με βάση το Νίτρο, Στερεά προωθητικά υλικά πυραύλων, Κορδίτιδα, προωθητικές ύλες γεμισμάτων κλπ. H συσκευή AL-6 παρέχει στο χρήστη τη δυνατότητα εντοπισμού της κατεύθυνσης ύπαρξης της ερευνόμενης διακριτής υλικής δομής και επομένως την ύπαρξη και κατεύθυνση τυχόν τρομοκρατών ή δολιοφθορέων ή κομάντος από τουλάχιστον 1000 μέτρα απόσταση, λόγω των εκρηκτικών υλών που θα φέρουν μαζί τους.

 

Διενέργεια Επιθεωρήσεων (INSPECTION) με τη χρήση της τεχνολογίας δημιουργίας μαγνητικού κόμβου (μαγνητικού συντονισμού)

Στο σημερινό κόσμο των διεθνών επιχειρήσεων, του παγκόσμιου   εμπορίου, των ανοικτών   συνόρων και ελεύθερων μετακινήσεων, η πρόκληση στον τομέα της παροχής ασφάλειας   κατά τις μετακινήσεις και έλεγχο των διακινούμενων προϊόντων και επιβατών είναι ισχυρότερη αλλά και συνάμα δυσχερέστερη από ποτέ.  Οι χώρες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ καθημερινά είναι  αναγκασμένες να  ελέγχουν το περιεχόμενο από έναν αυξανόμενο αριθμό εμπορευματοκιβωτίων,  αναζητώντας συνεχώς νέες μεθόδους στην πάταξη της παράνομης διακίνησης κυρίως επικίνδυνων ουσιών με σπουδαιότερες τις εκρηκτικές ύλες και τα παντός είδους πυρομαχικά. 

 

Στον ιστότοπο http://www.geoment.e-e-e.gr/wtmspres.htm υπάρχουν πλείστα σχήματα που απεικονίζουν επιθεώρηση εμπορευματοκιβωτίων (KONTEINEΡΣ) άνω και κτιρίων (κάτω) για Εντοπισμό Λαθρομεταναστών, Λαθρεμπόρων, παρανόμως μεταφερομένων ατόμων, εκρηκτικών και λοιπών παρανόμως διακινουμένων υλών από μεγάλες αποστάσεις. Επίσης υποστηρίζεται εντοπισμός  παράνομα μεταφερομένων  εκρηκτικών υλών επί πλοίων και υποβρυχίων αλλά και στο βυθό της θάλασσας.

 

Με την προηγμένη μέθοδο της μακροσκοπικής περιμετρικής ακτίνας σάρωσης εντοπίζεται θεωρητικά άπειρος αριθμός διαφορετικών, διακριτών υλικών δομών. Υλοποίηση της μεθόδου αποτελεί το  υλοποιημένο σύστημα με την κωδική ονομασία ΑL- 6 (ΑΛΕΞ) Το Μεγάλης Εμβέλειας, Φορητό Σύστημα Εντοπισμού Υλικών Δομών, Eκρηκτικών Υλών και Επιθεωρήσεων A L6 και η κατοχυρωμένη τεχνολογία (ΟΒΙ *) περιμετρικής ακτίνας σάρωσης ανταποκρίνονται άριστα  στις  παρούσες  προκλήσεις 

ασφάλειας  με  την παροχή στο χρήστη δυνατότητας  ολόπλευρης έρευνας 360 μοιρών σε ελάχιστο χρόνο με ικανότητα εντοπισμού έως  έξι  διακριτών υλικών δομών από μία και μόνο  συσκευή, που  ενσωματώνει  μια  σειρά  αποδεδειγμένων  λύσεων  που παρέχουν μεγάλη ασφάλεια λόγω της ικανότητας εντοπισμού όλων των γνωστών εκρηκτικών υλών από αποστάσεις πλέον των 1000 μέτρων, ανεξαρτήτως προκαλύπτοντος όγκου ή κτιρίων, επιτρέποντας γρήγορες, αξιόπιστες και οικονομικώς αποδοτικές  λύσεις  την  επιθεώρηση  εμπορευματοκιβωτίων, οχημάτων, φορτίων,  αλλά και ανθρώπων,  παρέχοντας ασφαλή  πρόσβαση  σε λιμάνια, εμπορικούς ή άλλους σταθμούς και  εγκαταστάσεις,   αεροδρόμια,  εμπορικές και ειδικές εγκαταστάσεις, σιδηροδρόμους, σύνορα, στρατιωτικά σημεία ελέγχου και επιθεώρησης και βέβαια σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και γενικά ιδιαίτερα ευπαθείς στόχους παγκοσμίως.

Ειδικότερα το φορητό, μικρού βάρους σύστημα ΑL-6, παρέχει τεράστιες δυνατότητες καταπολέμησης της εμπορικής απάτης, λόγω των ικανοτήτων που έχει να εντοπίζει συγκεκριμένες υλικές δομές αναλύοντας την ηλεκτρονική υπογραφή τους, ξεχωρίζοντάς τες από τις ψεύτικες, τις  νοθευμένες και τυχόν άλλες παρόμοιες.

Η τεχνολογία του μαγνητικού συντονισμού επιτρέπει στις συσκευές που την εφαρμόζουν το αυστηρό εντοπισμό συγκεκριμένης υλικής δομής, διακρίνοντάς την σε μεγάλες αποστάσεις (ανάλογα πάντα με την ερευνόμενη μάζα) από άλλες παρόμοιες ή συναφείς υλικές δομές. Με τον τρόπο αυτό είναι δυνατή πχ η διάκριση πόσιμου ύδατος από καθαρό μεν αλλά μη πόσιμο ύδωρ (πχ ύπαρξη γλίνας σε αυτό).  Όπως διαπιστώσαμε πολύ πρόσφατα στην Κύπρο, η αρχαιότατη μέθοδος της ραβδοσκοπίας που χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα εκεί, δεν μπορεί να διακρίνει το μη πόσιμο νερό που προέρχεται από υδροφόρα ορίζοντα που περιέχει γλύνα, από το καθαρό πόσιμο, παρότι εντοπίζει με μεγάλη ακρίβεια το νερό και το βάθος του. 

Τα τελευταία χρόνια το καθαρό πόσιμο νερό στην Κύπρο λιγοστεύει επικίνδυνα με αποτέλεσμα να υπάρχουν αυτή τη στιγμή μόνο 5 γεωτρύπανα σε όλο το νησί.  Θεωρούμε ότι το πρόβλημα δεν πρέπει να υπάρχει μόνο στην Κύπρο αλλά σε πολλές περιοχές του πλανήτη.  Μήπως αυτή η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει ενεργά στην άμβλυνση του φαινομένου αυτού παγκόσμια ;  Με τη χρήση της μεθόδου του μαγνητικού συντονισμού είναι δυνατός ο διαχωρισμός ομοειδών ουσιών όπως πχ το νοθευμένο με άλλη ουσία λάδι ή κρυμμένων ουσιών μέσα σε άλλες , πχ ναρκωτικά        μέσα σε ανθρώπινο σώμα ή άλλες ουσίες- και αμέτρητες άλλες εμπορικές εφαρμογές.  Η χρήση της τεχνολογίας αυτής είναι ιδανική για την επιθεώρηση εμπορευματοκιβωτίων (KONTEINEΡΣ), τον εντοπισμό λαθρομεταναστών, λαθρεμπόρων, παρανόμως μεταφερομένων ατόμων και λαθρομεταναστών, εκρηκτικών ή άλλων παρανόμως διακινουμένων υλών κλπ.   Καθίσταται δυνατή η από μεγάλες αποστάσεις περιμετρική επιθεώρηση κτιρίων, σπηλαίων, χώρων κάτω από το έδαφος, για εντοπισμό λαθρεμπόρων, εντοπισμό παράνομων υλικών δομών στο βυθό της θάλασσας, εντοπισμός παράνομα υπαρχόντων ανθρώπων και ζώων, κακοποιών, πειρατών επί πλοίων και υποβρυχίων και πολλά άλλα.

Θα μπορούσαμε να οργανώσουμε ειδική αντιτρομοκρατική ομάδα ανίχνευσης εκρηκτικών υλών  που θα εντοπίζει τις υποδειχθείσες σε μας εκρηκτικές ύλες από αποστάσεις πλέον των 1000 μέτρων, ακόμη και μέσα σε κατοικημένες περιοχές.   Αντιλαμβάνεσθε τι θα σήμαινε για τον τόπο μια τέτοια επιτυχημένη προσπάθεια;  Tι διεθνή αναγνώριση θα είχε για τον τόπο, εκτός από τα άλλα οφέλη στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας;  Θεωρώ ότι το ζήτημα είναι αν θέλουμε να πατάξουμε την τρομοκρατία.   Κατά την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων υπήρχαν 50 τόνοι εκρηκτικών υλών με τη μορφή πυρίτιδας (βεγγαλικά και άλλα) στην οροφή του Ολυμπιακού σταδίου των Αθηνών. Ας μας πουν ποια τεχνολογία εντοπισμού τους υπήρχε και αν ποτέ είχαν οι αρμόδιοι φορείς την ικανότητα να εντοπίσουν κάποιο τμήμα από αυτά που τυχόν θα ετοποθετείτο σκόπιμα σε άλλο χώρο για να χρησιμοποιηθεί για τρομοκρατική ενέργεια. Η μόνη σοβαρή τεχνολογία που υπάρχει εφαρμόζεται σε σταθερά τοποθετημένη συσκευή, κοστίζει πανάκριβα και λειτουργεί με σάρωση ακτίνων Χ ή ακτίνων γ, όπως αποκαλύπτουν οι 5 υπάρχουσες διεθνώς ευρεσιτεχνίες για το υπόψη θέμα.  Όσον αφορά την εμβέλειά τους αυτή κυμαίνεται έως τα 5 μέτρα. Πώς να τα ανιχνεύσουν λοιπόν τα εκρηκτικά; Πρόσφατα εμφανίσθηκε συσκευή που χρησιμοποιεί ηλεκτροστατική αρχή λειτουργίας με φερόμενη εμβέλεια έως 650 μέτρα, αλλά όσοι γνωρίζουν τα μειονεκτήματα των ιόντων που χρησιμοποιούνται από τη μέθοδο αυτή αντιλαμβάνονται και την αποτελεσματικότητά της. 

Περί Μαγνητικών πεδίων και Μαγνητισμού

Είναι γνωστό ότι τα ηλεκτρικά και τα μαγνητικά πεδία των γραμμών ηλεκτρικής ενέργειας, των υποσταθμών, των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, των συσκευών και των μηχανών θεωρούνται ως περιβαλλοντικοί παράγοντες. Στους σχετικούς κανονισμούς καθορίζονται οι επιτρεπόμενες οριακές τιμές της εντάσεως του ηλεκτρικού πεδίου και της μαγνητικής επαγωγής, ώστε να παρέχεται η προστασία των ανθρώπων έναντι των πεδίων αυτών.

Τα ηλεκτρικά και τα μαγνητικά πεδία είναι πεδία δυνάμεων, δηλαδή χώροι, στους οποίους ασκούνται δυνάμεις επί καταλλήλων “υποθεμάτων”. Για το ηλεκτρικό πεδίο το υπόθεμα είναι ένα μη κινούμενο ηλεκτρικό φορτίο, ενώ για το μαγνητικό πεδίο το υπόθεμα είναι ένα κινούμενο ηλεκτρικό φορτίο (ηλεκτρικό ρεύμα).

Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία ανεξαρτήτως συχνότητας περιγράφονται με τις εξισώσεις του Maxwell. Στις εξισώσεις αυτές η μαγνητική επαγωγή Β και η ένταση του ηλεκτρικού πεδίου Ε εμφανίζονται ως αλληλένδετα μεγέθη. Στις χαμηλές όμως συχνότητες, όπως είναι η συχνότητα των 50Hz, δεν υπάρχει πρακτικά ζεύξη μεταξύ των πεδιακών μεγεθών Β και Ε. Στις συχνότητες αυτές με το πολύ μεγάλο μήκος κύματος (6000km για τη συχνότητα των 50Hz) δεν υπάρχει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, αλλά δύο ανεξάρτητα πεδία, το μαγνητικό και το ηλεκτρικό πεδίο.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες της επιστημονικής ομάδας που έχει αναπτύξει τις πρώτες παγκόσμια συσκευές που δημιουργούν αλλά και εκμεταλλεύονται το φαινόμενο του μαγνητικού συντονισμού  φαίνεται ότι το μήκος κύματος είναι πολύ μεγαλύτερο από το προαναφερθέν, όπως άλλωστε και οι συχνότητες με την οποίες επιδρούν (βομβαρδίζουν) οι συσκευές αυτές την ερευνούμενη κάθε φορά υλική δομή. 

 

Μαγνητικά πεδία και ανθρώπινη υγεία   

 Η στάθμιση όλων των σχετικών εργασιών για την εξαγωγή γενικών συμπερασμάτων ως προς τις επιδράσεις των ηλεκτρικών και μαγνητικών πεδίων στην υγεία απαιτεί την συνεργασία πολλών κλάδων της επιστήμης. Η εκτίμηση των επιδράσεων γίνεται από έγκυρους φορείς με κατάλληλη διεπιστημονική σύνθεση. Η στάθμιση αυτή γίνεται βάσει διεθνώς αποδεκτών κριτηρίων. Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) ορίζει την υγεία ως κατάσταση πλήρους φυσικής και πνευματικής ευεξίας και όχι μόνο ως την απουσία ασθένειας ή αδυναμίας.

Τα όρια των πεδιακών εντάσεων για την προστασία της υγείας πρέπει να βασίζονται σε εξασφαλισμένες επιστημονικές γνώσεις και να μην επηρεάζονται από οικονομικά και πολιτικά κριτήρια. Τα όρια αυτά προκύπτουν από την κριτική θεώρηση όλων των σχετικών επιστημονικών εργασιών από φορείς με διεπιστημονική σύνθεση όπως είναι η ICNIRP, βάσει ποιοτικών κριτηρίων. Η ICNIRP είναι ένας μη κρατικός οργανισμός για την προστασία από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που είναι αναγνωρισμένος από την ΠΟΥ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Γραφείο Εργασίας.

Η τήρηση των ορίων της ICNIRP εξασφαλίζει τις απαιτήσεις της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας για την προστασία των ανθρώπων έναντι των ηλεκτρικών και μαγνητικών πεδίων.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι συσκευές μαγνητικού συντονισμού που περιγράφονται σε αυτή εδώ την αναφορά, έχουν πιστοποιηθεί (Aντιστοιχία με τα σχετικά διεθνή πρότυπα ISO) για μη εκπομπή βλαβερών ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών στο περιβάλλον (Εγγρ. Αρ. Πρωτ. 1391/12-5-06, Τμήμα Ηλεκτρονικής, Τομέας Ηλεκτρονικών, ΤΕΙ Κρήτης). 

 

Στον ιστότοπο http://www.geoment.e-e-e.gr/geopathetic.htm και http://www.geoment.e-e-e.gr/stagyro.htm απεικονίζονται    Γεωπαθογόνοι κόμβοι  HARTMANN , σκαρίφημα με τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες, οι οποίες σχηματίζουν το τετράπλευρο δικτύωμα (7) του πλέγματος Hartmann. Στα σημεία που διασταυρώνονται (17) οι γραμμές δημιουργούνται γεωπαθογόνοι κόμβοι (8).    Υπάρχει σκαρίφημα με μοντέλο εδάφους (20) κάτω από το οποίο περνάει υπόγειο ποτάμι (21). Το πλέγμα Hartmann ή γεωπαθογόνοι κόμβοι (8), υπάρχουν στη συμβολή μιας υπόγειας φλέβας ύδατος (21) και μιας μαγνητικής γραμμής (7) του πλέγματος Hartmann που τέμνονται (17). 

Μαγνητισμός, μια σχετικά άγνωστη συμπαντική δύναμη

 Οι δύο εφευρέτες που έχουν αναπτύξει τη συγκεκριμένη τεχνολογία έχουν εφεύρει και κατοχυρώσει μέθοδο και εφαρμογή της μεθόδου υπό μορφή  αυτόνομου συστήματος φορητής συσκευής πολύ μικρού βάρους, που έχει την ικανότητα αποπύκνωσης  γεωπαθογόνων μαγνητικών πεδίων χαμηλής συχνότητας που προέρχονται από γνωστά και μη φαινόμενα όπως τους γεωπαθογόνους κόμβους του HARTMANN ή αλλιώς τις γραμμές του πλέγματος Hartmann (Hartmann grid lines), τα ασθενή μορφογενετικά πεδία, την αντήχηση Schumann (Schumann Resonance), το φαινόμενο Curry net, την επονομαζόμενη ακτινοβολία μαύρου ύδατος (black water radiation), και πολλά άλλα. 

  Πλέον των ανωτέρω υπάρχουν και άλλα άγνωστα στον άνθρωπο ασθενή ή χαμηλής συχνότητας μαγνητικά πεδία. Η επιρροή των μαγνητικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων στην ανθρώπινη ύπαρξη είναι πολύ σημαντική, ανεξάρτητα των αιτίων που τα αναπτύσσουν και τα συντηρούν, προκαλούσα διάφορες παθολογικές αλλά και ψυχολογικές επιδράσεις. Πολλοί επιστήμονες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι αυτά τα φαινόμενα έχουν άμεση, αρνητική επίπτωση στην ανθρώπινη υγεία παρεμποδίζοντας παράλληλα τη θεραπεία της ασθένειας.         

Η έννοια της αρνητικής ενέργειας φαίνεται να είναι συνώνυμη και απόλυτα ταυτόσημη με τα αποτελέσματα των ασθενών μαγνητικών πεδίων, που προκαλούν γεωπαθογόνους κόμβους, πάνω στον άνθρωπο.  Η εφεύρεση σχεδιάσθηκε και αναπτύχθηκε μετά από μελέτη των ασθενών (χαμηλών συχνοτήτων) μαγνητικών πεδίων που αναπτύσσονται στην επιφάνεια όσο και εγγύς του φλοιού πάνω και κάτω της γης και δημιουργούν μικρές ενεργειακές δίνες, χαρακτηριζόμενες ως ασθενείς, οφειλόμενες σε λόγους που σήμερα μας είναι ελάχιστα γνωστοί ή κατανοητοί. Σκοπός της τελευταίας αυτής εφεύρεσης είναι η ανάπτυξη μεθόδου και ο σχεδιασμός συστήματος το οποίο θα εκτρέπει ή θα αραιώνει την πυκνότητα (ένταση) αυτών των πεδίων με άμεσα αποτελέσματα στην προαγωγή της ανθρώπινης υγείας και την ανακούφιση του οργανισμού μας από τις αόρατες αλλά επικίνδυνες επιρροές τους. Το θέμα είναι συναφές με αυτό που εξετάζεται αλλά τεράστιο και μάλλον θα επανέλθουμε σε άλλη αναφορά για να το αναπτύξουμε.

Σήμερα γνωρίζουμε ότι οι δυναμικές γραμμές των μαγνητικών πεδίων περιστρέφονται και ελίσσονται, στον μεσοαστρικό χώρο και εκτείνονται σε εκατομμύρια έτη φωτός στη μεσογαλαξιακή έρημο. Οι αστρονόμοι έχουν καταλήξει στο ότι τα μαγνητικά πεδία είναι από τις πλέον ισχυρές δυνάμεις μορφοποίησης του σύμπαντος.  Φαίνεται πως ακόμη και τα πιο απομακρυσμένα μέρη του διαστήματος -τα χάσματα ανάμεσα στα σμήνη των γαλαξιών- διαπερνώνται από μαγνητικά πεδία πολύ μεγάλης ισχύος και άγνωστης προέλευσης. Σύμφωνα με τον Stirling Α. CοΙgate, αστροφυσικό στο Εθνικό Εργαστήριο του Lοs ΑΙamοs, τα μαγνητικά πεδία είναι η επικρατέστερη μορφή ενέργειας στο σύμπαν. Ο μαγνητισμός για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ήταν στο στόχαστρο της αστρονομίας. Παρουσιάζει τόσες δυσκολίες στη μέτρηση και στην κατανόηση, που είχε θεωρηθεί προτιμότερο να αγνοηθεί η ύπαρξή του. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι τα πεδία είναι αόρατα. Για να τεκμηριώσουν την ύπαρξή τους, οι αστρονόμοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν πυξίδα και τα ρινίσματα που η φύση τούς παρέχει κατά καιρούς τυχαία, όπως κόκκους σκόνης και φορτισμένα σωματίδια. Η ευθυγράμμιση κόκκων σκόνης και η σκέδαση των ηλεκτρονίων, για παράδειγμα, είναι μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους ένα μαγνητικό πεδίο μπορεί να επιδράσει στην εκπομπή πολωμένων ραδιοκυμάτων ή να αλλάξει τη διεύθυνση του πολωμένου φωτός που διέρχεται από μια περιοχή του διαστημικού χώρου, περίπου όπως θα έκανε και ένα ζευγάρι ωμικών γυαλιών πολωμένου φωτός. Σταδιακά, οι αστρονόμοι κατέληξαν στο ότι (σχήμα 16) ο Γαλαξίας (13) μας έχει ένα ασθενές μαγνητικό πεδίο (14), σχεδόν 5 μgauss, κατά μήκος των σπειροειδών βραχιόνων του (συγκριτικά, το μαγνητικό πεδίο της Γης είναι 500.000 μgauss με κατεύθυνση προς Βορρά). Μία πυξίδα ευαίσθητη σε τέτοια πεδία, τοποθετημένη στην περιοχή του ηλιακού μας συστήματος, θα έδειχνε προς τον αστερισμό του Κύκνou. Παρόμοια μαγνητικά πεδία  έχουν και άλλοι γαλαξίες. 'Οταν οι ερευνητές ξεκίνησαν την αναζήτηση πεδίων ανάμεσα στους γαλαξίες, στα τέλη της δεκαετίας του '80, δεν είχαν μεγάλες προσδοκίες. Εξάλλου, τα μαγνητικά πεδία είναι παγωμένα στο πλάσμα, το οποίο είναι πολύ πιο αραιό στο μεσογαλαξιακό διάστημα απ' ό,τι στο μεσοαστρικό. Σύμφωνα με παρατηρήσεις με τηλεσκόπια ακτίνων Χ, ακόμη και τα πυκνότερα μεσογαλαξιακά πλάσματα -που τα συναντά κανείς στους πυρήνες των γαλαξιακών σμηνών- διαθέτουν μόλις το ένα εκατοστό της πυκνότητας του μεσοαστρικού πλάσματος.

Προχωρήσαμε στην εφεύρεση αυτή μελετώντας τις δυσμενείς επιδράσεις που επιφέρουν στον άνθρωπο τα μαγνητικά πεδία χαμηλής συχνότητας, τα οποία στο εξής θα ονομάζουμε ασθενή μαγνητικά πεδία και τις επιδράσεις της ακτινοβολίας τους στην υγεία του ανθρώπου και των εν γένει ζώντων οργανισμών καθαρά σαν περιβαλλοντικούς παράγοντες. Δηλαδή την πρόκληση μαγνητικής φύσεως γεωπαθογόνων κόμβων, πάντα σύμφωνα με την σημερινή τεχνολογική γνώση της ανθρωπότητας, που πρόδηλα φαίνεται να σχετίζονται με την ροή της κοσμικής ακτινοβολία που προσβάλει συνεχώς τον πλανήτη γη.  Η παρατήρηση των σαφέστατων ομοιοτήτων μικρόκοσμου  μακρόκοσμου, οδηγεί στο ότι το γνωστό υλικό σύμπαν λειτουργεί σαν ένας τεράστιος νοητός μαγνήτης. Οι μαγνητικές ή αν επιθυμείτε, ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις συνάφειας είναι αυτές που συγκρατούν τους γαλαξίες και τα ενδογαλαξιακά υλικά μεταξύ τους.  Αυτό ισχύει φυσικά και για τα ενδογαλαξιακά συστήματα, δηλαδή για τα λεγόμενα ηλιακά συστήματα,  όπως και το δικό μας ηλιακό σύστημα. Σχετική φωτογραφία που διαθέτουμε απεικονίζει μη ορατές μορφές ζωής, μεγέθους περίπου ανθρώπινης παλάμης (φωτο 31), οι οποίες έχουν φωτογραφηθεί στον Ελλαδικό χώρο, στην ακριβή μορφή των υλικών γαλαξιών και αστρικών νεφελωμάτων, όπως το επονομαζόμενο από τη γνωστή φωτογραφία της ΝΑSA, σπειρογράφος (φωτο 32). Φαίνεται λοιπόν ότι στα ηλιοκεντρικά συστήματα, όπως είναι το δικό μας, μεταξύ ήλιου και πλανητών αναπτύσσεται ένας νοητός μαγνήτης με τον ένα πόλο στον ήλιο και τον άλλο στον πλανήτη. Ίδιας μορφής νοητού μαγνήτου αναπτύσσονται και μεταξύ των πλανητών του ιδίου ηλιακού συστήματος. Οι μαγνητικές γραμμές των μαγνητικών πεδίων που αυτοί οι νοητοί μαγνήτες αναπτύσσουν, έλκουν την κάθε λογής κοσμική ακτινοβολία αλλά και μη εισέτι γνωστά ορατά και αόρατα σωματίδια να κινηθούν πάνω τους. Έτσι η γη είναι ο νοητός πόλος πολλών μαγνητικών πεδίων και πάνω της ανακυκλώνεται πλήθος υλικών και μη γνωστών ή άγνωστων σωματιδίων.  Η ιδιόμορφη υλική δομή (μεταλλεύματα κλπ) κάθε περιοχής της γης φαίνεται ότι σχετίζεται με την ενεργειακή συμπεριφορά κάθε τόπου. Στην ουσία η υφή αυτής της υλικής δομής, αποτελούσα ιδιαίτερο μικρό τμήμα του πόλου του νοητών μαγνητών που προαναφέρθηκαν, είναι υπεύθυνη για την ιδιόμορφη ροή κοσμικών και μη ακτινοβολιών πάνω στη γη.  Πολλά παρεμφερή στοιχεία έχουμε διατυπώσει σε σχετική ευρεσιτεχνία που κατέχουμε, κάποια από τα οποία θα βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.geoment.e-e-e.gr/stagyrogr.htm

 

                             

 

 

  Η βιοενέργεια ενός άγνωστου, αόρατου με γυμνό μάτι πλάσματος, στη  φωτογραφία αριστερά και η σύγκρισή της με την ακριβή μορφή των υλικών γαλαξιών και αστρικών νεφελωμάτων, όπως το επονομαζόμενο από τη γνωστή φωτογραφία της ΝΑSA, σπειρογράφος  (φωτογραφία δεξιά). Για άλλη μια φορά η ομοιότητα μικρόκοσμου - μακρόκοσμου είναι εμφανής.  

 

Σε κάποιες περιπτώσεις, καθόλου σπάνιες, τόσο στην επιφάνεια όσο και εγγύς του φλοιού πάνω και κάτω της γης, δημιουργούνται μικρές ή μεγάλες ενεργειακές δίνες οφειλόμενες στους παραπάνω λόγους.  Οι μικρές ενεργειακές δίνες ονομάσθηκαν γεωπαθογόνοι κόμβοι από τον μεγάλο μελετητή γερμανό καθηγητή και μελετητή του φαινομένου HARTMANN.  Για τις μεγάλες ενεργειακές αναταραχές ελάχιστα γνωρίζουμε. Σχετικά πρόσφατες δημοσιεύσεις (ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ εφημερίδα Εθνος, 11 12 05) αποκάλυψαν ότι επιστήμονες της ΝΑSΑ ανακάλυψαν νέ­ους τρόπους για την πρόβλεψη ορισμέ­νων ατμοσφαιρικών καταστάσεων που οφείλονται στην παρουσία των ηλιακών καταιγίδων. Με τη βοήθεια των  παρατηρήσεων από ορισμένες διαστημοσυσκευές μπορούμε πλέον να εκτιμήσουμε με μεγάλη επιτυχία τα αποτελέσματα που έχει στην ιονόσφαιρα της γης η παρουσία ηλεκτρισμένου πλάσματος που εκτείνο­νται στο διάστημα σε αποστάσεις αρκετών χιλιάδων χιλιομέτρων. Η όντως συγκλονιστική εικόνα (σχήμα 18) του παραπάνω δημοσιεύματος παριστά τη γη (10) να περιβάλλεται από ένα τεράστιο άυλο σώμα σε σχήμα ντόνατς, το γνωστό σε μας σαν πλάσμα (11) , που όμως φέρει ένα τεράστιο παραβολικού τύπου κυλινδρικό σωλήνα (12) στο κέντρο του.

 

 

 

 

 

 

Στο σχήμα (Φωτογραφία από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ) παριστάται  ο πλανήτης  γη  (10) να περιβάλλεται από ένα τεράστιο άυλο σώμα σε σχήμα ντόνατς, το γνωστό σε μας σαν πλάσμα (11) , που όμως φέρει ένα τεράστιο παραβολικού τύπου κυλινδρικό σωλήνα (12) στο κέντρο του .  Μήπως άραγε το λεγόμενο αυτό πλάσμα είναι ο ΑΙΘΗΡ των αρχαίων ΕΛΛΗΝΩΝ ; Μήπως μπροστά μας ανοίγεται σήμερα η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ (ΠΕΜΠΤΗ ΟΥΣΙΑ) του ΑΡΙΣΤΟΥ - ΤΕΛΕΙΟΥ (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ) ; Μήπως μπορούμε πλέον αν αντιληφθούμε ότι ο ΑΗΡ  με το ΑΙΘΗΡ  , σαν ιδεογράμματα διαφέρουν κατά το Ι και Θ που κραδάζουν ΕΙ Θ = ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ; Δήλα δή είναι η διάσταση που κινείται ο Θεός και τα πνεύματά του ; H είσοδος του πλάσματος γίνεται από την περιοχή (18) των Φιλιππίνων (τσουνάμι , μουσώνες κλπ καιρικές διαταραχές) ενώ η έξοδός του γίνεται στο τρίγωνο των Βερμούδων (19) όπου παρατηρούνται συχνές μαγνητικές διαταραχές που προκαλούν εξαφάνιση πλοίων και αεροσκαφών. 

 

Μήπως τελικά αυτό το αόρατο ΠΛΑΣΜΑ που περιβάλει σε μεγάλη έκταση τον πλανήτη, είναι ο ΑΙΘΕΡΑΣ που τόσο πολύ αναφέρεται  από τους Ελληνες αρχαίους φιλοσόφους και τόσο πολύ περιφρονείται από τους σύγχρονους ερευνητές  ; Η μήπως δεν περιφρονείται , αλλά μυστικά άλλοι εργάζονται πάνω σε αυτό το φαινόμενο ; Μήπως το περίφημο πλέον πείραμα της Φιλαδέλφειας (ΗΠΑ 1944) με το οποίο δημιουργήθηκε πράγματι τηλεμεταφορά ύλης από άνοιγμα παραθύρου στο χρόνο με την αλληλεπίδραση τεσσάρων συγκλεινόντων μαγνητικών πεδίων δεν είναι και τόσο άσχετο με το φαινόμενο ; Γιατί άραγε επελέχθη η περιοχή ΦΙΛ + ΑΔΕΛΦΕΙΑ , το Ελληνικότατο όνομα της οποίας υποκρύπτει κάποιους ΦΙΛΟΥΣ και ΑΔΕΛΦΟΥΣ; Ποιους αδελφούς έψαχνε ο Αινστάιν (παρών στο πείραμα, συνοδευόμενος από το γνωστό μέντιουμ Εντγκαρ Κέυση) και η παρέα του ; Ποια σχέση έχει η άλλη Ελληνική ονομασία της γνωστής γειτνιάζουσας περιοχής της  πόλης των αγγέλων (LOS ANGELES)  με το πείραμα ; Τι άγγελους περιγράφει άραγε ; Γιατί να μη ξεχνάμε ότι σε αυτό τον πλανήτη έχουν εξορισθεί και οι εκπεσόντες και εκδιωχθέντες άγγελοι από τον ουρανό, οι δαίμονες (οι έχοντες εμμονή με το Δ, δηλαδή οι φθονούντες τον άνθρωπο) με τον αρχηγό τους αρχάγγελο εωσφόρο ή Βάαλ ή Δία ή σατανά ή μαμωνά ή διάβολο κλπ, διότι ο χώρος στην αναφορά αυτή δεν επαρκεί για τα υπόλοιπα 994 ονόματά του .. Γιατί τα παράθυρα στο χρόνο είναι το σύμβολο της νέας τεχνολογίας των υπολογιστών (η μία μεγάλη εταιρεία του χώρου των υπολογιστών) ενώ το δαγκωμένο  μήλο ( μήλο σημαίνει όχι βέβαιο το γνωστό φρούτο, αλλά το ΠΡΟΒΑΤΟ, αυτό στο οποίο εκεί - ΠΡΟ - , δηλαδή τοπικά, ο ουράνιος παράδεισος , ήταν ΒΑΤΟΣ ..) το σύμβολο της παρακοής του ανθρώπου στο Θεό του είναι το σύμβολο της άλλης μεγάλης υπερ-ατλάντιας εταιρείας του χώρου των υπολογιστών ;       

Η γη είναι μια γιγαντιαία ηλεκτρική μηχανή, με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία παντού γύρω μας.  Ζούμε σε μια θάλασσα ηλεκτρομαγνητισμού για την οποία οι περισσότεροι από μας δεν την σκέφτονται.  Για να αντισταθμίσει λοιπόν τη μεγάλη δόση ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, το σώμα αντιδρά με μια υπερδραστηριοποίηση των ιστών, που μπορεί να οδηγήσει μέχρι τον καρκίνο. Ο Hartmann μάλιστα ποσοστοποίησε τις έρευνές του, καταλήγοντας να πιστεύει ότι το 60% των περιπτώσεων ασθένειας οφείλονται στον τόπο και το χώρο κατοικίας. Αλλες παρατηρήσεις απέδειξαν ότι στους γεωπαθογόνους κόμβους υπάρχει αύξηση συγκέντρωσης του τόσο επικίνδυνου για την υγεία ραδόνιου, αλλά και ακτινοβολιών γάμα Γ. Την κίνηση του ραδόνιου, αλλά και άλλων επικίνδυνων πτητικών αερίων που προέρχονται από το υπέδαφος, διευκολύνει η ύπαρξη τεκτονικών ρηγμάτων και μικρότερων εδαφικών ρηγματώσεων, όπως τα υπόγεια ύδατα, η οποία δημιουργεί επίσης γεωπαθογόνους κόμβους.

Ο ίδιος (σχήμα 19) ο πλανήτης μας (10), είναι ένας νοητός μαγνήτης (14) και «μαγνητικός κομήτης», που περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του, γύρω από τον Ήλιο και γύρω από το Σύμπαν και κάθε κίνησή του συνοδεύεται από φαινόμενα μαγνητικής (22) και ηλεκτρικής επαγωγής, είτε στο έδαφος και τους ωκεανούς είτε στην ατμόσφαιρα και τη στρατόσφαιρα.   Ο ζωτικός μας χώρος βρίσκεται μέσα σε ένα φυσικό πεδίο ακτινοβολίας που περιλαμβάνει την κοσμική ακτινοβολία, τους «ηλιακούς και σεληνιακούς ανέμους» και την ακτινοβολία γήινης προέλευσης. Πρόσφατες μελέτες απέδειξαν ότι δεχόμαστε χωρίς σταμάτημα από το κέντρο του γαλαξία μας κύματα ακτινοβολιών, που ανακαλύφθηκαν χάρη σε εξαιρετικά ευαίσθητα ηλεκτρονικά όργανα. Αυτά τα κύματα οφείλονται στην κίνηση των άστρων και στις δυνάμεις με τις οποίες αυτά έλκονται ανάλογα με τη μάζα τους, την ταχύτητα περιστροφής τους και την απόστασή τους. Επηρεάζουν σημαντικά το γήινο μαγνητικό πεδίο και βρίσκονται  στη βάση των κοσμικών δονήσεων ή των λεγόμενων «σύνθετων ηλεκτρομαγνητικών δονήσεων».  Όλη αυτή η ενέργεια λοιπόν που περιβάλλει τη γη αποτελείται από επιμέρους στοιχεία:

α) την ακτινοβολία που προέρχεται από τη διάσπαση της ύλης, διαδικασία που απελευθερώνει ενέργεια (ραδιενέργεια),

β) την ηλιακή ακτινοβολία που φτάνει στη Γη,

γ) την κοσμική ακτινοβολία,

δ) τη γήινη ακτινοβολία, δηλαδή την ακτινοβολία που στέλνει προς το Σύμπαν η Γη, μέρος της οποίας απορροφά ένα τμήμα της ακτινοβολίας του Ήλιου.

Την ημέρα η Γη δέχεται περισσότερη ενέργεια από το Σύμπαν σε σχέση με αυτή που ακτινοβολεί προς αυτό ενώ τη νύχτα συμβαίνει το αντίθετο φαινόμενο.

ε) Τον ηλεκτρισμό της ατμόσφαιρας που μεταβάλλεται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

 

Πλανήτης Γή - Αυτά που ποτέ δεν θα μάθετε, γιατί απλά είναι καλά κρυμμένα

 

Όποιος μελετά προσεκτικά την Ελληνική μυθολογία αντιλαμβάνεται ότι η είσοδος του ενός άκρου αυτού του παραβολικού κυλινδρικού σωλήνα (σχήμα 19) είναι η ευρεία περιοχή της Ινδονησίας (18) και η έξοδός του εντοπίζεται αντιδιαμετρικά της γης στην περιβόητη από την αρχαιότητα περιοχή του τριγώνου των Βερμούδων (19).  Εκεί εντοπίζουμε βέβαια τα γνωστά από την Ελληνική μυθολογία ύδατα της ΣΤΥΓΟΣ με τα οποία πολέμησε ο Ηρακλής, ο οποίος τελικά διέφυγε σώος από την κατάσταση αυτή.  Το προσδιοριστικό του ονόματος Ηρακλής πιθανότατα να προέρχεται από τα λεκτικά συστατικά του ρήματος κλάω  κλώ και του αορίστου του ρήματος άρω - ήρα, που σημαίνουν (για τους νεοέλληνες) έθραυσα και σήκωσα. Η αναφορά είναι σαφής  στη διάσπαση των ενεργειακών πεδίων και την διαφυγή από αυτά της ψυχής κάποιου ανθρώπου. Η ρήση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού προς τον άνθρωπο  άρων τον σταυρόν σου..  που σημαίνει σήκωσε την ψυχή σου στον ουρανό παράδεισο, παραπέμπει σε καταστάσεις της ψυχής πνεύματος και όχι μόνο υλικού σώματος. Το λεγόμενο πείραμα της Φιλαδέλφειας με τη χρήση τεσσάρων κάθετων μαγνητικών πεδίων το 1945 κατέδειξε μέρος μόνο της υφής και ισχύος των μαγνητικών πεδίων. Έδειξε όμως στον άνθρωπο ότι με την χρήση τους ανοίγονται παράθυρα στο χωροχρόνο και δημιουργούνται χωροχρονικά ασυνεχή, όπως ακριβώς συμβαίνει στην συγκεκριμένη περιοχή των Βερμούδων.  Αυτή η μαγνητική διαταραχή ή έξοδος του πλάσματος μέσα από το υλικό σώμα της γης πιθανόν να δημιουργεί το θερμό ρεύμα του κόλπου το οποίο επιδρά επί του πολυτάραχου Ατλαντικού ωκεανού (ο άλλος ωκεανός, μη έχοντας τέτοιες βάναυσες μαγνητικές επιδράσεις χαρακτηρίσθηκε και ονομάσθηκε από τους προγόνους μας ως Ειρηνικός ωκεανός ) σε περιβαλλοντικό επίπεδο  και όχι μόνο. Το γεγονός ( ή μύθος) όμως ότι προσπάθησε ο άτλας με πονηριά να φορτώσει τον κόσμο αυτό στις πλάτες του Ηρακλή φανερώνει ότι ήταν οντότητα όμοια και ίση με τον Ηρακλή , από το τέχνασμα της οποίας ο τελευταίος δεν ξεγελάσθηκε..

Η πρόσφατη κλιματολογική αλλαγή στον πλανήτη και η εμφάνιση του φαινομένου των μουσώνων από την ευρύτερη περιοχή της Ινδονησίας στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ Ρουμανίας Αυστρίας και Ουγγαρίας και από τον Οκτώβριο του 2006 στην Ελλάδα -  φαίνεται πρόδηλα σαν αποτέλεσμα του τσουνάμι που έπληξε την ευρεία περιοχή που σχετίζεται όμως με την είσοδο του παραβολικού κυλινδρικού σωλήνα μετακίνησης του πλάσματος που περιβάλει τη γη. Μαγνητικά πεδία που αναπτύσσονται στην επιφάνεια όσο και εγγύς του φλοιού πάνω και κάτω της γης και δημιουργούν μεγάλες ενεργειακές δίνες, οφειλόμενες στους παραπάνω λόγους, είναι γνωστά από την αρχαιότητα σαν άορνες πέτρες δηλαδή μεγάλους βράχους πάνω από τους οποίους δεν υπερίπταντο όρνεα, δηλαδή μεγάλα πτηνά.  Αυτό σήμερα ξέρουμε ότι οφείλεται σε ισχυρότατα μαγνητικά πεδία που έχουν μετρηθεί και για άγνωστο λόγο αναπτύσσονται εκεί. Η πιο γνωστή άορνη πέτρα είναι αυτή της Ακροπόλεως στην Αθήνα. Είναι γνωστή η απαγόρευση πτήσεων αεροσκαφών από την ΥΠΕΑ πάνω από το βράχο αυτό. Επίσης γνωστή άορνη πέτρα είναι και αυτή στην οποία έδωσε την τελευταία μάχη του ο Μέγας Αλέξανδρος παρά τον Ινδό ποταμό.  Στην περιοχή αυτή πολλά περίεργα και εξώκοσμα έχουν συμβεί και καταγραφεί με αναφορές σε ύπαρξη χωρο χρονικών περασμάτων, σε ύπαρξη όντων μη γήινων και άλλων φαινομένων που έχουν καταγραφεί ακόμα και από ιστορικούς της αρχαιότητας (ο περίπλους του Αγαθαρχήδου) αλλά και από ανθρώπους της χριστιανικής εκκλησίας, όπως ο Όσιος Ανδρέας ο επιλεγόμενος Σαλός, από τον οποίο διέφυγαν της πυράς όλα τα περίεργα που συνέβησαν εκεί και είναι σε μας σήμερα γνωστά. 

 Στη σημερινή εποχή είναι κοινό μυστικό ότι όλοι αυτοί οι μικροί χριστιανικοί ναοί που έχουν κτισθεί σε απίθανες κορυφές βράχων και ορέων αποτελούν φραγή σε όχι θετικής μορφής ενέργειες ή χωροχρονικά περάσματα κατ άλλους που δεν πρέπει οι σκοτεινές δυνάμεις του σύμπαντος να διαβούν. Οι ναοί αυτοί ή ξωκλήσια κατά το κοινώς λεγόμενα, όπως αναφέρουν αυτοί που τα δόμησαν, έγιναν όχι από ανθρώπινη επιταγή ή επιθυμία και αναφέρονται στον γνωστό Αγιο προφήτη Ηλία, που κατά την χριστιανική πίστη έχει μεταφερθεί και ζει στον ουρανό και θα επιστρέψει στον κόσμο εν ευθέτω χρόνο για να πολεμήσει τον αντίχριστο.

Αλλη μορφή ενέργειας που φαίνεται να περιπλέκει τα πράγματα εκτός από τα γνωστά μαγνητικά πεδία είναι τα σχετικά εσχάτως ανακαλυφθέντα μορφογενετικά πεδία , τα οποία  είναι ενεργειακά πεδία που  σχηματίζονται από τα κβάντα, διέπονται δε από νόμους που τελευταία προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει η νέα επιστήμη της κβαντομηχανικής. Το φάσμα του κβαντικού πεδίου δεν είναι ορατό από τον άνθρωπο.  Μια απλή μορφή του είναι η λεγόμενη ζώνη βιοενεργιακού πεδίου που αναπτύσσεται γύρω από το ανθρώπινο σώμα και που προκαλείται από την διαρκή κίνηση των ηλεκτρονίων του ανθρώπινου οργανισμού τα οποία δημιουργούν διαφορά δυναμικού κυμαινόμενη από +7,5 mv  έως7,5  mv. Σχετική φωτογραφία ανθρώπου (15) στην οποία το πεδίο (16) αυτό (εστιγμένη γραμμή) είναι ευδιάκριτο σας παρουσιάσαμε στην αρχή .  Η φωτογραφία  έχει ληφθεί από έναν εκ των δύο εφευρετών, κάπου στην Ελληνική επικράτεια, με χρήση κοινής φωτογραφικής μηχανής 4 megapixels το 2002.

Τα μορφογενετικά πεδία σχετίζονται με το πλάσμα, το οποίο θεωρείται ως η Πέμπτη  κατάσταση της ύλης, τελείως διακριτή και διαφορετική από τα στερεά, τα υγρά και τα αέρια, είναι καυτό, ιονισμένο, υλικό σαν αέριο. Η διεθνής επιστημονική κοινότητα θεωρεί ότι το πλάσμα αποτελεί περισσότερο από το 99% του ορατού κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των αστεριών, γαλαξιών και γενικά τα γνωστά ηλιακά συστήματα. Ίσως το πλάσμα να έχει να κάνει με τον αιθέρα, υλικό για το οποίο μιλούσαν πολύ οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι.   Από τις διάφορες αντιδράσεις του πλάσματος παράγονται Φωτόνια 'κατευθείαν' σε αντιδράσεις στο πλάσμα quark­ - γλουονίων, όπως αυτά που παράγονται στις εξαϋλώσεις των quark  αντι quark, και θεωρούνται πως είναι ένα ισχυρό διαγνωστικό εργαλείο για την παρουσία τους καθότι τα μορφογενετικά πεδία είναι τελείως αόρατα και δια τούτο δύσκολα προσδιορίζονται.

Είναι ευρύτατα γνωστό ότι με τη χρήση πλάσματος έχουν επιτευχθεί πολλά αποτελέσματα και από τους επιταχυντές ηλεκτρονίων, καθότι τα ηλεκτρικά πεδία που αναπτύσσονται εκεί είναι της τάξης των εκατοντάδων gigavolt ανά μέτρο.  Η αρχή λειτουργίας τους επιτυγχάνεται με τη διέγερση σχετικιστικών κυμάτων πλάσματος. Πρόκειται για πιστοποιημένες επιστημονικά χωροχρονικές ταλαντώσεις, εξαρτώμενες και από την πυκνότητα του πλάσματος, το οποίο διεγείρεται συνήθως με λέιζερ υψηλής έντασης. Γνωστό είναι επίσης σήμερα ότι τα επονομαζόμενα strange quarks (ή αντιquarks) που παρατηρήθηκαν σε πειράματα δημιουργούνται συνήθως από τις κινητικές ενέργειες των συγκρουόμενων πυρήνων της ύλης. Μία ιδιαίτερη κατηγορία ασθενών ενεργειακών δινών ή μαγνητικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων είναι και αυτά που φέρουν την ονομασία γεωπαθογόνοι κόμβοι από τον μεγάλο μελετητή γερμανό καθηγητή και μελετητή του φαινομένου HARTMANN.

Για την επίδραση των πεδίων αυτών στον άνθρωπο, την αλληλεπίδρασή τους με τα ισχυρά και ασθενή μαγνητικά πεδία ελάχιστα γνωρίζουμε.  Μας είναι γνωστό βέβαια ότι η παρατεταμένη έκθεση σε πολύ χαμηλά ηλεκτρομαγνητικά πεδία ανάλογα με αυτά που εκπέμπονται από συσκευές όπως οι στεγνωτήρες μαλλιών, τα ηλεκτρικά ξυραφάκια και οι ηλεκτρικές κουβέρτες, είναι δυνατόν να προκαλούν βλάβες στο DNA των εγκεφαλικών κυττάρων. Φαίνεται επίσης ότι οι βλάβες που προκαλούνται στα εγκεφαλικά κύτταρα από έκθεση στα μαγνητικά πεδία για μικρά χρονικά διαστήματα, συσσωρεύονται και έχουν διαχρονικά αθροιστικό αποτέλεσμα. Οι σημαντικές αυτές διαπιστώσεις που αναζωπυρώνουν το επίμαχο θέμα των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, προκύπτουν από εργαστηριακή έρευνα από επιστήμονες του πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον.  Από τη μελέτη των παραπάνω διαφαίνεται η νηπιακή γνώση της ανθρωπότητας πάνω στην επίδραση αλλά και την πραγματική υφή των ισχυρών και ασθενών μαγνητικών πεδίων που συγκρατούν το σύμπαν. Οι ερευνητές υπέβαλαν πειραματόζωα σε μαγνητικά πεδία χαμηλής έντασης των 60 hertz για 24 και 48 ώρες. Το DNA των πειραματόζωων έδειξες βλάβες στις 24 ώρες και ακόμη περισσότερες στις 48 ώρες.  Επίσης η έκθεση στα μαγνητικά πεδία έδειξε ότι αύξανε την απόπτωση των εγκεφαλικών κυττάρων. Η απόπτωση είναι ο μηχανισμός με τον οποίο ένα κύτταρο αυτοκαταστρέφεται διότι το ίδιο δεν μπορεί να επιδιορθώσει τις βλάβες που έχει υποστεί. Σε προηγούμενες έρευνές τους, οι επιστήμονες του πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον είχαν βρει ότι με μαγνητικά πεδία 10 φορές πιο έντονα και με έκθεση μόνο δύο ωρών, παρουσιάζονταν στα κύτταρα ανάλογες βλάβες. Σε συνδυασμό οι δύο εργασίες τους αποδεικνύουν ότι η αρνητική επίδραση των μαγνητικών πεδίων είναι συσσωρευτική και αθροιστική.

Υπάρχουν όμως και τα σχετικά άγνωστα  στον άνθρωπο μαγνητικά πεδία. Η επιρροή των μαγνητικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων, ανεξάρτητα των αιτίων που τα αναπτύσσουν και τα συντηρούν, είναι πολύ σημαντική στην ανθρώπινη ύπαρξη, προκαλούσα διάφορες παθολογικές αλλά και ψυχολογικές επιδράσεις.

Όπως προαναφέραμε ο άνθρωπος βιώνει ένα τεράστιο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, που είναι το αποτέλεσμα των συνεχών ανταλλαγών ενέργειας μεταξύ του πλανήτη  μας και του κοσμικού Σύμπαντος. Κάθε ανθρώπινο ον, όπως άλλωστε και κάθε μορφή ζωής (τεχνική Kirlian), είναι μια νοήμων ηλεκτρομαγνητική μηχανή, ένας δέκτης, ένας συμπυκνωτής, ένας μετατροπέας και ένας ευαίσθητος πομπός άγνωστων ενεργειών και δυνάμεων του σύμπαντος.

Σύμφωνα με τον κο Δημήτριο Τσανάκα, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών,  δεν είναι η υψηλή τάση ή η μεγάλη ένταση του ρεύματος τα μεγέθη που θα μπορούσαν να έχουν επίπτωση στον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά το ηλεκτρικό και το μαγνητικό πεδίο. Τα δύο αυτά πεδία εξαρτώνται από πολλές παραμέτρους. Μικρές εντάσεις ρεύματος σε συνδυασμό με μικρές αποστάσεις, όπως είναι οι αποστάσεις μεταξύ ηλεκτρικών συσκευών και ανθρώπων στα σπίτια, προκαλούν μαγνητικά πεδία, τα οποία είναι πολλές φορές μεγαλύτερα από εκείνα που οφείλονται στις εναέριες γραμμές, όπου υπάρχουν μεγάλες εντάσεις αλλά και μεγάλες αποστάσεις.

Και από τα μονοφασικά συστήματα δημιουργούνται εναλλασσόμενα ηλεκτρικά και μαγνητικά πεδία. Τα χαμηλόσυχνα μαγνητικά πεδία διαπερνούν πρακτικά χωρίς παραμόρφωση τα μη μαγνητικά υλικά.

Γνωρίζουμε σήμερα ότι υπάρχει παραμόρφωση ομογενούς ηλεκτρικού πεδίου εντάσεως λόγω της ηλεκτρικής αγωγιμότητας του ανθρωπίνου σώματος. Στην κεφαλή του ανθρώπου εμφανίζεται η μέγιστη ένταση ηλεκτρικού πεδίου όπου η ένταση του ομογενούς πεδίου. Απόλυτα λογικό άλλωστε καθότι εκεί τοποθετείται από τους ορθόδοξους πατέρες ο νούς (Αδάμ ή άρσεν) του ανθρώπου. Παραμόρφωση εμφανίζεται επίσης στις ισοδυναμικές γραμμές, παρουσιαζόμενης διαφοράς δυναμικού μεταξύ της κεφαλής και των ποδιών του. Σε αντίθεση προς το ηλεκτρικό πεδίο όμως το μαγνητικό πεδίο φαίνεται να διαπερνά τον ανθρώπινο οργανισμό χωρίς παραμόρφωση !

Πως όμως αλληλεπιδρά ο άνθρωπος σαν ένα σύνολο υλικού σώματος που έχει φυσική μάζα και του πνευματικού αντίστοιχου (νούς αδάμ και εύα ψυχής) στους δύο παράλληλους κόσμους ; Αν κάνουμε μια σύντομη αναφορά στο Ευαγγέλιο και πιο συγκεκριμένα στην παραβολή του πτωχού Λαζάρου και του πλουσίου θα παρατηρήσουμε την ύπαρξη δύο επιπλέον κόσμων πλην αυτού που με τις υλικές μας αισθήσεις αντι λαμβανό μεθα (δηλαδή λαμβάνουμε αντί μετά . Αντί τίνος λαμβάνουμε και γιατί μετά ; μα φυσικά ένεκα του πρωπατορικού αμαρτήματος και της πτώσης του ανθρώπου πνεύμα από τον άυλο ουρανό στον υλικό κόσμο. Το μεγαλείο της Ουράνιας νοηματικής, μεταφορά της οποίας φαίνεται ότι μάλλον είναι η Ελληνική διά λεκτος, είναι ξεκάθαρο εδώ.   Δυστυχώς ο πτωτικός άνθρωπος αδυνατεί μετά 7.500 χρόνια ύπαρξής του σε αυτή εδώ την πλάνη (πλανήτης ή πλανήτις = πλάνη + τις = κάποια πλάνη) να καταλάβει την συνεχή αλληλεπίδραση ύλης πνεύματος και ύλης - αντιύλης.  Ολη η κοσμοθεωρία των ιδικών μας προγόνων στηριζόταν ανέκαθεν στην ύπαρξη του αιθέρα, την πεμπτουσίαν = 5η ουσία , κατά τον άριστον το σώματέλειον το πνεύμα (Αριστοτέλη).  Γιατί κανείς άραγε δεν ασχολήθηκε με τον αιθέρα ; Γιατί ο όρος αιθερικά πέρασε στη δική μου γενιά σαν ταυτόσημη ύπαρξη δαιμόνων και μόνο ; Είναι άραγε ο αιθέρας ο ξηρός και άνυδρος τόπος που αναφέρεται στα Ευαγγέλια, ο χώρος ή πεδίο δηλαδή στο οποίο δεν υπάρχει Θεική ουσία ή Θεός ή το Αγιο Πνεύμα και στον οποίο δρουν μόνο δαίμονες και κακά αρπακτικά ψυχών πονηρά πνεύματα (λύκοι);  

Ποια είναι άραγε η διαχωριστική γραμμή ουρανού-κόσμου η χάσμα την οποία ο μετανοήσας Ιακώβ διέρχεται (εκ του Αδη εις τον υλικό κόσμο ) και εκεί νικά με την ειλικρινή του  ΜΕΤΑ-ΝΙΑ από την πράξη του να παραπλανήσει τον ΠΑΤΗΡ = ΘΕΟ,  μετονομαζόμενος (κάθαρση) υπό του αγγέλου εις ΙΣΡΑΗΛ; Είναι η μη διαπερατή γραμμή των φερομένων ως παραλλήλων κόσμων, η ΜΑΤΡΙΞ η σωστότερα προθαλάμων παραδείσου (κόλποι του Αβράμ) και κολάσεως , των ΙΛΙΣΙΩΝ ΠΕΔΙΩΝ των αρχαίων ΕΛΛΗΝΩΝ όπως ακριβώς περιγράφονται εις την του πτωχού ΛΑΖΑΡΟΥ παραβολών του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ; Πως το πνεύμα ή σωστότερα ψυχή του Λαζάρου επικοινωνεί από τους κόλπους του Αβραάμ ή προ-παράδεισο με την ψυχή του πλουσίου στην προ-κόλαση αλλά δεν μπορούν να πλησιάσουν η μία την άλλη ; Πως η μία ψυχή καίγεται και η άλλη δροσίζεται ; Είναι σαφέστατο ότι αυτοί οι δύο χώροι - πεδία είναι εδώ κάτω μαζί με τον υλικό κόσμο στη περιοχή που δεν μπορούν να αντιληφθούν οι ανθρώπινες αισθήσεις. Επίσης από διάφορες πάμπολες μεταθανάτιες εμπειρίες μας είναι γνωστό ότι όσες ψυχές εν ζωή επισκέφθηκαν τον παράδεισο και επανήλθαν στον υλικό κόσμο, διήλθαν μέσα από επτά σφαιρικούς χώρους πριν φθάσουν εκεί. Κάπου στο Ευαγγέλιο άλλωστε ο Κύριος Ιησούς Χριστός αναφέρει περί των 7 γλωσσών.

Και αν κάποιοι εξ υμών συνεχίζουν να πιστεύουν ότι είναι μόνοι στο σύν παν ας μας εξηγήσουν την παρουσία στην παρακάτω φωτογραφία του αόρατου αυτού πλάσματος που ο ένας εκ των δύο εφευρετών κληρονόμησε κατά επίσκεψή του την προηγούμενη ημέρα στο Κορύκειο άντρο ή σπήλαιο του Απόλλωνα στους Δελφούς όπου φαίνονται δεκάδες τέτοια αόρατα σε γυμνό μάτι πλάσματα να αιωρούνται. 

 

Ο Αγνωστος Πόλεμος

Γνωρίζοντας τον πόλεμο που γίνεται στην ομάδα των δύο Ελλήνων εφευρετών που έχουν  αναπτύξει τις παραπάνω συσκευές, τις καταστάσεις και απειλές που λειτουργούν εναντίον τους τόσο στον Ελλαδικό χώρο όσο και στην αντίπερα του Ατλαντικού πλευρά, θα προσθέσω λίγα λόγια θεωρητικά δι ημάς αλλά προσδιοριστικά δι υμάς πνευματικοί νταβαζίδες και προαγωγοί των σκοπών και στόχων της πόρνης Βαβυλώνος της μεγάλης (Ιωάννου Αποκάλυψις).

Στο τεύχος 88  του περιοδικού STRANGE (Μάιος 2006) είχα αναφερθεί με άρθρο μου σε Ελληνικά όπλα και εφευρέσεις που αναπτύχθηκαν στην Ελλάδα (http://www.geoment.e-e-e.gr/publication1.htm) από την ίδια ομάδα και κατέληξαν σε  εταιρείες του  εξωτερικού γιατί δεν βρήκαν καμία απολύτως αποδοχή σε αυτό εδώ τον τόπο. Είχαμε υποσχεθεί ότι θα επανέλθουμε με περισσότερα στοιχεία και μέρος αυτής της υπόσχεσης εκπληρώνουμε, κόντρα στην αναλγησία, αδιαφορία και τον εθνικά επικίνδυνο δημοσιουπαλληλισμό .

Ακολούθησε και δεύτερο άρθρο, με τίτλο Οπλα κατευθυνόμενης ενέργειας στην Ελλάδα στο περιοδικό Μυστική Τεχνολογία και Χαμένη Επιστήμη, τον Ιανουάριο του 2007, αλλά στου κουφού την  πόρτα όσο θέλεις βρόντα.. (http://www.geoment.e-e-e.gr/publication2.htm) που έλεγαν και οι παπούδες μας.

Ονομάζομαι Ευστάθιος Ε. Στρωματιάς και αναφέρθηκα, όσο πιο απλά μπορούσα, σε μία σειρά εφευρέσεων ικανών να ταράξουν τα θολά νερά σε μια τεράστια σειρά πεδίων εφαρμογής στον πλανήτη αυτό.  Όπως ήδη προανέφερα οι εφευρέσεις έγιναν στην Ελλάδα, από δύο Έλληνες επιστήμονες και είναι νόμιμα κατοχυρωμένες στο αρμόδιο όργανο τεχνολογικής και βιομηχανικής πιστοποίησης της χώρας, τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

Μία πρώτη, αναφορά για τις τεχνολογίες αυτές έγινε από τον ιδρυτή και πρόεδρο του Πυθαγόρειου Ολυμπιακού πανεπιστημίου, κο Αθανάσιο Ζερμπίλη, στην γνωστή και μεγάλης ακροαματικότητας τηλεοπτική εκπομπή Οι πύλες του ανεξήγητου με αντικείμενο συζήτησης την ομάδα Ε, και μόνο για να αντικρουσθεί η επιμονή κάποιων υπέρ-Ελλήνων, στο ότι η Ελλάδα δεν παράγει γνώση και τεχνολογία.    

Για την τύχη των παραπάνω εφευρέσεων, όταν αυτές προτάθηκαν να δοθούν αφιλοκερδώς για ανάπτυξη και εκμετάλλευση στο Ελληνικό Υπουργείο Εθνικής Αμυνας ίσως θα ήταν καλλίτερα να μη αναφερθούμε .  Εκεί αρμοδίως φαίνεται να δηλώνουν αναρμόδιοι.

 Βέβαια αυτές οι προηγμένες τεχνολογίες για να εφαρμοσθούν απαιτούν Έλληνες με προηγμένη σκέψη, γνώση της πραγματικής ιστορίας των Ελλήνων, του τεράστιου φορτίου ευθύνης που κουβαλούν,  γνώσης ασύμβατων μεθόδων διεξαγωγής έρευνας και πολλά άλλα στα οποία καλλίτερα θα ήταν να μη αναφερθούμε... Προ παντός όμως απαιτούν ανιδιοτέλεια, τόλμη και καθαρή σκέψη απαλλαγμένη από κάθε  λογής σημερινό σκοτεινό πειρασμό. Βλέπετε οι τεχνολογίες που η ομάδα χρησιμοποιεί δεν υπάρχουν καταγεγραμμένες στα επιστημονικά τεχνικά εγχειρίδια των εταιρειών της παγκόσμιας πλουτοκρατίας που πλασάρονται απλόχερα, όπως και τα αντίστοιχα προσπέκτους των εταιρειών πώλησης τέτοιου υλικού.  Φαίνεται αδιανόητο πως από δύο μη ραδιενεργά υλικά μπορεί χωρίς κίνηση, θέρμανση ή άλλη εξωτερική παροχή ενέργειας να παράγεται ενεργειακό κύμα ικανό να εκτρέπει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία σάρωσης ανίχνευσης (προηγμένη τεχνολογία STEALTH). Ίσως για αυτό το λόγο αρνούμεθα στον τόπο μου να κατανοήσουμε την εφευρετικότητα και νοημοσύνη του ίδιου μας του νου. Αλλοι ψάχνουν το DNA των Ελλήνων και τα ευαίσθητα χαρακτηριστικά του (αλήθεια τι γίνεται με τη σχετική έρευνα κάποιου καλού φίλου στον Δημόκριτο επί του θέματος ; Έμαθαν οι  αγονιούντες χρηματοδότες  γιατί συγκεκριμένο χαρακτηριστικό του γονότυπου των άλλων ανθρώπων δεν υπάρχει στο γονότυπο των Ελλήνων ; ) και άλλοι ψάχνουν στην Ελληνική διάλεκτο (Μουσαίος , Ίβυκος κλπ). Εκεί τίποτα δεν υπάρχει για να βρουν. ΄Αλλωστε αναφέρθηκε από το Μέγα Αυτογνώστη του έσω πνεύματός του,  Σωκράτη (τα ΕΣΩ  ΚΡΑΤΩ) προ αιώνων. Εν ΟΙΔΑ ότι ουδέν οίδα, ελάλησε τότε. Δεν είπε έν έγνωσα ότι ουδέν έγνωσα. Η παραπέρα ανάλυση θα οδηγούσε κάποιους από τους επίγειους ανθρωποσκώληκες σε θύρες που δεν πρέπει να διαβούν και ως εκ τούτου εδώ περατώνεται αυτή η ανάλυση. Οι έχοντες γνώση και επίγνωση θα αντι ληφθούν τα δέοντα. Δια τους έτερους υπάρχει η ανάμνηση της πτώσης του ανθρώπου από τον πνευματικό κόσμο στην ύλη, η νέα εποχή της παράβασης της Β Ρ ώσης του ιερού ξύλου (Hollywood) και τα παραμύθια που μας σερβίρουν. Αυτοί αναμένουν τους άνδρες του δία και τους μετεωρίτες που τους απειλούν.  Λες και ο Θεός θα έφτιαχνε το τελειότερο δημιούργημά του για να το αφανίσει κτυπώντας το με μια πέτρα . Προσωπικά δε με εντυπωσίασε το ότι ακόμη και αυτό έχει προβληθεί από τους αθεόφοβους εργάτες του  ιερού ξύλου στην κινηματογραφική ταινία Αρμαγεδών.

 Ένας φίλος έφυγε πριν λίγο καιρό για τις εγκαταστάσεις της ΝASA.  Φέρεται ως ο εφευρέτης της ηλεκτρονικής θεωρίας του χάους. Στην Ελλάδα φτωχοζούσε κάνοντας περιοδικά και περιστασιακά μαθήματα σε μικροιδρύματα για να επιβιώσει. Ο γνωστός πνευματικός νταβατζής του περίμενε την κατάλληλη ώρα για να τον προσεγγίσει. Όταν έφθασε το πλήρωμα του χρόνου  φρόντισε να του προσφέρει ένα παχυλό συμβόλαιο της τάξης των 1.500.000 δολαρίων για να μεταφέρει την τεχνολογία του στη χώρα των νεοατλάντων. Κύριε καθηγητά μου από τα παλιά, ξέρω καλά το έργο και το ρόλο σου στον

τόπο αυτό και τις υπηρεσίες που προσφέρεις στην ΄πόρνη Βαβυλώνα,  όπως άλλωστε και κάποιοι άλλοι Έλληνες... Μη ξύνεις πολλές πληγές, γιατί από κάποια θα αιμορραγήσεις.  Προ οκταετίας είχα ένα φίλο, Μακεδόνα την καταγωγή.  Μεγάλος νους, αστραφτερός και οξύς ταυτόχρονα.  Ένα απόγευμα του Ιουλίου του 1998 με κάλεσε στο εργαστήριο που εργαζόταν, σε κάποιο γνωστό ΑΕΙ κάπου στη Θεσσαλονίκη. Εκεί είδα με τα μάτια μου το πρώτο κανόνι ήχου. Ικανό να γκρεμίσει τοίχους και να διατρήσει χάλυβα. Κοίταζα εκστασιασμένος για πολλά λεπτά το μακρύ εκείνο περίεργο κατασκεύασμα ..  Κάποια στιγμή μετά έμαθα ότι έφυγε για τον ειδικό λόχο κάπου στη Γαλλία για να εργασθεί πάνω σε ανάπτυξη σχετικών όπλων.. Πριν λίγο καιρό σε κάποια Ελληνική στρατιωτική επιθεώρηση κυκλοφόρησε το πρώτο Γαλλικό άρμα μάχης που έφερε κανόνι ήχο σαν κύριο όπλο του στον πύργο του..  Κάπως έτσι γίνεται η μεταφορά τεχνογνωσίας από την Ελλάδα σε τρίτους.  Η Ελλάδα λειτουργεί εδώ και χρόνια σαν ένα θερμοκήπιο τεχνολογικών νοών  από τους οποίους προκύπτει γνώση απαραίτητη για την υπεροπλία άλλων.. ίσως και να είναι αυτός ο λόγος που δεν μας έχουν ακόμη εξαλείψει από τον πλανήτη.  Ίσως να έχει σχέση και με τις πολιτικές των εκάστοτε Ελληνικών κυβερνήσεων στο θέμα παιδεία.  Τη σταθερή πορεία προς το αλλοπρόσαλλο , το παρά  λογο , το ακατανόητο, το αδιέξοδο.  Σκεφθείτε ... Προβληματισθείτε . Συγκρίνετε . Επειδή στην Ελλάδα που γέννησε τόσα φωτεινά πνεύματα, και κάποιοι προσπαθούν να μας δια-σκεδάσουν και γαλουχήσουν με τα θέατρα σκιών και τον συμπαθή κατά τα άλλα χαρακτήρα του καραγκιόζη, μάλλον τίποτα από όλα όσα ανα γνώσατε δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί.  Ας περάσει λοιπόν κάποιο πνευματικό μήνυμα, όχι σαν δια-πίστωση (όσοι ΠΙΣΤΩΝΟΥΝ τα λάθη τους στο ΔΙΑ απλά στρουθοκαμηλίζουν) αλλά σαν πράξη εφαρμογή της αιτίας διαφοροποίησης του ΈΛ-ληνα πνεύμα από τον ΚΑΙΝ ύλη, την μη κατανοητή για την συντριπτική πλειονότητα του πλανήτη ειδοποιό διαφορά.. Αν αναστρέψουν τα ιδεογράμματα της ΚΑΙΝ ίσως δουν τον τρόπο. Αλλά το να μάθει να ΝΙΚΑ κανείς ίσως τον οδηγήσει να αντιμετωπίσει τον ίδιο του τον εαυτό. Και δεν αναφέρομαι βέβαια στο υλικό υπαρκτό τμήμα του εαυτού του. Το να μάθει κανείς να περπατά με το κεφάλι ίσως για κάποιους να είναι απλό και πραγματοποιήσιμο. Η αντιστροφή της πνευματικής τους ροπής όμως είναι απίστευτα δύσκολη, όχι όμως αδύνατη.  Τα υπόλοιπα για όσους αντέχουν υπάρχουν με σαφήνεια στο κεφάλαιο ιγ της του Ιωάννου Αποκάλυψις . Όλοι οι άνθρωποι κρύβουμε τον ΑΒ-ΕΛ (Νού ή Αδάμ ή Κάδμο ή άρρεν ή άρσεν ή άνδρα) και τον ΚΑ-ΙΝ (ψυχή ή Εύα ή θήλυ ή γυνή) μέσα μας. Το θέμα είναι πως θα καθαρίσουμε αυτά τα δύο πνευματικά αντίρροπα στοιχεία (γιν και γιάν κατά τους ανατολικούς) απομονώνοντας το ΕΛ από το ΑΒΕΛ και το ΙΝ από το ΚΑΙΝ και να επανενώσουμε το ΕΛΙΝ, εκδιώκοντας το ΚΑΑΒ.  Μη μας ξενίζει η γραφή του ΕΛΙΝ και όχι ΕΛΛΗΝ διότι η αναφορά αφορά το φυσικό υλικό (κραδασμικό) πρώτο, εμφαίνον, επίπεδο της Ελληνικής συμπαντικής νοηματικής ιδεογραματικής και όχι το δεύτερο (ιδεογραμματικό νοηματικό) επίπεδο.  Τέτοιες προσεγγίσεις - δευτέρου επιπέδου - η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμη έτοιμη να αποδεχθεί. Πόσο μάλλον να αποδεχθεί τα υπόλοιπα 5 επίπεδά της (οι 7 γλώσσες του Κυρίου. ).  Όσον αφορά το άλλο στοιχείο, το οποίο αφορά την ύλη, το ΚΑΑΒ δεν γνωρίζω αν αποτελεί σύν-πτωση το ότι η ονομασία κραδασμικά φαίνεται να προκαλεί  τον ίδιο κραδασμό με το όνομα του γνωστού μαύρου λίθου τον οποίο οι μουσουλμάνοι στην Μέκκα λατρεύουν ως θεόσταλτο. 

Όλοι αυτοί που πολεμούν αυτόν τον Ιερό τόπο καλό θα ήταν να διαβάσουν τα έργα και το βίο του Έλληνα ήρωα Λόρδου Βύρωνα, να προσπαθήσουν να προσεγγίσουν το ακατανόητο και μοναδικό  για τα παγκόσμια χρονικά, ρεύμα του ενεργού φιλελληνισμού και την αφύπνιση - έγερση του Έλληνα πνεύμα στα 1821  και ίσως κατα λάβουν.  Τι να πεί όμως κανείς όταν διαπιστώνει ότι η ίδια η πρόεδρος της εταιρίας νταβατζή που σαμποτάρει την επιστημονική ομάδα είναι Ελληνικής καταγωγής ; Αλλά μήπως και η πόρνη Βαβυλών δεν απεικονίζεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη κρατώντας ποτήριον, γέμον υγρού ακαθάρτου  εκ του οποίου έπιαν όλοι οι βασιλείς την προσκύνησαν ;  

 Πώς να λάβεις όμως όταν δεν ζητάς ; Πώς να περάσει η συν-παντική γνώση όταν κρατάς τις θύρες κλειστές ; Σαν καλός, μη κρυψίνους, μέσος Έλληνας θα έλεγα απλά ότι η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ είναι ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ.  Και αυτό το τελευταίο αν ενεργοποιηθεί είναι ένα υπερόπλο που όμοιό του ο θεός δεν έχει δημιουργήσει στο σύν-παν.  Κλείνοντας αυτές τις γραμμές εύχομαι στον καθένα μας να προσπαθήσει να σπάσει (ΕΛΛΗΝΙΚΟ :  κλάω -κλώ , ο θραύων αποκαλείται και ΚΛΕΑΣ - ΚΛΗΣ) τον πνευματικό δεσμό ΑΒΕΛ ΚΑΙΝ και να σηκώσει (ΕΛΛΗΝΙΚΟ : άρω , αόριστος ΗΡΑ ) στο ΕΛ το ΙΝ , όπως όχι και τόσο μυθικός ήρωας ΗΡΑ -ΚΛΗΣ φαίνεται να έκανε πολλές χιλιετίες πριν από μας τους έξυπνους και σοφούς. Μήπως όλοι μας κρύβουμε ένα Ηρακλή μέσα μας ; Μήπως τελικά η οδός της αρετής είναι η ίδια η αλήθεια ; Αλλωστε αυτός που πρώτος έχει μιλήσει λεπτομερώς και διεξοδικά για την πνευματική επανένωση και τελική θέωση  του ανθρώπου ήταν ένας ΈΛΛΗΝΑΣ, ένας Αθηναίος πρόγονός μας, ο Διονύσιος ο Αρειοπαγίτης.

Θα κλείσω με μία ευχή υπό τύπο πρότασης. Ας ενεργοποιήσουμε επί τέλους το συν-θετικό πνεύμα με το οποίο ο Έλλην μεγαλούργησε και φιλοσόφησε βαθιά και ας ξεχάσουμε την δήθεν Καρτεσιανή αφαιρετική λογική που στην ουσία προωθείται έντεχνα από κάποια σκοτεινά ιερατεία (Μυστικές εταιρείες,  εκδόσεις Αρχέτυπο) που σκαλίζουν την Ελληνική γλώσσα και φιλοσοφία, χωρίς τα απαιτούμενα εργαλεία, τα όπλα του φωτός. 

Ζητώ ταπεινά συγνώμη αν στις αναφορές μου στην παρατεθείσα βιβλιογραφία αδίκησα κάποιους συγγραφείς, μη παραθέτοντας τα ονόματά τους.  Αλλωστε η κοινοκτημωσύνη της ΓΝΩΣΗΣ είναι αρετή που ελευθερώνει το πνεύμα και το σηκώνει αβαρώς προς την ΑΛΗΘΕΙΑ.  

 

Βιβλιογραφία

1. Πρακτικά ημερίδας εθνικού ιδρύματος ερευνών: επιδράσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην υγεία: μύθοι και πραγματικότητα (1-6-2005) με θέμα : τα ηλεκτρικά και μαγνητικά πεδία γραμμών, υποσταθμών και συσκευών ηλεκτρικής ενεργείας ως περιβαλλοντικοί παράγοντες, του Δημήτριου Τσανάκας, Καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών.

2.  International Radiation Protection Association/ International Non-Ionizing Radiation Committee, IRPA/ INIRC (1990): Interim Guidelines on limits of exposure to 50/60 Hz electric and magnetic fields. Health Physics January 1990; 58 (No1): 113-122.

3.  ICNIRP Guidelines, International Committee for Non-Ionizing Radiation Protection: Guidelines for limiting exposure to time-varying electric, magnetic and electromagnetic fields (up to 300GHz), Health Physics, April 1998; 74 (No 4): 494-522.

4.  National Radiological Protection Board, NRPB: Board statement on restrictions on human exposure to static and time varying electromagnetic fields and radiation. Nov. 1993; 4 (No 5), Hilton, Great Britain.

5.  NRPB Review of the scientific evidence for limiting exposure to elctromagnetic fields (0300 GHz). Doc. NRPB 2004; 15 (3): 1-215.

6.    CENELEC ENV 50166-1: Human exposure to electromagnetic fields. Low - frequency (0 Hz to 10 kHz), January 1995.

7.  Verordnung zur Durchführung des Bundes-Immissionsschutzgesetzes (Verordnung über elektromagnetische Felder - 26. BImSchV) vom 16.Dezember 1996 (BGBl I S.1996).

8.   Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Σύσταση του Συμβουλίου της 12ης Ιουλίου 1999 περί του περιορισμού της έκθεσης του κοινού σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία (0Hz300GHz), 1999/519/ΕΚ, Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, L199, σελ. 5970, 30/7/1999.

9.   Κοινή Υπουργική Απόφαση, Αριθμός 3060 (ΦΟΡ) 238, ΦΕΚ 512 / Β / 25.04.02: «Μέτρα προφύλαξης του κοινού από τη λειτουργία διατάξεων εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων».

10.  Οδηγία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Περί των ελαχίστων προδιαγραφών υγείας και ασφάλειας όσον αφορά στην έκθεση των εργαζομένων σε κινδύνους προερχόμενους από φυσικούς παράγοντες (ηλεκτρομαγνητικά πεδία),Οδηγία 2004/40/ΕΚ, Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, L159, σελ. 126, 30/4/2004.

11.  ICNIRP: General approach to protection against non-ionizing radiation. Health Physics 2002; 82 (4): 540-548.

12.  ICNIRP: Exposure to static and low frequency electromagnetic fields, biological effects and health consequences. Review of the scientific evidence on dosimetry, biological effects, epidemiological observations, and health consequences concerning exposure to static and low frequency electromagnetic fields (0100 kHz). R. Matthes, A.F. McKinlay, J.H. Bernhardt, P. Vecchia, B. Veyret (Eds.). ICNIRP 13/2003. ISBN 3-934994-03-2, 2003.

13.  World Heath Organization: Draft of Framework to Develop Precautionary Measures in Areas of Scientific Uncertainty, October 2004.

14. Τσανάκας Δ, Τσαλέμης Δ. Υπολογισμοί και μετρήσεις ηλεκτρικών και μαγνητικών πεδίων εναέριων γραμμών - Αναζήτηση περιβαλλοντικά ορθών λύσεων. ΕΕ CIGRE, Σύνοδος Αθήνα 97.

15.  Tsanakas D, Tsalemis D, Agoris D, Voyazakis J. Optimum arrangements of the phase conductors of overhead transmission lines for the magnetic field minimization. CIGRE Report, 1994; 36-101.

16. Τσανάκας Δ, Μίμος Ε, Ζαχαροπούλου Π, Καραμανής Κ. Το ηλεκτρικό και το μαγνητικό πεδίο των Υ/Σ 150kV εξωτερικού χώρου ως περιβαλλοντικοί παράγοντες. ΕΕ CIGRE, Σύνοδος Αθήνα 2003.

17.  Στρωματιάς Ευστάθιος Ελληνικά όπλα και Ελληνικές εφευρέσεις που δεν βρήκαν αποδοχή στην Ελλάδα και κατέληξαν στο εξωτερικό περιοδικό STRANGE τεύχος 88, Μάιος 2006

 18. Στρωματιάς Ε. Κων/νος, «Σύστημα ανίχνευσης εκρηκτικών υλών από μέσες αποστάσεις και βάθη » Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας με αριθμό καταχώρησης 2040100482, Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας , 16-12-2004

 

 19. Στρωματιάς Ε. Κων/νος, «Σύστημα   εκτροπής  ηλεκτρομαγνητικών   και   λοιπών  ακτινοβολιών (τεχνολογία STEALTH» Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας με αριθμό καταχώρησης 2040100475, Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας , 8-12-2004

 

20. Στρωματιάς Ε. Κων/νος, «Mέθοδος και σύστημα μακροσκοπικής περιμετρικής ακτίνας σάρωσης που  εντοπίζει έως έξι διαφορετικές διακριτές υλικές δομές» Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας με αριθμό καταχώρησης 100522, Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας , 7-11-2005 

 

21. Στρωματιάς Ε. Κων/νος, «Αποπυκνωτής  γεωπαθογόνων μαγνητικών  πεδίων χαμηλής συχνότητας» Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας με αριθμό καταχώρησης 20060100087, Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, 6-6-2006 

 

22. Στρωματιάς Ε. Κων/νος, «Mέθοδος και σύστημα μακροσκοπικής περιμετρικής ακτίνας σάρωσης που  εντοπίζει άπειρο αριθμό  διαφορετικών διακριτών υλικών δομών» Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας με αριθμό καταχώρησης 20060100352, Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, 16-6-2006

 

23. Μεταθανάτια εμπειρία του πτωχού εκ Χαλκιδικής Δημητρίου που μεταφέρθηκε θεία δυνάμει στον Παράδεισο στα 3 νεκρά παιδιά του. Γεροντικόντου Αγίου Όρους.

24.  Στρωματιάς Ευστάθιος Οπλα κατευθυνόμενης ενέργειας στην Ελλάδα περιοδικό Μυστική τεχνολογία και χαμένη επιστήμη, τεύχος 2, εκδόσεις Αγνωστο, Ιαν 2007

25. «Radiation Fields» (Πεδία Ακτινοβολίας) της Luise Weidel

26. Πεδία ακτινοβολίας και καταστολή ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών με προσαρμοσμένες συχνότητες για υπνοδωμάτια Dieter Schfer, Τεχνικoύ Οικο-βιολόγου ,  Aachen

27. Applied Kinesiology (Εφαρμοσμένη Κινησιολογία) του Robert Forst, VAK - Verlag 1998