η ιστοσελίδα εις την Αγγλικήν          

      ΕΛΕΓΧΟΣ  -   ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ  ΓΕΩΠΑΘΟΓΟΝΩΝ ΚΟΜΒΩΝ, ΤΕΛΛΟΥΡΙΑΚΩΝ  ΡΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ

          ΕΠΙΒΛΑΒΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΓΕΙΑ, ΕΚ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΚΠΕΜΠΟΜΕΝΩΝ, ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ

Ο ΓΕΩΜΕΝΤΟΡΑΣ προσφέρει υπηρεσίες εντοπισμού γεωπαθογόνων μαγνητικών κόμβων, πεδίων και εν γένει ακτινοβολιών, οι οποίες προέρχονται κατά φυσικό τρόπο από τα έγκατα της γής. Η ανίχνευση και ο εντοπισμός των ακτινοβολιών αυτών γίνεται με τη χρήση μοναδικών, πρωτότυπων μικροηλεκτρονικών συσκευών   http://www.geoment.e-e-e.gr/geopathetic.htm  , (εικόνα 1) που διαθέτει ΜΟΝΟ η εταιρεία μας παγκόσμια για αποκλειστική χρήση.  Στα εργαστήρια της GEOMENT TEAM στην Ελλάδα , έχουμε αναπτύξει πολλές γενιές τέτοιων συσκευών (εικόνα 2). 

                                                   

                         εικόνα 1                                                                                                 εικόνα 2

Ο ΓΕΩΜΕΝΤΟΡΑΣ προσφέρει επίσης υπηρεσίες εντοπισμού  καθαρού ύδατος. Η ανίχνευση και ο εντοπισμός των ακτινοβολιών αυτών γίνεται με τη χρήση μοναδικών, πρωτότυπων μικροηλεκτρονικών συσκευών   http://www.geoment.e-e-e.gr/clearwater.htm  , (εικόνα 3) που διαθέτει ΜΟΝΟ η εταιρεία μας παγκόσμια για αποκλειστική χρήση. 

  εικόνα 3

Προσφέρονται επίσης λύσεις για την εξασθένηση  βλαβερών γεωπαθογόνων ακτινοβολιών, ακόμη και από τις βλαπτικές συνέπειες του καρκινογόνου ραδονίου.  Πτυχιούχοι γεωπαθολόγοι έρχονται επί τόπου για μια σωστή έρευνα του χώρου σας και σωστή τοπο­θέτηση των αποπυκνωτών γεωπάθειας     ΣΤΑΓΥΡΟ, www.geoment.e-e-e.gr/stagyrogr.htm (Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, αρ. Διπλώματος Ευρεσιτεχνίας 20060100087) των οποίων η εταιρεία μας είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διαθέτει ΜΟΝΟ η εταιρεία μας παγκόσμια για αποκλειστική χρήση.  Στα εργαστήρια της GEOMENT TEAM στην Ελλάδα , έχουμε αναπτύξει πολλές γενιές τέτοιων συσκευών (εικόνα 4). 

 εικόνα 4

 Παρέχουμε επίσης συμβουλευτικές υπηρεσίες για την σωστή αγορά οικοπέδου, οικίας ή διαμερίσματος. Δεχόμαστε συνεργασία με κατασκευαστές και εργολάβους οικοδομών.  

 Το σύστημα WTMS-G (εικόνα 1) και η κατοχυρωμένη τεχνολογία (Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, αρ. Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας 20060100352,  20070100067, και 1005224) περιμετρικής ακτίνας σάρωσης,  ανταποκρίνονται άριστα  στον εντοπισμό επικίνδυνων γεωπαθογόνων ακτινοβολιών. Οι συσκευές αυτές είναι μοναδικές παγκόσμια, ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ και χρησιμοποιούνται  ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ. Γιά την τεχνολογία αυτή και πως λειτουργεί δέστε : www.geoment.e-e-e.gr/wtmspresgr.htm

 Η αρχή της λειτουργίας βασίζεται στην  μαγνητική  ΕΛΞΗ  που  δημιουργεί  η διακριτή υλική δομή στις κεραίες κατευθυντήρες του συστήματος, φαινόμενο που βασίζεται στο ‘μαγνητικό συντονισμό‘ του  ‘βομβαρδιζόμενου’ υλικού  από την  μη  επικίνδυνη ηλεκτρομαγνητική  ακτινοβολία  που εκπέμπεται από την κεραία εκπομπό του συστήματος.  Δέστε : www.geoment.e-e-e.gr/wtmspres.htm

Το σύστημα WTMS-G παρέχει τεράστιες δυνατότητες, λόγω των ικανοτήτων που έχει να εντοπίζει συγκεκριμένες υλικές δομές αναλύοντας την ‘ηλεκτρονική υπογραφή ‘ τους, ξεχωρίζοντάς τες από τις ψεύτικες, τις  νοθευμένες και τυχόν άλλες παρόμοιες. 

Δέστε : www.geoment.e-e-e.gr/geopathetic.htm  

Στον ΓΕΩΜΕΝΤΩΡΑ έχουμε βάλει σαν πρωταρχικό στόχο, την ανάπτυξη μεθόδων και συστημάτων που θα  εκτρέπουν ή θα αραιώνουν την πυκνότητα (ένταση) των πάσης φύσεως γεωπαθογόνων χαμηλόσυχνων μαγνητικών πεδίων (www.geoment.e-e-e.gr/teluricgr.htm) με άμεσα αποτελέσματα την προαγωγή της ανθρώπινης υγείας και την ανακούφιση του οργανισμού ανθρώπων, φυτών και ζώων από τις αόρατες επικίνδυνες επιρροές τους.

  

         

ΔΗΛΩΣΙΣ  ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ  ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της GEOMENT LTD & TEAM διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη

copyright © 2008 - www.geoment.e-e-e.gr - powered   by GEOMENT